Νέα ψηφιακή εμπειρία στα καταστήματα COSMOTE

Ανανεωμένα καταστήματα COSMOTE, Νέα ψηφιακή εμπειρία στα καταστήματα COSMOTE

Μια νέα εμπειρία προσφέρουν τα καταστήματα COSMOTE στους επισκέπτες τους, που είναι ένα βήμα μπροστά παρέχοντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στους πελάτες τouς. Αυτό είναι κάτι που μπορεί από την πρώτη στιγμή να το διαπιστώσει κανείς αν επισκεφτεί ένα από τα ανακαινισμένα καταστήματα της εταιρείας, όπως έκανα και εγώ ο ίδιος για να ανανεώσω το smartphone μου.

Μπαίνοντας στο κατάστημα COSMOTE της περιοχής μου, νόμισα πως μπήκα σε ένα χώρο από το μέλλον, μιας και τα καινοτόμα υλικά, τα οποία ήταν σαφώς πιο “πράσινα” και πολύ πιο φιλικά στο περιβάλλον, αλλά και οι άνετοι χώροι, έκαναν την παραμονή μου στο κατάστημα κάτι παραπάνω από οικεία. Ήταν πολύ λειτουργικό αλλά και έντονα διαδραστικό και με εντυπωσίασε. Είναι αλήθεια πως μου πήρε αρκετή ώρα μέχρι να συνειδητοποιήσω που βρίσκομαι, καθώς το βλέμμα μου έπεσε πάνω στην ευρεία γκάμα προηγμένων προϊόντων τεχνολογίας που υπήρχαν διαθέσιμα, όπως smartphones, tablets, laptops, αξεσουάρ, smartwatches, τηλεοράσεις, έξυπνες λύσεις για το σπίτι, καθώς και ολοκληρωμένες λύσεις και υπηρεσίες COSMOTE σε σταθερή και κινητή τηλεφωνία, Internet και τηλεόραση.

Το κατάστημα ήταν έτσι διαμορφωμένο που ενώ ξεκίνησα για να ανανεώσω το smartphone μου, με έκανε να αρχίσω να κοιτάζω για νέο smartwatch, νέο tablet με δυό λόγια ήθελα να τα αγοράσω όλα, ενώ οι θεματικές ζώνες και οι νέες σχεδιαστικές γραμμές ήταν τέτοιες που έκαναν το χώρο ζεστό και φιλικό. Αυτό δεν ήταν κάτι το οποίο διαπίστωσα μόνο εγώ, καθώς παρατήρησα και άλλους επισκέπτες να κοιτάζουν τριγύρω χαμογελαστοί, με την ψηφιακή εμπειρία να δημιουργεί ευχάριστα συναισθήματα.

Αυτή η αναβάθμιση των καταστημάτων της COSMOTE δεν είναι κάτι καινούργιο. Όπως ανακοίνωσε πρόσφατα η εταιρεία συνεχίζει το στρατηγικό της πλάνο για διαρκή αναβάθμιση του εμπορικού της δικτύου, καθώς συνολικά 30 καταστήματα έχουν ανακαινιστεί πλήρως σε όλη την Ελλάδα την τελευταία διετία, και όχι μόνο στην Αττική, αλλά και σε Θεσσαλονίκη, Θεσσαλία, Κρήτη, Ημαθία, Αιτωλοακαρνανία και Πιερία. Οι ανακαινίσεις αυτές συνεχίζονται μέσα στη χρονιά και σε άλλα καταστήματα, ενώ από έρευνες που έχουν γίνει σε επισκέπτες των καταστημάτων, δείχνουν ότι είναι πολύ ικανοποιημένοι από τα νέα καταστήματα.

Αυτό που μου τράβηξε περισσότερο την προσοχή ήταν η πληθώρα των live demos συσκευών στις ειδικά διαμορφωμένες βιωματικές γωνιές. Πιο συγκεκριμένα, στη Smart Home γωνιά βρήκα γρήγορες ταχύτητες internet, connectivity και έξυπνες συσκευές που κάνουν το σπίτι πιο άνετο και λειτουργικό, πιο ασφαλές και ενεργειακά πιο αποδοτικό, και είναι κάτι το οποίο με ενδιαφέρει καθώς σχεδιάζω μια ριζική ανανέωση στον προσωπικό μου χώρο για να το μετατρέψω σε πιο “έξυπνο”.

Θα πρέπει να παραδεχτώ πως εξίσου εντυπωσιακό ήταν και το Fiber gaming zone καθώς σαν λάτρης των video games, η εμπειρία του gaming σε συνδυασμό με τα υπερσύγχρονα και υψηλής ποιότητας δίκτυα οπτικών ινών του Ομίλου ΟΤΕ, αλλάζει επίπεδο. Τα games πλέον τρέχουν χωρίς κολλήματα και διακοπές στη δράση, με την ένταση και τον ενθουσιασμό να παραμένει σε πολύ υψηλά επίπεδα, και είναι κάτι που όλοι οι gamers θεωρούμε ιδανική εμπειρία παιχνιδιού.

