Nintendo Switch Online: Ξεπέρασε τα 10 εκ. συνδρομητές

Nintendo Switch Online, Nintendo Switch Online:  Ξεπέρασε τα 10 εκ. συνδρομητές

Η Nintendo, κατά τη διάρκεια της γενικής συνέλευσης των μετόχων της, κλήθηκε να σχολιάσει την πορεία του Nintendo Switch Online μέχρι στιγμής, αποκαλύπτοντας πως ο αριθμός των συνδρομητών της έχει ξεπεράσει τα δέκα εκατομμύρια.

Το νούμερο είναι ελαφρώς μεγαλύτερο από τα 9,8 εκατομμύρια συνδρομητές το τέλος του οικονομικού έτους 2018. Νούμερο που δείχνει ότι δεν υπήρξε αρκετά μεγάλη αύξηση όσον αφορά την online συνδρομητική υπηρεσία της Ιαπωνικής εταιρίας.

Ο πρόεδρος της Nintendo, Shuntaro Furukawa δήλωσε :

Ο αριθμός των συνδρομητών του Nintendo Switch Online αυξάνεται σταδιακά από τη στιγμή που λανσάραμε την υπηρεσία τον περασμένο Σεπτέμβριο και πλέον έχει ξεπεράσει τους δέκα εκατομμύρια λογαριασμούς.

Επιπροσθέτως, παρείχαμε το Tetris 99 ως ειδική προσφορά για τα Nintendo Switch Online μέλη αυτό τον Φεβρουάριο και στη συνέχεια το Μάιο ξεκινήσαμε να πουλάμε τα Nintendo Switch Game Vouchers που επιτρέπουν στους παίκτες να αγοράσουν δύο ψηφιακά παιχνίδια σε μειωμένη τιμή.

Θα συνεχίσουμε να κάνουμε την υπηρεσία όσο πιο ελκυστικό για τους χρήστες και έτσι σκοπεύουμε να συνεχίσουμε να κάνουμε το περιεχόμενο της υπηρεσίας ακόμη καλύτερο στο μέλλον.

Τέλος, όσον αφορά τις συνολικές πωλήσεις του Nintendo Switch, αυτές έχουν φτάσει τα 37,74 εκατομμύρια κομμάτια, κάτι που σημαίνει πως η αναλογία συνδρομητών της online υπηρεσίας και κατόχων κονσόλας είναι περίπου 1/4. Εκτός από πρόσβαση σε online multiplayer περιεχόμενο για όσους τίτλους το υποστηρίζουν, η Online υπηρεσία της Nintendo παρέχει πρόσβαση σε τίτλους του NES και δίνει την δυνατότητα στον χρήστη να πραγματοποιεί cloud backups.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear featured Qualcomm Snapdragon

Snapdragon X Plus: 10πύρηνη CPU, ίδια GPU και NPU με τo Elite

Το Snapdragon X Elite είναι το μόνο προϊόν στη νέα σειρά chipset της Qualcomm που επικεντρώνεται στα Windows αλλά αυτό πρόκειται να αλλάξει.

Gear Apple featured iPad

Μετά από 14 ολόκληρα χρόνια τα iPad θα αποκτήσουν Αριθμομηχανή

Η Apple, 14 χρόνια μετά από την κυκλοφορία του iPad, σχεδιάζει επιτέλους μια εφαρμογή Αριθμομηχανής για το tablet με το iPadOS 18.

Gear AirTag Apple featured

Του έκλεψαν την BMW και την πήρε πίσω χάρη στο AirTag της Apple

Η Apple καλεί τους χρήστες AirTag να καλούν την αστυνομία όταν εντοπίζουν την τοποθεσία της κλεμμένης περιουσίας τους.

Smartphones featured Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Αυτό θα είναι το πρώτο smartphone με Snapdragon 8 Gen 4

Το Snapdragon 8 Gen 4 θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο ως το νέο κορυφαίο chipset για κινητά από την Qualcomm.