Νέο στούντιο Apple Μusic στο Παρίσι

, Νέο στούντιο Apple Μusic στο Παρίσι

Η Apple γιορτάζει σήμερα 40 χρόνια στη Γαλλία και ανακοίνωσε το άνοιγμα ενός νέου στούντιο Apple Μusic στο Παρίσι.

Σε μία ανάρτηση στον ιστότοπο του γαλλικού newsroom, η Apple μίλησε για τα επιτεύγματά της στη Γαλλία τα τελευταία 40 χρόνια, βοηθώντας ειδικότερα καλλιτέχνες, σχεδιαστές και προγραμματιστές. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Apple, Tim Cook, δήλωσε:

Η Γαλλία κατέχει μία ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου. Κάθε φορά που πηγαίνω εκεί εμπνέομαι από αυτή τη φιλόξενη δυναμική και βαθιά δημιουργική κοινότητα καλλιτεχνών και προγραμματιστών. Είμαι στην ευχάριστη θέση να γιορτάσω τη 40η επέτειο της Apple στη Γαλλία, με τις τοπικές μας ομάδες ,τους πελάτες και τις κοινότητες που εξυπηρετούν.

Η Apple ξεκίνησε τις δραστηριότητές της στη Γαλλία με μία μικρή ομάδα πωλήσεων το 1981 και τώρα έχει 2.700 υπαλλήλους, 20 Apple Stores και σχεδόν 500 προμηθευτές στη χώρα. Η εταιρεία πρόσθεσε ότι το IOS υποστηρίζει πλέον σχεδόν 250 χιλιάδες θέσεις εργασίας σε όλη τη Γαλλία.

Από το 2009, η Apple συνεργάζεται με την Simplon, για να προσφέρει το πρόγραμμα Apple Foundation στη Γαλλία. Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τα άτομα που αναζητούν εργασία να μάθουν οι τεχνολογικές δεξιότητες και να αναπτύξουν εφαρμογές για να ενισχύσουν την απασχολησιμότητά τους. Το πρόγραμμα απλά fondation που ξεκίνησε αρχικά στο Montreuil, έκτοτε επεκτάθηκε στη Λιλ, τη Λιόν και τη Μασσαλία. Νωρίτερα φέτος η Apple ανακοίνωσε ότι το πρόγραμμα θα παραταθεί έως το 2023 και την έναρξη μιας νέας τοποθεσίας στην Τουλούζη.

, Νέο στούντιο Apple Μusic στο Παρίσι

Το νέο στούντιο Apple music στο Παρίσι είναι το πρώτο είδος του στην ηπειρωτική Ευρώπη και βρίσκεται στην λεωφόρο Champs-Elysees. Θα δημιουργήσει πρωτότυπο τοπικό περιεχόμενο, όπως τα άλλα στούντιο της Apple music στο Λος Άντζελες, στη Νέα Υόρκη, το Νάσβιλ και το Λονδίνο. Τα στούντιο Apple music στο παρίσι θα επιβλέπεται από τον Mehdi Maïzi και την T-Miss και πρόκειται να φιλοξενήσει Γάλλους καλλιτέχνες και πρωταθλητές της γαλλόφωνης μουσικής με νέες εκπομπές και συνεντεύξεις μεγάλου μεγέθους.

Η Apple παράγει επίσης γαλλικό πρωτότυπο περιεχόμενο για το Apple TV ξεκινώντας με το “Liaison”, ένα θρίλερ έξι επεισοδίων.

Η Μένια Ράπτη σπουδάζει δημοσιογραφία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και ασχολείται με τα social media και τη φωτογραφία.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple

Apple Vision Pro: Φήμες για μείωση της παραγωγής λόγω απότομης μείωσης της ζήτησης

Η Apple μείωσε τον αριθμό των μονάδων Vision Pro που σκοπεύει να αποστείλει το 2024, από τις αναμενόμενες 700-800.000 σε 400 με 450.000.

Gear Apple Apple Pencil featured

«Let Loose»: Ανακοινώθηκε event από την Apple στις 7 Μαΐου για τα νέα iPad

Η Apple ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει ένα special event την Τρίτη 7 Μαΐου με ένα live streaming διαθέσιμο σε Apple.com και YouTube.

Software Apple featured

Apple: Εξαγοράζει γαλλική εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης με εξειδίκευση στην επεξεργασία on device

Η Apple εξαγόρασε την startup τεχνητής νοημοσύνης Datakalab με έδρα το Παρίσι για να της παρέχει εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης on device.

Smartphones Apple iPhone

iPhone 16: Η Apple παραγγέλνει εξαρτήματα για τα capacitive buttons

Η Apple έχει παραγγείλει έναν μεγάλο αριθμό εξαρτημάτων για τα capacitive buttons από έναν προμηθευτή από την Ταϊβάν.