Εξαγορά του mpGreek από την InternetQ

Η InternetQ Α.Ε. και η Greased Networks Inc. ανακοίνωσαν την Δευτέρα 8 Μαρτίου ότι κατέληξαν σε συμφωνία εξαγοράς με βάση την οποία η InternetQ αποκτά τις υπηρεσίες mpGreek, Musicnow, και myStage. Η Greased Networks κατέχει το μεγαλύτερο δίκτυο παροχής ψηφιακών μουσικών υπηρεσιών στην ελληνική αγορά , διαθέτοντας μια συλλογή με περισσότερους από 2 εκατομμύρια ελληνικούς και ξένους τίτλους.

Η εξαγορά περιλαμβάνει περίπου 225.000 εγγεγραμμένους χρήστες ψηφιακής τεχνολογίας της υπηρεσίας mpGreek, την διαδικτυακή πλατφόρμα εξυπηρέτησης πελατών και πρωτοποριακές υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας. Αξίζει να αναφερθεί ότι από την έναρξη της λειτουργίας του, το mpGreek έχει αποκτήσει το μεγαλύτερο δίκτυο μουσικής B2B χωρίς να διαθέτει ουσιαστικά κάποιον εγχώριο ανταγωνιστή.

Με την κίνηση αυτή, το γνωστό κοινωνικό δίκτυο on-line επικοινωνίας της InternetQ, το Akazoo.gr, αποτελεί ένα από τα πιο ολοκληρωμένα και εύχρηστα προϊόντα ψηφιακής ψυχαγωγίας στον χώρο, παρέχοντας στον χρήστη μουσικό περιεχόμενο, την απόκτηση μουσικών συνδρομών, τη δυνατότητα αγοράς μεμονωμένων μουσικών κομματιών, άλμπουμ και εφαρμογών για κινητά τηλέφωνα.

Η InternetQ σκοπεύει να χρησιμοποιήσει την τεχνογνωσία του mpGreek για να επεκταθεί άμεσα με την παροχή υπηρεσιών σε αγορές όπως οι ΗΠΑ, η Πολωνία, η Τουρκία, η Αργεντινή, η Βραζιλία, η Ρωσία, η Ουκρανία, η Σερβία και να συνεχίσει την επέκτασή της στην Ελλάδα και την Κύπρο. Η InternetQ, που ήδη δραστηριοποιείται σε αυτές τις χώρες, θα μπορέσει να προσελκύσει νέους πελάτες, διαθέτοντας βελτιωμένη εμπειρία στους τομείς της αναζήτησης και της επιλογής μουσικής καθώς και άλλων προϊόντων ψηφιακής ψυχαγωγίας καλύπτοντας με τον τρόπο αυτό διαφορετικά είδη υπηρεσιών.

Ο συνδυασμός της τεχνογνωσίας που διαθέτουν οι δύο εταιρίες θα βοηθήσει στην ενδυνάμωση των σχέσεων με τους πελάτες, την αύξηση του αριθμού των συνδρομητών και την επίτευξη επαναλαμβανόμενων εσόδων που εξασφαλίζει η προσφορά υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας μέσα από μια ψηφιακή πλατφόρμα κινητής τηλεφωνίας.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Intel Google 5G

Intel και Google συνεργάζονται για την ταχεία επέκταση του 5G

H Intel και η Google έρχονται σε συνεργασία με σκοπό τους την όσο το δυνατόν πιο γρήγορη ανάπτυξη του 5G.

Business GERMANOS

ΓΕΡΜΑΝΟΣ: Προσαρμοστικότητα και ευελιξία το 2020 με τον πελάτη στο επίκεντρο

Προσαρμοστικότητα και ευελιξία επέδειξε το 2020 η εταιρεία ΓΕΡΜΑΝΟΣ, σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν στο ετήσιο συνέδριο συνεργατών της, που φέτος για πρώτη φορά πραγματοποιήθηκε ψηφιακά.

Business featured

Βιντεοκάμερες: Η ιστορία τους

Η ιστορία της βιντεοκάμερας ξεκινάει πριν από σχεδόν 100 χρόνια, τη δεκαετία του 1910 όταν υπήρξε η ανάγκη για μια συσκευή η οποία θα είχε τη δυνατότητα λήψης κινούμενης εικόνας.

Business

Η Microsoft ενδιαφέρθηκε για την εξαγορά του Pinterest

Μία σημαντική αποκάλυψη έκαναν οι Financial Times, βγάζοντας την είδηση ότι η Microsoft έδειξε ενδιαφέρον για την απόκτηση του Pinterest.