Εξαγορά του mpGreek από την InternetQ

Η InternetQ Α.Ε. και η Greased Networks Inc. ανακοίνωσαν την Δευτέρα 8 Μαρτίου ότι κατέληξαν σε συμφωνία εξαγοράς με βάση την οποία η InternetQ αποκτά τις υπηρεσίες mpGreek, Musicnow, και myStage. Η Greased Networks κατέχει το μεγαλύτερο δίκτυο παροχής ψηφιακών μουσικών υπηρεσιών στην ελληνική αγορά , διαθέτοντας μια συλλογή με περισσότερους από 2 εκατομμύρια ελληνικούς και ξένους τίτλους.

Η εξαγορά περιλαμβάνει περίπου 225.000 εγγεγραμμένους χρήστες ψηφιακής τεχνολογίας της υπηρεσίας mpGreek, την διαδικτυακή πλατφόρμα εξυπηρέτησης πελατών και πρωτοποριακές υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας. Αξίζει να αναφερθεί ότι από την έναρξη της λειτουργίας του, το mpGreek έχει αποκτήσει το μεγαλύτερο δίκτυο μουσικής B2B χωρίς να διαθέτει ουσιαστικά κάποιον εγχώριο ανταγωνιστή.

Με την κίνηση αυτή, το γνωστό κοινωνικό δίκτυο on-line επικοινωνίας της InternetQ, το Akazoo.gr, αποτελεί ένα από τα πιο ολοκληρωμένα και εύχρηστα προϊόντα ψηφιακής ψυχαγωγίας στον χώρο, παρέχοντας στον χρήστη μουσικό περιεχόμενο, την απόκτηση μουσικών συνδρομών, τη δυνατότητα αγοράς μεμονωμένων μουσικών κομματιών, άλμπουμ και εφαρμογών για κινητά τηλέφωνα.

Η InternetQ σκοπεύει να χρησιμοποιήσει την τεχνογνωσία του mpGreek για να επεκταθεί άμεσα με την παροχή υπηρεσιών σε αγορές όπως οι ΗΠΑ, η Πολωνία, η Τουρκία, η Αργεντινή, η Βραζιλία, η Ρωσία, η Ουκρανία, η Σερβία και να συνεχίσει την επέκτασή της στην Ελλάδα και την Κύπρο. Η InternetQ, που ήδη δραστηριοποιείται σε αυτές τις χώρες, θα μπορέσει να προσελκύσει νέους πελάτες, διαθέτοντας βελτιωμένη εμπειρία στους τομείς της αναζήτησης και της επιλογής μουσικής καθώς και άλλων προϊόντων ψηφιακής ψυχαγωγίας καλύπτοντας με τον τρόπο αυτό διαφορετικά είδη υπηρεσιών.

Ο συνδυασμός της τεχνογνωσίας που διαθέτουν οι δύο εταιρίες θα βοηθήσει στην ενδυνάμωση των σχέσεων με τους πελάτες, την αύξηση του αριθμού των συνδρομητών και την επίτευξη επαναλαμβανόμενων εσόδων που εξασφαλίζει η προσφορά υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας μέσα από μια ψηφιακή πλατφόρμα κινητής τηλεφωνίας.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business SpaceX Science

SpaceX: Ιστορική αποστολή πολιτών στο Διάστημα

Ο διαστημικός τουρισμός παίρνει σάρκα και οστά, με την SpaceX να εκτοξεύει την αποστολή Inspiration4.

Business European Commission

European Chips Act: Η Ευρώπη ζητά αυτονομία στους επεξεργαστές

Στην ομιλία της για την κατάσταση της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η Πρόεδρος της Κομισιόν μίλησε για την ανάγκη λήψης μέτρων στο θέμα των επεξεργαστών.

Business Google

Google: Πρόστιμο 177 εκ. δολάρια καλείται να πληρώσει στη Νότια Κορέα

Η Google καλείται να πληρώσει 177 εκατομμύρια δολάρια για παραβίαση των όρων της αγοράς smartphones στη Νότια Κορέα.

Business Samsung

THE GREEN CITY: Ενίσχυση της οικολογικής δράσης με προϊόντα τεχνολογίας

Η Samsung Electronics Hellas, πιστή στη δέσμευσή της για υπεύθυνη επιχειρηματικότητα που προωθεί την υιοθέτηση βιώσιμων πρακτικών, στηρίζει έμπρακτα τη δράση «THE GREEN CITY».