Μέσω Viber τα ενημερωτικά μηνύματα της Alpha Bank από 14 Οκτωβρίου

, Μέσω Viber τα ενημερωτικά μηνύματα της Alpha Bank από 14 Οκτωβρίουa

Εδώ και αρκετό καιρό η Alpha Bank, όπως και οι περισσότερες τράπεζες στην Ελλάδα, ενημέρωνε για νέες συναλλαγές, πληρωμές ή μεταφορές χρημάτων μέσω ενημερωτικού SMS. Όμως, αν είστε χρήστης της εφαρμογής Viber, τότε έρχονται αλλαγές στον τρόπο που ενημερώνεστε.

Συγκεκριμένα, μέσω ενημερωτικού μηνύματος που λάβαμε πριν λίγα λεπτά η Alpha Bank μας ενημερώνει ότι από 14 Οκτωβρίου 2020 και μετά όλα τα ενημερωτικά μηνύματα συναλλαγών καρτών θα αποστέλλονται κυρίως μέσω της εφαρμογής Viber. Αν κάποιος χρήστης δεν έχει smartphone ή δεν είναι εγγεγραμμένος στην υπηρεσία Viber, τότε η τράπεζα θα συνεχίσει να τον ενημερώνει μέσω SMS, τουλάχιστον μέχρι νεοτέρας.

, Μέσω Viber τα ενημερωτικά μηνύματα της Alpha Bank από 14 Οκτωβρίου

Προς το παρόν δεν έχουμε λάβει κάποια αντίστοιχη ειδοποίηση από άλλες τράπεζες, οπότε αν σας ήρθε κάποιο ενημερωτικό SMS μπορείτε να μας το πείτε στα σχόλια. Πάντως, η εταιρεία δεν διευκρινίζει αν αυτό αφορά και τα SMS “myAlpha Code” για την πραγματοποίηση εισόδου στο e-banking μέσω PC, κάτι που θα περιμένουμε να μάθουμε σε μελλοντική ενημέρωση.

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
George

Smartphone με το ζόρι; Έχουν χάσει το μέτρο μερικοί.

Ηλίας

Ε μα ναι 2020 smartphone; Που ακούστηκαν αυτά;

Makis

Εδώ και κάτι μήνες με viber. Και security code και ενημέρωση.

Xarisgru

Η τσιπιά σε ολο της το μεγαλείο απο τις τραπεζες!

Makis

Κι όμως είναι ευκολία αγαπητέ για όποιον δουλεύει για κάποιο διάστημα εξωτερικό και θα πρέπει να αλλάζει συνεχώς αριθμό κινητού στο site της τράπεζας για να παίρνει τους κωδικούς. Και μην είσαι τόσο σίγουρος ότι η τράπεζα θα μπορεί να σου στέλνει κωδικούς όταν έχεις sim Σιγκαμπούρης για παράδειγμα, μου έχει τύχει. Εμένα με έσωσε πάντως.

Xarisgru

Ουτε που μου περασε απ το μυαλο και θα συμφωνησω απόλυτα! Ανακαλω λοιπον 😊

sran

Θα εξακολουθήσει να χρεώνει 1€ και στέλνοντας στο viber?

Makis

Άντε να κάνω τον δικηγόρο της Alpha σήμερα. Τα alerts μόνος σου τα ενεργοποίησες φίλε, και σου το λέει ξεκάθαρα πριν τα ενεργοποιήσεις ότι θα χρεωθείς. Αλήθεια τώρα, χρειάζεσαι alert κάθε φορά που κάνεις ανάληψη, ή φοβάσαι μην κάνει κάποιος άλλος και το μάθεις αμέσως. Απλά ενημερωτικά μηνύματα και security codes δεν τα χρεώνει. Άλλες είναι οι χρεώσεις που πραγματικά είναι αδικαιολόγητες.
Άλλη ερώτηση;

Spiros

Θα χρεώνει το 1,90?
Λογικά αφού το viber είναι δωρεάν, δε θα πρέπει

Κωνσταντίνος Λαπιώτης

Η Εθνική Τράπεζα στέλνει μηνύματα στο viber εδώ και 2 μήνες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business

eCommerce & Digital Marketing Expo SE Europe 2024: 24 – 26 Μαΐου 2024, Αθήνα

Η Verticom, διοργανώτρια της eCommerce & Digital Marketing Expo Southeastern Europe 2024, ανακοίνωσε ότι τα εισιτήρια της διοργάνωσης είναι διαθέσιμα για τους επισκέπτες της έκθεσης.

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.

Business Apple

Apple: Θέλει συμφωνία με το Photobucket για την εκπαίδευση μοντέλων τεχνητής νοημοσύνης

Η Apple πιστεύεται ότι είναι μεταξύ των εταιρειών που αναζητούν συμφωνία με τη Photobucket για την εκπαίδευση των μοντέλων ΑΙ της.

Business Apple Apple Car

H Apple απέλυσε περισσότερους από 600 υπαλλήλους μετά την ακύρωση του Apple Car

Η Apple υπέβαλε μια απαιτούμενη ειδοποίηση, επιβεβαιώνοντας τα σχέδια για μόνιμη απόλυση περισσότερων από 600 υπαλλήλων.