Ανανεωμένα καταστήματα COSMOTE, Νέα ψηφιακή εμπειρία στα καταστήματα COSMOTE

Παράλληλα, στο Fiber / 5G stage, μέσα από διαδραστικές οθόνες είχα την ευκαιρία να ενημερωθώ για τα οφέλη των οπτικών ινών και του 5G, ενώ στην γωνιά της COSMOTE TV έριξα μια ματιά στην κορυφαία τηλεοπτική εμπειρία της COSMOTE TV, με διαθέσιμες smart TV να είναι έτοιμες να τις επιλέξεις για να ζήσεις την απόλυτη εμπειρία τηλεόρασης.

Όλα τα προϊόντα τεχνολογίας φαίνονται τόσο ελκυστικά και ενδιαφέροντα αλλά αν δε γνωρίζεις όλες τις λεπτομέρειες για να κάνεις τη σωστή επιλογή, αλλά και για το πως να τα κάνεις να λειτουργήσουν σωστά, δε θα μπορέσει κάποιος να τα απολαύσει στο έπακρο των δυνατοτήτων τους. Ευτυχώς, υπάρχει ο Smart Life Coach ο οποίος παρέχει εξατομικευμένες λύσεις για θέματα τηλεπικοινωνιών, αλλά και για θέματα συνδεσιμότητας προϊόντων και υπηρεσιών, καθώς δεν έχουμε όλοι πολλές γνώσεις γύρω από το πως μπορούμε να κάνουμε το χώρο μας πιο “έξυπνο”.

Ο εξειδικευμένος υπάλληλος του καταστήματος, είχε όλη την καλή διάθεση και την υπομονή για να μου λύσει όλες τις απορίες, απλοποιώντας τα περισσότερα πράγματα, μέσα στο μυαλό μου, τόσο για το ποιά προϊόντα μου ταιριάζουν αλλά και πως να τα συνδέσω για να λειτουργούν σωστά. Αντίστοιχα, οι επαγγελματίες έχουν στη διάθεσή τους έναν Business Expert, ο οποίος θα τους βοηθήσει να σχεδιάσουν λύσεις επικοινωνίας, υπηρεσίες και προγράμματα ειδικά για την επιχείρησή τους, προσαρμοσμένα στις ανάγκες τους.

Ανανεωμένα καταστήματα COSMOTE, Νέα ψηφιακή εμπειρία στα καταστήματα COSMOTE

Τα νέα καταστήματα COSMOTE καταφέρνουν να κάνουν τους επισκέπτες να νιώθουν άνετα, ευχάριστα και οικεία με όλη την τεχνολογία αιχμής που προσφέρει η εταιρεία, και όλα αυτά σε χώρους που έρχονται από το μέλλον, οι οποίοι έχουν κατασκευαστεί με ανακυκλώσιμα και φιλικά προς το περιβάλλον υλικά, με LED φωτισμούς που εξοικονομούν ρεύμα, Green Walls και οικολογικά δάπεδα. Διαθέτουν μονάδες καθαρισμού αέρα υψηλής απόδοσης για καλύτερη ποιότητα του εσωτερικού αέρα, αλλά και ειδικούς κάδους ανακύκλωσης συσκευών, μπαταριών και μελανοδοχείων.

Οι πελάτες των καταστημάτων COSMOTE έχουν όλη την τεχνολογία στα χέρια τους., Μπορούν να τη δοκιμάσουν έτσι ώστε να προχωρήσουν στην ιδανική αγορά αλλά και να ενημερωθούν σχετικά με κάθε λεπτομέρεια των συσκευών αυτών, και μάλιστα, μέσω της νέας ψηφιακής εμπειρίας που προσφέρει η εταιρεία, την οποία αξίζει ο καθένας μας να ζήσει. Δεν είναι τυχαίο, λοιπόν, ότι τα καταστήματα αυτά οδηγούν τις εξελίξεις στη νέα ψηφιακή εποχή.

Ανανεωμένα καταστήματα COSMOTE, Νέα ψηφιακή εμπειρία στα καταστήματα COSMOTE

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business COSMOTE

Όμιλος ΟΤΕ: Παρουσίαση Νέου Μουσείου στο κέντρο της Αθήνας

Νέο Μουσείο έκτασης άνω των 5.000 τ.μ. με χώρους μόνιμων και περιοδικών εκθέσεων, εκδηλώσεων, εκπαίδευσης, εστιατόριο κ.α.

Internet COSMOTE

Pαyzy pro: Νέα εφαρμογή για μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Ήδη περισσότερες από 400 επιχειρήσεις αξιοποιούν καθημερινά τα οφέλη του payzy pro, τέσσερις μόλις μήνες μετά την εμπορική του διάθεση.

Internet COSMOTE COSMOTE 5G

Αναμνήσεις από ένα Τριήμερο στα Τζουμέρκα: Φωτογραφία και Ψηφιακή Συνδεσιμότητα παντού

Τα Τζουμέρκα, ένας ορεινός όγκος που στέκεται περήφανος στην καρδιά της Ελλάδας, αποτέλεσαν τον ιδανικό προορισμό για το τριήμερο φωτογραφικό workshop που επέλεξα να παρακολουθήσω το προηγούμενο ΠΣΚ.

Business COSMOTE

“YOU. MADE BY YOU”: Ένα πρωτότυπο πρόγραμμα προσωπικής ανάπτυξης για τους νέους από το WHAT’S UP της COSMOTE

Αφετηρία για ένα ταξίδι ενδυνάμωσης για όλους τους νέους από την COSMOTE. Δήλωση συμμετοχής μέχρι 11/10.