Μία από τα ίδια σας φάνηκε τεχνολογικά το 2020 [Αποτελέσματα Poll]

poll, Μία από τα ίδια σας φάνηκε τεχνολογικά το 2020 [Αποτελέσματα Poll]

Το περασμένο Σάββατο ρωτήσαμε τη μεγάλη κοινότητα τεχνολογίας του Techblog πως κρίνουν τεχνολογικά το 2020 και σας έχουμε τα αποτελέσματα. Από τους συνολικά 354 αναγνώστες που ψήφησαν, 100 άτομα, δηλαδή το 28%, τους φάνηκε το έτος μία από τα ίδια, χωρίς να εντυπωσιάζονται από κάτι.

Στη δεύτερη θέση με 27% οι αναγνώστες πιστεύουν πως ήταν καλό τεχνολογικά το 2020, ενώ το 26% πιστεύει ότι είναι μέτριο. Το 8% των αναγνωστών πιστεύουν ότι το έτος που κλείνει τεχνολογικά ήταν τέλειο, ενώ το 4% πιστεύει ότι ήταν χάλια. Μόλις 4% των αναγνωστών είδαν τρομερές καινοτομίες, ενώ το 3% θωρεί κακό το 2020.

Αυτά είναι τα αποτελέσματα του τελευταίου Poll του 2020. Την επόμενη εβδομάδα θα σας έχουμε το πρώτο Poll του 2021 με νέο ερώτημα.

poll, Μία από τα ίδια σας φάνηκε τεχνολογικά το 2020 [Αποτελέσματα Poll]

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured poll

Ποια νέα τεχνολογία περιμένετε περισσότερο να δείτε στα smartphones; [Poll]

Στο poll αυτού του Σαββατοκύριακου θέλουμε να μάθουμε ποια νέα τεχνολογία περιμένετε περισσότερο να δείτε στα smartphones.

Smartphones poll

Το ιδανικό μέγεθος οθόνης στα smartphone [Αποτελέσματα Poll]

Ρωτήσαμε τη μεγάλη κοινότητα τεχνολογίας του Techblog ποιο είναι το ιδανικό μέγεθος οθόνης σε smartphone και σας έχουμε τα αποτελέσματα.

Smartphones poll

Ποιο είναι το ιδανικό μέγεθος οθόνης σε smartphone; [Poll]

Στο poll αυτού του Σαββατοκύριακου θέλουμε να μάθουμε ποιο είναι το ιδανικό μέγεθος οθόνης σε smartphone για εσάς.

Smartphones poll Samsung Galaxy S21 Samsung Galaxy S21 Plus

Λέτε “όχι” στα Galaxy S21 λόγω έλλειψης φορτιστή στο πακέτο αγοράς [Αποτελέσματα poll]

Ρωτήσαμε τη μεγάλη κοινότητα τεχνολογίας του Techblog κάποιο εκ των νέων smartphone της σειράς Galaxy S21 και αυτά είναι τα αποτελέσματα.