Κινητή τηλεφωνία, Συναντήσατε προβλήματα τις ώρες αιχμής;

Θυμάμαι τα προηγούμενα χρόνια αν προσπαθούσες να πάρεις τηλέφωνο από το κινητό ή να στείλεις SMS κατά την αλλαγή του χρόνου ήταν πρακτικά αδύνατο. Από τότε τα πράγματα έχουν αλλάξει και οι επενδύσεις στο χώρο της κινητής τηλεφωνίας φαίνεται να έχουν κάνει τα πράγματα καλύτερα. Αλήθεια συναντήσαμε προβλήματα με την επικοινωνία σας από το κινητό τις φετινές ώρες αιχμής;

Παρακαλώ αναφέρετε τη περιοχή σας, την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας και το αν συνατήσατε προβλήματα ή όχι. Εγώ στην Αθήνα στο κέντρο δεν είχα κάποιο πρόβλημα.

, Κινητή τηλεφωνία, Συναντήσατε προβλήματα τις ώρες αιχμής;

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

56 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Χρήστος

Στην Ξάνθη τα μηνύματα παραδίδονταν με τη δεύτερη ή τρίτη φορά που τα έστελνα και οι απαντήσεις στα μηνύματα ήρθαν όλες μαζί ένα τέταρτο μετά περίπου..

Apostolis

Στην Πάτρα, ήταν αδύνατο να βγάλεις γραμμή με Vodafone και για όσα μυνήματα έστειλα, έπαιρνα αναφορές παράδοσης όλη την επόμενη μέρα! Γύρω στις 2 το πρωί κατάφερα να πάρω τηλέφωνο…

Γιωργος

Το ιδιο προβλημα τον @Χρηστος τα μυνηματα ερχονταν 2 και τρεις φορες και και αργουσανε να παραδοθουν!
Απο την Λεσβο με αγαπη!
Καλη Χρονιά

thanos

Απο Θεσσαλονικη,καταφερα να στειλω 6 μηνυματα τα υπολοιπα εφτασαν μετα τις 00.30,αλλα μου εβγαζαν σφαλμα δικτυου για αρκετη ωρα.Εντωμεταξυ τα μηνυματα που μου εστελναν μου ηρθαν ολα κατα τις 01.00 αλλα το μηνυμα ελεγε 00.03,οτι να ναι,χαμος….!!!!!

Miltos

Εγω εχω δυο νουμερα ενα vodafon και ενα cosmote
Τα μηνυματα που προσπαθησα να στειλω απο vodafon δεν μπορουσε να τα στειλει και τα εστειλα με την cosmote με τι δευτερη ομως προσπαθεια.
Ναουσα

Γιώργος

Στην κομοτηνη η cosmote ειχε κολησει τελιως ουτε τηλεφωνα ουτε μυνηματα για 1 ωρα.. H vodafone καλα ήταν.. Για wind δεν ξερω

George,S

Μονο οι κλησεις. Χαλκιδα

sakislsr

Κηφισιά έπεσε το ρεύμα στις 12 και 5 , με τα κινητά κανέναν πρόβλημα! Της ΔΕΗ δεν της έφτανε το χαράτσι φαίνεται …

mitsakos1986

στν αθηνα στν περιοχη του Αγιου Ιωαννη κοντα στη σταση του μετρο σε καποια ατομα μεσα στο σπιτι η cosmote δεν λειτουργουσε και σε καποιους αλλους λειτουργουσε κανονικοτατα!

Μάκης

.
κι εγώ κέντρο Αθήνας με vodafone δεν είχα κανένα πρόβλημα
ούτε με κλήσεις ούτε με μηνύματα…
.

J.Savvidis

Στην Θεσσαλονίκη με Cosmote έβγαλα γραμμή μετά από 10 προσπάθειες, στα μηνύματα όμως δεν είχα πρόβλημα παραδίνονταν κανονικά!

Sokopa

Από Πύργο Ηλείας με την 4η-5η προσπάθεια σταλθηκαν τα μηνύματα και μετα μου ηρθαν ολα τα μηνυματα μαζεμενα 1 μιση-μια ώρα αργότερα

Jimis

Στο χωριο μου στα Γρεβενα με Cosmote κανενα απολυτως προβλημα…κανονικα εστελνα και κανονικα ερχοταν!
Καλαη χρονιά!

panagiotis

Λαρισα cosmote μηνυματα ουτε με σφαιρες!!!! τηλεφωνο μετα απο 12-13 προσπαθειες.
μετα τις μια ολα κομπλε ομως!!

