Νοκ άουτ τα ΕΛΤΑ Courier, σταματάνε να δέχονται αποστολές μέχρι τις 8 Ιανουαρίου

, Νοκ άουτ τα ΕΛΤΑ Courier, σταματάνε να δέχονται αποστολές μέχρι τις 8 Ιανουαρίου

Μεγάλο πρόβλημα αντιμετωπίζουν με τις παραδόσεις τα ΕΛΤΑ Courier και προχωρούν σε παύση των παραλαβών από τη Δευτέρα 28.12.20 έως και την Παρασκευή 08.01.21 με σκοπό να διασφαλιστεί η σταδιακή εξομάλυνση της λειτουργίας του δικτύου και να επιστρέψουν στα συνήθη χρονικά επίπεδα διακίνησης των αποστολών όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση.

Αγαπητοί πελάτες,

Όπως ήδη γνωρίζετε, η υπέρμετρη ζήτηση υπηρεσιών ταχυμεταφορών αυτό το διάστημα, έχει δημιουργήσει μια εκρηκτική κατάσταση με δυσκολίες και καθυστερήσεις στις παραδόσεις των προϊόντων, για το σύνολο της αγοράς.

Παρά την έγκαιρη προετοιμασία της ΕΛΤΑ Courier (αύξηση των τετραγωνικών μέτρων στα Κέντρα Διαλογής, εκτεταμένες προσλήψεις προσωπικού, αύξηση του στόλου, επέκταση του Δικτύου με νέα σημεία εξυπηρέτησης, τροποποιήσεις στην παραγωγική διαδικασία για εξοικονόμηση χρόνου, νέες προμήθειες, συνεργασίες με άλλες εταιρείες κλπ.), οι πρωτοφανείς συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί επιβαρύνουν ασύμμετρα το δίκτυο.

Σε αυτή τη συγκυρία και έπειτα από περαιτέρω αύξηση του όγκου διακινηθέντων αντικειμένων λόγω δυσμενών συνθηκών σε όλη την αγορά των ταχυμεταφορών, καλούμαστε να αναζητήσουμε άμεσες λύσεις για την εξομάλυνση των αποστολών που βρίσκονται σε εκκρεμότητα, ώστε να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στις δεσμεύσεις που έχουμε αναλάβει.

Για το λόγο αυτό και προκειμένου να διασφαλιστεί η σταδιακή εξομάλυνση της λειτουργίας του δικτύου και να επιστρέψουμε στα συνήθη χρονικά επίπεδα διακίνησης των αποστολών, προχωρούμε σε διακοπή παραλαβών από τη Δευτέρα 28.12.20 έως και την Παρασκευή 08.01.21.

Ζητούμε την κατανόησή σας σε αυτή την προσπάθεια, η οποία είναι επιβεβλημένη εκ των συνθηκών και αναγκαία για τη διασφάλιση της καλύτερης δυνατής εξυπηρέτησής σας.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

17 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Βασίλης

Γελοίοι… Δέμα που έστειλε κατάστημα στις 8/12 είναι παρατημένο – ξεχασμένο από τις 9/12 στο hub της Πάτρας…

Last edited 3 years πριν by Βασίλης
Ηλιας

απο 29/11 εχω δεμα στην πυλαια μακεδονιας και ακομα εκει ειναι…δεν χρειαζεται να πω τπτ αλλο……αισχος

GeoChios

7.12 εγω. Και νομιζα οτι ειναι και υπερβολη ακομα και με τα τωρινα δεδομενα.

Pitsi

Το δικο μου πακέτο ειναι στην speedex απο τις 11/12

George

Και η speedex χάλια έγινε…

Γιαννησ

Περιμενω 2 πακετα απο Αμαζον Γερμανιας.Πληρωμενα.Επρεπε να τα εχω λαβει στις 11 του μηνα.Τεσπα λογο κοβιντ εχουν αργησει.Τα παρακολουθω κ βλεπω εχουν κολλησει στο κεντρο διαλογης αττικης.Ειμαι σε νησι.Να ρωτησω τωρα τι εννοουν με την ανακοινωνση? Οτι δεν μπορεις να πας κ να στειλεις δεμα η οτι δεν θα παραλαβεις πριν τισ 8/1?

Greg

Το καλό με την αμαζον, είναι ότι άμα πας στην εξυπηρέτηση πελατών και τους πεις ότι πέρασε η ημερομηνία που έγραφαν στην παραγγελία, σου επιστρέφουν όλα τα χρήματά σου (και παιρνεις κανονικά το προϊόν). Άμα παραγγέλνεις εντός Ελλάδας παίρνεις το μακρύτερο

Γιαννησ

Ναι το γνωριζω αυτο κ το εχω κανει στο παρελθον! Αλλα τωρα δεν θελω τα χρηματα αλλα τα δεματα.Οποτε ρωτω κ παλι τι σημαινει η ανακοιωνση τους?

