Μείωση τιμών σε 1.200 προϊόντα από το efood market

efood market, Μείωση τιμών σε 1.200 προϊόντα από το efood market

Το efood market, το supermarket του efood, προχωράει σε άμεση μείωση τιμών σε 1.200 προϊόντα, θέλοντας, στη σημερινή οικονομική συγκυρία, να προσφέρει στους καταναλωτές του ποικιλία επιλογών σε προσιτές τιμές.

Η μείωση τιμών, η οποία βρίσκεται σε ισχύ από την Πέμπτη 1η Φεβρουαρίου, αφορά στο 30% περίπου του συνόλου των κωδικών προϊόντων του efood market και θα εφαρμοστεί σε βασικές κατηγορίες προϊόντων όπως στα προϊόντα προσωπικής φροντίδας και καθαριότητας, τα γαλακτοκομικά και αυγά, τα αλμυρά και γλυκά σνακς, τα καθαριστικά κτλ.

Ο νέος τιμοκατάλογος, στο ηλεκτρονικό ράφι του efood market θα έχει άμεσο, θετικό αντίκτυπο στις αγορές των καταναλωτών, προσφέροντάς τους ένα εύρος επιλογών σε χαμηλότερες τιμές, σε κατηγορίες προϊόντων βασικών και καθημερινών αναγκών. Σαφής προσανατολισμός του efood είναι να παραμείνει μια προσιτή επιλογή αγορών και γι’ αυτό το λόγο διατηρεί μια συνεπή τιμολογιακή πολιτική, ενώ παρέχει προσφορές που ανανεώνει κάθε εβδομάδα.

Επιπλέον, με το ωράριο λειτουργίας του, καθημερινά από τις 08.00 το πρωί έως τις 12.30 το βράδυ, Κυριακές και αργίες, ιδιαίτερα τις ώρες και ημέρες πέραν του ωραρίου λειτουργίας των supermarkets, δίνει τη δυνατότητα στους καταναλωτές να αγοράζουν προϊόντα, με σταθερές τιμές και με παραλαβή στο χώρο τους εντός 20 λεπτών από την παραγγελία.

Πρόθεση του efood, της #1 υπηρεσίας delivery στην Ελλάδα, είναι η διατήρηση των νέων, χαμηλών τιμών, ενώ για το 2024 συνολικά, στοχεύει στην αύξηση των κωδικών προϊόντων και των επιλογών που παρέχει στους καταναλωτές του, μέσα από το efood market.

Δελτίο Τύπου

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Elon Musk Neuralink

Ο πρώτος άνθρωπος με τσιπ εγκεφάλου μπορεί να ελέγξει το ποντίκι του υπολογιστή με τη σκέψη

Ο πρώτος άνθρωπος που έλαβε εμφύτευση τσιπ εγκεφάλου από τη Neuralink μπορεί να ελέγξει ένα ποντίκι υπολογιστή μόνο με τη σκέψη του.

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Nova

Η Nova γιορτάζει μία χρονιά ορόσημο

Αύξησε την κάλυψη 5G κατά 22 ποσοστιαίες μονάδες από 53% σε 75% εντός του 2023. Αύξησε το ρυθμό ανάπτυξης του δικτύου οπτικών ινών κατά 5 φορές σε σύγκριση με το 2022.

Business ACS

ACS: Προσοχή σε απάτες ηλεκτρονικού “ψαρέματος” και SMS

Η ACS ενημερώνει για τις αυξημένες προσπάθειες απάτης που επηρεάζουν πελάτες, συνεργάτες και καταναλωτές, μέσω ηλεκτρονικών μηνυμάτων “ψαρέματος” (Phishing).