Ηλιας

Στη Θεσσαλονικη με Wind ολα οκ κανενα προβλημα. Επιανα γραμμη.με την μια…

TechviewGr (Iphonias)

Άργος
Vodafone
Έστειλα 2 μυνηματα απάντηση σε κάτι φίλους μου ( Vodafone Cosmote) κανένα πρόβλημα

MasterMind

Καστοριά κλήση απο Cosmote μετά τις 1 η ώρα κατάφερα να βγάλω.

stefos

Εγω που ημουν Πειραια δεν αντιμετωπισα κανενα προβλημα στα 20 μηνυματα εκτος απο ενα που δεν παραδοθηκε ποτε…

Dige

Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους!
Εγώ πάντως αυτό που παρατήρησα σε ένα χωριό του Κιλκίς όπου είμαι
ήταν ότι όσους πήρα τηλέφωνο απο τη σύνδεση μου της Cosmote τους
πήρα χωρίς κανένα πρόβλημα!Όσοι με πήραν όμως στο Whats up μου
έλεγαν ότι προσπάθησαν αρκετές φορές για να με πιάσουν!

κώστας καραδήμας

παιδια εγω στο χωριο που ειχα παει δεν αντιμετωπισα κανενα προβλημα στα 70 μηνυματα και 2 τηλεφωνηματα που εκανα:))
Χωριο: Μακρακώμη ,Φθιώτιδος(αναμεσα Λαμια-Καρπενησι)
εταιρια:””cosmote””
και ολα αυτα ηταν ακριβως πανω στην αλλαγη του χρονου..
ωστοσο καποια μηνυματα ηρθαν αργοπορημενα..:|

redgiwrgos

Βριλησσια με Wind μηνυματα χωρις προβλημα! Κληση δε δοκιμασα.

kostas

Θεσσαλονίκη με Cosmote όλα μια χαρά … κανένα απολύτως πρόβλημα… 🙂

γιωργος22

Γερακα cosmote στα μυνήματα που έστειλα εγώ όλα μια χαρά!
Στις απαντήσεις άλλες μου ήρθαν αμέσως άλλες στις 2 και άλλες το πρωί!
Συμπερασμα καλύτερα από άλλες χρονιές αλλά θέλει λίγη βελτίωση ακόμα

Λευτέρης

Στη Θεσσαλονίκη, εκεί γύρω στην αλλαγή οι κλήσεις απορρίπτονταν και τα μηνύματα αργούσαν να παραδοθούν. Cosmote -αυτή που αύξησε τις χρεώσεις, υποτίθεται και για να επενδύσει τα λεφτά σε καλύτερο δίκτυο…

Αντώνης

Εγώ κανένα απολύτος πρόβλημα…Ηράκλειο κρήτης…

Κοσμάς

Από τις 12 μέχρι και 12:20 ήταν αδύνατο να βγάλεις κλήση. Τα μυνήματα αργούσαν αλλά τελικά στέλνονταν.Cosmote, Νέα Χαλκηδόνα Αττικής.

Christos

Από Πάτρα μ τν Vodafone δν είχα κανένα απολύτως πρόβλημα… Αλλά όσοι είχαν Cosmote κ μ έστελναν μύνημα μ ερχόταν 3-4 φορές τ ίδιο μύνημα! Κ μετά π μιλήσαμε στ τηλ. μ είπαν πώς ενώ τ μυνήματα παραδίδονταν τούς έλεγε αποστολή απέτυχε! Γενικά η Vodafone πάντα ξεχωρίζει καλύτερη απ τν Cosmote!

