Νέα λειτουργία Samsung Knox Asset Intelligence για αυξημένη παραγωγικότητα

, Νέα λειτουργία Samsung Knox Asset Intelligence για αυξημένη παραγωγικότητα

Η Samsung Electronics Hellas ανακοινώνει τη διάθεση της λειτουργίας Knox Asset Intelligence σε εταιρικούς πελάτες στην Ελλάδα και την Κύπρο. Η νέα λειτουργία προσφέρει τη δυνατότητα για αποτελεσματική διαχείριση, ενίσχυση της παραγωγικότητας και βελτίωση του κύκλου ζωής όλων των Samsung συσκευών μια επιχείρησης μέσα από μια cloud κονσόλα.

Το Knox Asset Intelligence αποτελεί μέρος της πλατφόρμας ασφαλείας υψηλού επιπέδου της Samsung, Knox Suite, παρέχει λεπτομερή ανάλυση δεδομένων βάσει cloud για τις επιχειρηματικές δραστηριότητες μιας εταιρείας και ενισχύει την επιχειρησιακή λειτουργικότητα μέσω της έξυπνης διαχείρισης μπαταρίας και της συλλογής πληροφοριών σε βάθος σχετικά με τη χρήση της εφαρμογής, της τοποθεσίας και της συνδεσιμότητας των συσκευών.

Έτσι, οι διαχειριστές IT των εταιρειών έχουν τη δυνατότητα να δουν αναλυτικές αναφορές σχετικά με την κατάσταση της μπαταρίας και να δράσουν διορθωτικά σε περίπτωση μη ορθής χρήσης και απόδοσής της, να ενημερωθούν με ευνόητο τρόπο για την ακριβή κατάσταση της εφαρμογής για να βελτιώσουν τη σταθερότητά της και την παραγωγικότητα, αλλά και να παρακολουθούν τις αποτυχίες σύνδεσης σε δίκτυο Wi-Fi με το πρόγραμμα ανάλυσης δικτύου της Samsung. Ακόμα, το Knox Asset Intelligence ενσωματώνει λειτουργία GPS, για πληροφορίες της τοποθεσίας των συσκευών σε πραγματικό χρόνο.

Διατηρώντας τους εταιρικούς πελάτες στο επίκεντρο των επαγγελματικών λύσεων που προσφέρει, η Samsung αναπτύσσει λύσεις και εφαρμογές που επιτρέπουν στους διαχειριστές ΙΤ να επικεντρώνονται στην αντιμετώπιση επιχειρηματικών προβλημάτων σε ολόκληρο τον κύκλο ζωής της συσκευής, εξασφαλίζοντας μέγιστο έλεγχο, παραγωγικότητα και ασφάλεια των επιχειρηματικών δεδομένων με την εγγύηση του Knox Suite.

Περισσότερες πληροφορίες για τη λειτουργία Knox Asset Intelligence.

Δελτίο Τύπου

Μεγαλωμένος στην Πάτρα, ο Τάσος Παπανικολάου λατρεύει τα smartphones και οποιοδήποτε gadget μπορεί να κάνει την ζωή του πιο εύκολη και ευχάριστη. Σπουδάζει ηλεκτρολόγος - μηχανικός και συνεργάζεται με εταιρείες Stem στην Ισπανία.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.