Motorola, Νέα RFID με το πρότυπο Always-On

Η Motorola παρουσίασε ένα νέο φορητό RFID αναγνώστη, καθώς επίσης και μία νέα, παγκόσμια αναβάθμιση εξοπλισμού του Ευρωπαϊκού μοντέλου σταθερού RFID αναγνώστη. Αμφότερα βελτιώνουν την απόδοση και διευκολύνουν την εγκατάσταση ενός RFID συστήματος με στόχο την απλοποίηση των επιχειρησιακών διαδικασιών και τη μεγιστοποίηση της εταιρικής παραγωγικότητας χάρη στη συμμόρφωση με τα τελευταία πρότυπα ETSI 302.208.

Ο νέος φορητός RFID αναγνώστης και ο αναβαθμισμένος σταθερός RFID αναγνώστης θα είναι πλέον συμβατοί με το νέο πρότυπο ETSI 302.208, το οποίο επιτρέπει στις RFID συσκευές να είναι μόνιμα ενεργοποιημένες. Αυτό το χαρακτηριστικό προσφέρει σημαντικά οφέλη σε σχέση με τους RFID αναγνώστες που λειτουργούν βάσει του προτύπου ETSI 220, οι οποίοι μπορούν να λειτουργήσουν μόνο για 6 λεπτά κάθε ώρα. Στοχευμένο προς κατασκευαστές και εταιρίες μεταφορών και αποθήκευσης, οι οποίες χρειάζονται να σκανάρουν πακέτα, παλέτες και αντικείμενα σε 24ωρη βάση, 7 ημέρες την εβδομάδα, οι συσκευές θα βοηθήσουν τις επιχειρήσεις στη βελτίωση της ορατότητας παγίων και στην παρακολούθηση των αποθεμάτων χωρίς να είναι απαραίτητος ο συντονισμός περίπλοκων προγραμμάτων σκαναρίσματος.

Η νέα R1 έκδοση του φορητού αναγνώστη MC9090G-RFID είναι ο πρώτος ενισχυμένος φορητός RFID αναγνώστης που διαθέτει ενσωματωμένη RFID κεραία αντί για ξεχωριστή, προσαρτώμενη. Κατασκευασμένος να αντέχει στις σκληρές συνθήκες της καθημερινής χρήσης, συμπεριλαμβανομένων των συχνών πτώσεων σε τσιμεντένιες επιφάνειες και της έκθεσης σε νερό και σκόνη, ο φορητός RFID αναγνώστης μπορεί να σκανάρει RFID ετικέτες δύσκολα περιβάλλοντα και σε περιβάλλοντα όπου υπάρχει σκόνη, λάσπη κλπ., όπως αποβάθρες φόρτωσης και αποθήκες.
Στα 740g, η συσκευή είναι τόσο φορητή όσο και εργονομική και χάρη στην ενσωματωμένη κεραία, ο MC9090G-R1 είναι σχεδιασμένος να προσφέρει άνετη χρήση καθ’ όλη τη διάρκεια της βάρδιας του εργαζομένου. Ο RFID-enabled υπολογιστής προσφέρει επίσης πλήρη συνδεσιμότητα 802.11a/b/g WLAN, ανάγνωση barcode, σύνδεση Bluetooth, υψηλής ποιότητας οθόνη και λειτουργικό Windows Mobile 5.0.

Συγχρόνως με την έκδοση της Ευρωπαϊκής έκδοσης του φορητού RFID αναγνώστη της Motorola, ο σταθερός RFID αναγνώστης Motorola XR480 έχει επίσης αναβαθμιστεί για να είναι σύμφωνος με το πρότυπο ETSI 302.208. Επιπλέον, η αναβάθμιση της συσκευής θα προσφέρει σε όλη την οικογένεια προϊόντων XR της Motorola διασύνδεση LLRP (low level reader protocol) για αυξημένη ευελιξία. Ενσωματώνοντας τη δυνατότητα LLRP, η οικογένεια προϊόντων της Motorola μπορεί να λειτουργήσει με τρόπο “plug and play” σε οποιοδήποτε προϋπάρχον σύστημα RFID, επιτρέποντας απλούστερη εφαρμογή, βελτιωμένη απόδοση και ευκολότερες προσαρμογές και βελτιώσεις σε συστήματα που έχουν ήδη αναπτυχθεί. Ο αναγνώστης είναι σχεδιασμένος να λειτουργεί σε μία πλειάδα περιβαλλόντων συλλογής δεδομένων, συμπεριλαμβανομένων των εγκαταστάσεων λιανεμπορίου για διαχείριση αποθεμάτων και των αεροδρομίων για ιχνηλασία αποσκευών.

Η αναβάθμιση θα παρέχει εκτεταμένη υποστήριξη μνήμης read/write Gen-2 (με 512 bit μέγιστο μέγεθος πακέτου), επιτρέποντας στους XR αναγνώστες να επεξεργάζονται πιο αποτελεσματικά μεγάλες ποσότητες πληροφοριών που προέρχονται από τις ετικέτες. Αυτό επιτρέπει στις εταιρίες να αποθηκεύουν και να επικοινωνούν περισσότερες πληροφορίες από ποτέ σχετικά με τη διακίνηση συσκευασιών, παλετών και αποσκευών σε όλο το μήκος της εφοδιαστικής αλυσίδας και σε πολλά άλλα περιβάλλοντα που απαιτούν πληροφορία ιχνηλασίας σε πραγματικό χρόνο. Αυτή η αναβάθμιση του σταθερού αναγνώστη X480 θα είναι διαθέσιμη στα μέσα Οκτωβρίου, μέσω του website της Motorola, δωρεάν.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Twitter

O Jack Dorsey εγκαταλείπει τη θέση του CEO του Twitter

Θα μπορούσε κανείς να το ονομάσει και ως τέλος εποχής, καθώς ο Jack Dorsey αναμένεται να εγκαταλείψει τη θέση του CEO στο Twitter.

Business featured

Σούπερ ανθεκτικό γυαλί ανοίγει το δρόμο για άθραυστες οθόνες κινητού

Πρόκειται για τον δεύτερο πιο ισχυρό τύπο γυαλιού μετά από ένα που δημιουργήθηκε πρόσφατα και έφτασε τα 113 GPa.

Business AirPods Apple Apple Watch

Apple: Δωροκάρτα στις ΗΠΑ με την αγορά smartphone, tablet, υπολογιστή ή ακουστικών

Αυτή τη φορά, αντί για μείωση τιμής σε οποιοδήποτε από τα iPhone, iPad, Apple Watch, Mac ή AirPods της, η Apple προσφέρει μια δωροκάρτα προκειμένου να μπορείτε να αποκτήσετε κάποια αξεσουάρ αργότερα.

Business European Commission

Ψηφιακή Ευρώπη: Κοινή ηλεκτρονική κάρτα κοινωνικής ασφάλισης

Οι ευρωβουλευτές καλούν την Ευρωπαϊκή Επιτροπή να επιταχύνει τα σχέδιά της για ένα ψηφιακό ευρωπαϊκό διαβατήριο κοινωνικής ασφάλισης.