Nik

Στην Ικαρία η Vodafone λειτουργούσε μια χαρά.
Καλή χρονια σε ολους!

petros7

Δεν αντιμετώπισα αρκετά προβλήματα με το δίκτυο (Cosmote), αλλά με το ρεύμα καθώς έπεσε αμέσως μετά την αλλαγή του χρόνου, σε όλο σχεδόν το τετράγωνο..:P (Ευτυχώς ήρθε κατά τις 12:10 )
Αγία Παρασκευή, Αττική

Δημος

Λαρισα ολα καλα με μηνυματα κ κλησεις απο 12:20…Κοσμοτε κανενα προβλημα!

aggelos

θεσ/νικη με cosmote whats up συγκεκριμενα ολα κανονικοτατα στις 00:07 εστιλα μηνηματα παραδωθηκαν κανονικα και ειχα κανονικα απαντισεις απο ολους σε 5 λεπτα το πολυ…και οντος μου εκανε εντυπωση πως δουλεψε σωστα…

antonios

Πάτρα, Cosmote, μιλούσα στις 00:05 με κρήτη και μετά από λίγο με Κομοτηνή. δεν είχα κανένα πρόβλημα να βγάλω γραμμή.

Tsili

Κιλκις ολα καλα!

Τασος

Μια δυσκολια στην περεωση κλησης το πρωτο 20λεπτο του νεου χρονου στα Γιαννιτσα Πελλας με cosmote… κατα τ’αλλα, ολα οκ… κ τα μηνυματα απευθειας παραδοση κ ληψη…

kosmas

Θεσσαλονίκη Καλαμαριά με What’s Up από τις 12:30 και μετά που άρχισα να στέλνω και να λαμβάνω δεν είχα κανένα πρόβλημα. Πολύ καλύτερα από άλλες φορές!

ΓΙΩΡΓΟΣ

Στο Ηράκλειο Κρήτης κι εγώ κανένα πρόβλημα με Vodafone.Πολύ άνετα φέτος τηλέφωνα και sms

Σταυρος

Στη Νάουσα με whats up cosmote για πρώτη φορά φέτος δεν υπήρξε πρόβλημα με μηνύματα και κλήσεις!! όλά παραδόθηκαν εκείνη τη στιγμή!!

Βύρωνας

Στην Κρήτη (Ηράκλειο) με WIND δεν είχα κανένα πρόβλημα. Κλήση στις 00:05 και μηνύματα… ευτυχώς!

Βασίλης Ταγαράκης

Αθήνα,νότια προάστια με Vodafone δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα !!!

Χρήστος Κων.

Στη Σπάρτη με vodafone μια χαρα! Κανένα πρόβλημα.. Με cosmote με την καμια…

KonSammyOmnia7

Μεχρι και εχθες το βραδυ ειχαμε προβλημα με το δικτυο στην Αλοννησο..! Στο νησι πιανει μονο η Cosmote οποτε ολοι χρησιμοποιουμε την συγκεκριμενη εταιρεια και μαλλον αυτο ηταν το προβλημα.! Ιδιαιτερα εχθες το προβλημα ηταν τεραστιο..!

antonis

καστορια ηταν FULL!!!.. ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΣΙΜΑ.. ΜΙΝΙΜΑ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ

giorgos

Εγώ κανενα πρόβλημα σε κλήσεις και μνματα με cosmote(Ηράκλειο Κρήτης) αλλά ο φίλος μου από Καλλιθέα(Αθήνα)γιατί έχουμε και εδω Καλλιθέα μου έστειλε 5φορες το ίδιο μνμ με μια προσπάθεια κι αυτός με cosmote

Κωστας

Η Cosmote έδωσε ρέστα πάλι φέτος. Ε βέβαια αφού στο βωμό του κέρδους έχει θυσιάσει την ποιότητα και την αξιοπιστία. Καμία επέκταση δικτυου, καμία επένδυση στο κορεσμένο από πελάτες δίκτυό της. Εδώ τυχαίνει σε κανονικές περιόδους να μη μπορείς να βγάλεις κλήσεις, θα μπορείς στις γιορτές; Αίσχος στην Deutsche Cosmote Telecom που σε περιόδους κερδοφορίας απολύει κόσμο.

Jimacos C.

Απο Καλλιθέα (Αθήνα) με WIND κανένα πρόβλημα κλήση και sms!!!

leathernecks

Από Άρτα με WIND δεν διαπίστωσα κάποιο καθυστέρηση τόσο σε κλήσεις όσο και σε αποστολή SMS για το κρίσιμο ημίωρο 00:00-00:30

Panos7GR

Εγώ εδώ στην Κω με τη Vodafone και τις ωρες αιχμής δεν αντιμετώπισα απολύτως κανένα πρόβλημα με την αποστολή μηνυμάτων που έστειλα και ομολογώ τα τελευταία 2 χρόνια που τη χρησιμοποιώ δεν εχω αντιμετωπίσει πρόβλημα. Παλαιότερα με την Cosmote έτρωγε γερά σκαλώματα.