Dimitris

Ψεμα…ψεμα…ουτε προσωπικο εχουν παρει ουτε τπτ…εδω κατω σε εμας δυο ατομα ειναι και παλευουν μονα τους

Nightfalls 😈

Τό μόνο σίγουρο είναι αυτό που αναφέρεις. … και ισχύει για όλες τις εταιρείες… άσχετα τί αναφέρουν στις ανακοινώσεις τούς..

Tolis

Ρε φιλε και να ζητησαν ατομα παει κανεις ? Ποιος θα χασει τη ζεστασια του καναπε και τα επιδοματα η να χαλασει την καρτα ανεργιας του να φαει ολο το ζορι ποιος ???? ειτε ειναι σε κεντρο διανομης ειτε σε πρακτορειο διανομεας η υπαλληλος ρεσεψιον . και επειτα απο την αλλη . Δε μπορουν να παρουν τον οποιον να νε πρεπει να εχει καποια στανταρ.

Last edited 3 years πριν by Tolis
Brainmorf

Έτυχε προχθές να περάσω από το κατάστημα Αγίων Αναργύρων, το τι γινόταν με τα δέματα δεν έχει προηγούμενο… Οι εργαζόμενοι δεν φταίνε σε τίποτα οπότε υπομονή.

Brainmorf

Για το κατάστημα ACS μιλάω , λάθος…

Δημήτρης

elta-courier

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΥ.ΔΕ.ΤΑ. ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ09-12-202014:15ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ – ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΡΕΛΗΦΘΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΕΑ09-12-202018:16ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ – ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ – ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ09-12-202018:44ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ – ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ

ΦΟΡΤΩΣΗ ΣΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ09-12-202018:46ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ – ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ

ΦΟΡΤΩΣΗ ΣΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ09-12-202021:13Κ.Δ.Τ. ΑΘΗΝΑΣ-ΔΙΑΛΟΓΗ

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ DL SKG25-12-202028:DL SKG

χρόνια μας πολλά

trelo_paokaki12

26/11 έκανα μία παραγγελία από το Skroutz και την παρακολουθώ. Είχε παράδοση 4-10 μέρες και μέσα σε δύο ημέρες άλλαξε κατάστασή της. Έκανα υπομονή μέχρι που είδα ότι την έστειλαν στην Πελοπόννησο και ξανά πίσω στην Αθήνα. Κατανοούμε το γεγονός ότι γίνεται Ο χαμός, αλλά και η υπομονή έχει τα όριά της!!!

Πασχαλία

26/11 έκανα μία παραγγελία από το Skroutz και την παρακολουθώ. Είχε παράδοση 4-10 μέρες και μέσα σε δύο ημέρες άλλαξε κατάστασή της. Έκανα υπομονή μέχρι που είδα ότι την έστειλαν στην Πελοπόννησο και ξανά πίσω στην Αθήνα. Κατανοούμε το γεγονός ότι γίνεται Ο χαμός, αλλά και η υπομονή έχει τα όριά της!!!

Κ.Ζ

Μόνο η elta courier έχει χάσει τόσο πολύ τη μπάλα. Ότι παρήγγειλα μετά τις 15/12 με acs ή γενική ήρθε σε 2 μέρες. Ενώ με elta courier περιμένω από τις 15 και καμία πρόοδος. Κολλημένο στο αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης αν όχι χαμένο. Ο,τι παραγγέλνω τώρα πρώτα ρωτάω με τι στέλνουν. Αν μου λένε elta courier απλά τους λέω ευχαριστώ και δεν αγοράζω. Τάχα προσέλαβαν και προσωπικό. Μας περνάνε για χαζούς;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone: 6 tips για την κάμερα που πρέπει να γνωρίζει κάθε χρήστης

Τα πιο πρόσφατα iPhone έχουν πολλά χαρακτηριστικά κάμερας που αξίζει να χρησιμοποιήσετε, όπως Λειτουργία Πορτραίτου και Στυλ Φωτογραφίας.

Gear featured Qualcomm Snapdragon

Snapdragon X Plus: 10πύρηνη CPU, ίδια GPU και NPU με τo Elite

Το Snapdragon X Elite είναι το μόνο προϊόν στη νέα σειρά chipset της Qualcomm που επικεντρώνεται στα Windows αλλά αυτό πρόκειται να αλλάξει.