Μία από τα ίδια σας φάνηκε τεχνολογικά το 2020 [Αποτελέσματα Poll]

Το περασμένο Σάββατο ρωτήσαμε τη μεγάλη κοινότητα τεχνολογίας του Techblog πως κρίνουν τεχνολογικά το 2020 και σας έχουμε τα αποτελέσματα. Από τους συνολικά 354 αναγνώστες που ψήφησαν, 100 άτομα, δηλαδή το 28%, τους φάνηκε το έτος μία από τα ίδια, χωρίς να εντυπωσιάζονται από κάτι.

Στη δεύτερη θέση με 27% οι αναγνώστες πιστεύουν πως ήταν καλό τεχνολογικά το 2020, ενώ το 26% πιστεύει ότι είναι μέτριο. Το 8% των αναγνωστών πιστεύουν ότι το έτος που κλείνει τεχνολογικά ήταν τέλειο, ενώ το 4% πιστεύει ότι ήταν χάλια. Μόλις 4% των αναγνωστών είδαν τρομερές καινοτομίες, ενώ το 3% θωρεί κακό το 2020.

Αυτά είναι τα αποτελέσματα του τελευταίου Poll του 2020. Την επόμενη εβδομάδα θα σας έχουμε το πρώτο Poll του 2021 με νέο ερώτημα.

Μία από τα ίδια σας φάνηκε τεχνολογικά το 2020 [Αποτελέσματα Poll]

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Apple Kotsovolos

Οι Apple Masters Plus στα καταστήματα Κωτσόβολος

Οι 24 εξειδικευμένοι Apple Masters Plus θα βρίσκονται σε 18 καταστήματα του δικτύου Κωτσόβολος και θα φέρουν τη διακριτική σήμανση με pin της Apple.

Business Facebook

To Facebook αρνείται την πρόσληψη σε μαύρους υποψηφίους

Την άρνησή του Facebook να προσλάβει μαύρους υποψήφιους κατέδειξε πρόσφατο δημοσίευμα, λόγω “πολιτισμικής διαφοροποίησης”.

Business Bitcoin China

Η εξόρυξη Bitcoin στην Κίνα μπορεί να έχει επιπτώσεις στο περιβάλλον

Η Κίνα είναι το… βασίλειο του Bitcoin mining, αλλά αυτό μπορεί να απομακρύνει τη χώρα από τους περιβαλλοντικούς της στόχους.

Business Sony

Η Sony κυριαρχεί στους αισθητήρες κάμερας για smartphones

Η ζήτηση για αισθητήρες καμερών για τα smartphones είναι μεγάλη και η Sony φαίνεται πως επωφελείται από αυτό.