Καλή Χρόνια να έχουμε!!!!!!!

takis1994

βονταφον αττικη κανενα προβλημα..

Θοδωρης

Στην Καρδιτσα με Cosmote τα Χριστουγεννα δεν εβγαζες γραμμη με τιποτα κατα τις 20.00 το βραδυ. Και αν μιλουσες κοβοταν η γραμμη με full σημα.

Δημήτρης

Στη Χίο με WIND κανένα πρόβλημα τόσο σε κλήσεις όσο και σε SMS.
Καλή Χρόνια

ΗΛΙΑΣ Χ.

με Cosmote στην Λέσβο την ώρα που άλλαζε ο χρόνος πραγματικά έκανε μέχρι και 5 λεπτά να στείλει ένα μήνυμα και το κινητό μου έδειχνε φουλ σήμα.

Θάνος

Λάρισα:

Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά, το κινητό μου για εκείνες τις 2 ημέρες, δεν είχε καν σήμα (έδειχνε “Καμία Υπηρεσία” ή κάτι τέτοιο) ενώ και για την επόμενη ημέρα της εκάστοτε γιορτής υπήρχαν προβλήματα στην αποστολή/λήψη μηνυμάτων όσο και για τις κλήσεις.

Στη Vodafone δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα….

Στάθης

Με την wind στη Θεσσαλονίκη κανένα πρόβλημα. Και μηνύματα και κλήσεις κανονικά.

Bilakos

Με COSMOTE σε ολη την Θεσσαλονικη κληση μπορουσες να βγαλεις μετα απο της 2 το βραδυ!

Ηλίας

Μένω στο Μεσολόγγι και τώρα τελευταία η cosmote μας κάνει αρκετά προβλήματα . Για παράδειγμα οι κλήσεις μου έρχονται σαν μήνυμα μετά από δύο τρείς ώρες. Το ίδιο το παθαίνουν και άλλοι φίλοι. Επίσης τα μηνύματα που μου έστειλαν τα χριστούγεννα μου ήρθαν την άλλη μέρα αλλά πολλές φορές , μέχρι και τη νύχτα που κοιμόμουνα. Δεν ξέρω πόσες φορές χρέωναν τον αποστολέα μία φορά ή πολλές.

κατερινα

χαλια η VODAFONE μενω σε μια πολη στο ηρακλειο κρητης λιγο πιο εξω εκανε κακοκαιρια και μια βδομαδα δεν εχουμε σημα κανενα κινητο το οποιο εχει VODAFONE …και της υπολοιπες μερες δεν πιανει το κινητο μ σε πολλα σημεια του σπιτιου μ ωρες ωρες χανετε το σημα … η Cosmote μου ειπαν ότι είναι μια χαρα και στο σημα … και ειχα παλιοτερα και μαλλον θα ξαναβαλω

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business App Store Apple Apple App Store

Apple app store: Δυσαρεστημένη η ΕΕ με τους νέους κανόνες και τις χρεώσεις

H Apple έχει ανακοινώσει τους κανόνες που πρέπει να ακολουθούν οι προγραμματιστές για να κάνουν τις εφαρμογές τους διαθέσιμες.

Business Apple featured iPhone

Μήνυση κατά της Apple από την κυβέρνηση των ΗΠΑ για μονοπωλιακές πρακτικές στο iPhone

Το Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ έχει καταθέσει αγωγή ενάντια στην Apple, κατηγορώντας την για παράβαση των νόμων κατά των μονοπωλίων.

Business

Πώς να καθαρίζεις σωστά όλες τις οθόνες του σπιτιού σου

Η σκόνη στις οθόνες είναι κάτι που σίγουρα μας αφορά όλους και καλό θα είναι να γνωρίζουμε πως να την αφαιρούμε σωστά.

Business Elon Musk featured Neuralink

Neuralink: Ο πρώτος άνθρωπος με τσιπ εγκεφάλου παίζει σκάκι online

Η Neuralink έδειξε τον πρώτο της ασθενή να κινεί τον κέρσορα σε υπολογιστή χρησιμοποιώντας το τσιπ που έχει εμφυτευτεί στον εγκέφαλό του.