Νέο Apple Premium Reseller Store στην Κύπρο

, Νέο Apple Premium Reseller Store στην Κύπρο

Στο νέο κατάστημα iStorm, το οποίο βρίσκεται στο ολοκαίνουργιο εμπορικό κέντρο Metropolis Mall, οι καταναλωτές θα έρθουν σε επαφή με το μοναδικό οικοσύστημα της Apple και τις ολοκληρωμένες λύσεις που διαθέτει. Tο καταναλωτικό κοινό της Κύπρου έχει αγκαλιάσει τα καταστήματα iStorm στη Λευκωσία και τη Λεμεσό, και το τρίτο Apple Premium Reseller Store είναι έτοιμο να ανοίξει τις πόρτες του, στην πόλη της Λάρνακας.

Στόχος της iStorm είναι να αποτελέσει σημείο αναφοράς για τους λάτρεις των προϊόντων της Apple και στην πόλη της Λάρνακας, χαρίζοντάς τους τη μοναδική αγοραστική εμπειρία που μόνο η ίδια μπορεί να προσφέρει. Οι καταναλωτές θα βρουν την πλήρη γκάμα των προϊόντων της Apple, μια ευρεία ποικιλία περιφερειακών και αξεσουάρ, σε συνδυασμό με στοχευμένες και ολοκληρωμένες υπηρεσίες από τους ειδικούς της Apple.

Το νέο Apple Premium Reseller Store τηρεί τις διεθνείς προδιαγραφές που θέτει η Apple για τα καταστήματα διάθεσης των προϊόντων της, με αποτέλεσμα να δημιουργείται ένα εντυπωσιακό και με καινοτόμες προτάσεις περιβάλλον για τους πελάτες. Οι καταναλωτές λαμβάνουν υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση από το άρτια καταρτισμένο και πιστοποιημένο από την Apple προσωπικό, αντάξια της ποιότητας και καινοτομίας που χαρακτηρίζει τα προϊόντα της.

Η iStorm σας προσκαλεί την Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου να γνωρίσετε από κοντά το μαγικό κόσμο της Apple στο νέο της κατάστημα στο Metropolis Mall στη Λάρνακα. Σας περιμένει ένα εορταστικό τετραήμερο με εκπλήξεις και μοναδικές προσφορές στα αγαπημένα προϊόντα Apple με όφελος έως 180€ για αγορές iPhone, MacBook, iPad και αξεσουάρ.

Το δέκατο κατάστημα iStorm αποτελεί συνέχεια των επενδύσεων του Ομίλου Quest στην ελληνική και κυπριακή αγορά. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα istorm.com.cy.

Δελτίο Τύπου

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple Google Google AI

iOS 18: Η Apple συζητά με τη Google για να φέρει λειτουργίες του Gemini AI στο iPhone

H Apple βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Google για να ενσωματώσει το εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης Gemini στο iPhone ως μέρος του iOS 18.

Gear Apple Apple Watch featured

Apple Watch: Φήμες ότι η επόμενη γενιά θα παρακολουθεί την αρτηριακή πίεση

Ένα απαραίτητο χαρακτηριστικό για τα μελλοντικά Apple Watch είναι και η παρακολούθηση της αρτηριακής πίεσης.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16: Οι 5 βασικές αναβαθμίσεις που περιμένουμε

Τον ερχόμενο Σεπτέμβριο περιμένουμε τη σειρά iPhone 16 με αρκετά πιο ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά από την περυσινή σειρά iPhone 15.

Gear Apple iPad Air

To iPad Air θα είναι το επόμενο OLED tablet της Apple

Το iPad Air θα είναι το επόμενο tablet της Apple που θα υιοθετήσει την τεχνολογία πάνελ οθόνης OLED μετά τα επερχόμενα μοντέλα OLED iPad Pro.