HP | Αναβαθμίζει τα HP Labs

HP LabsΗ HP ανακοίνωσε ότι εφαρμόζει νέο σχεδιασμό στην ερευνητική ατζέντα των HP Labs, προκειμένου να αντιμετωπίσει τις εντεινόμενες προκλήσεις της αγοράς πληροφορικής και να μεταφέρει ταχύτερα την γνώση των τεχνολογικών επιτευγμάτων στους πελάτες της. Τα νέα HP Labs αποτελούνται πλέον από 23 εργαστήρια σε 7 διαφορετικά σημεία του πλανήτη. Των HP Labs ηγείται ο Prith Banerjee, ο οποίος είναι διευθυντής από τον περασμένο Αύγουστο.

Συνολικά, τα εργαστήρια εστιάζουν σε 5 διαφορετικούς τομείς: όγκος πληροφοριών, δυναμικές cloud υπηρεσίες, μετατροπή περιεχομένου, ευφυείς υποδομές και διατηρησιμότητα.

• Όγκος πληροφοριών: Απόκτηση, ανάλυση και διανομή της σωστής πληροφορίας σε άτομα και οργανισμούς έτσι ώστε να μπορούν να ενεργήσουν με βάση αυτήν.
• Δυναμικές cloud υπηρεσίες: Ανάπτυξη διαδικτυακής πλατφόρμας και cloud υπηρεσιών οι οποίες είναι δυναμικά προσωποποιημένες με βάση την τοποθεσία, τις προτιμήσεις & το χρονοδιάγραμμα του πελάτη.
• Μετατροπή περιεχομένου: Στόχος να επιτρέπεται η ρευστή μετατροπή του περιεχομένου από αναλογικό σε ψηφιακό, από συσκευή σε συσκευή, και από ψηφιακό περιεχόμενο σε υλικό προϊόν.
• Έξυπνες υποδομές: Σχεδιασμός εξυπνότερων, ασφαλέστερων υποδομών, δικτύων και αρχιτεκτονικών, οι οποίες συνεργάζονται για να συνδέουν άτομα και επιχειρήσεις με πλούσιο περιεχόμενο και υπηρεσίες.
• Διατηρησιμότητα: Δημιουργία τεχνολογιών, υποδομών πληροφορικής και νέων επιχειρηματικών μοντέλων για την μείωση των εκπομπών αερίων άνθρακα, με στόχο την εξοικονόμηση χρημάτων και την ελαχιστοποίηση του αντίκτυπου στο περιβάλλον.

Οι ερευνητές των HP Labs αντιλαμβάνονται την στροφή που συντελείται στον χώρο του ΙΤ όπου «τα πάντα πρέπει να τα βλέπει κανείς σαν υπηρεσία», και στόχος τους είναι η ίδια η εταιρία να συνεχίζει να εφαρμόζει τις νέες τάσεις που διαγράφονται στον κλάδο.

Η ανανεωμένη εστίαση της εταιρείας για τα HP Labs θα προβάλλεται πλέον μέσω της νέας ταυτότητας “LABShp” , η οποία αναπτύχθηκε με σκοπό να ενώσει τα 23 αυτά εργαστήρια κάτω από μια ενιαία εμπορική ονομασία και να επικοινωνεί τις νέες κατευθύνσεις της ερευνητικής ομάδας.

Εκτός από τα κεντρικά της γραφεία στο Πάλο Άλτο, η HP Labs λειτουργεί ερευνητικά εργαστήρια στην Μπανγκαλόρ της Ινδίας, το Πεκίνο, το Μπρίστολ στην Αγγλία, την Χάιφα στο Ισραήλ, την Αγία Πετρούπολη στη Ρωσία και το Τόκιο.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Intel Google 5G

Intel και Google συνεργάζονται για την ταχεία επέκταση του 5G

H Intel και η Google έρχονται σε συνεργασία με σκοπό τους την όσο το δυνατόν πιο γρήγορη ανάπτυξη του 5G.

Business GERMANOS

ΓΕΡΜΑΝΟΣ: Προσαρμοστικότητα και ευελιξία το 2020 με τον πελάτη στο επίκεντρο

Προσαρμοστικότητα και ευελιξία επέδειξε το 2020 η εταιρεία ΓΕΡΜΑΝΟΣ, σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν στο ετήσιο συνέδριο συνεργατών της, που φέτος για πρώτη φορά πραγματοποιήθηκε ψηφιακά.

Business featured

Βιντεοκάμερες: Η ιστορία τους

Η ιστορία της βιντεοκάμερας ξεκινάει πριν από σχεδόν 100 χρόνια, τη δεκαετία του 1910 όταν υπήρξε η ανάγκη για μια συσκευή η οποία θα είχε τη δυνατότητα λήψης κινούμενης εικόνας.

Business

Η Microsoft ενδιαφέρθηκε για την εξαγορά του Pinterest

Μία σημαντική αποκάλυψη έκαναν οι Financial Times, βγάζοντας την είδηση ότι η Microsoft έδειξε ενδιαφέρον για την απόκτηση του Pinterest.