Nova Mobile: Εισέρχεται στην κινητή τηλεφωνία ως εικονικός πάροχος

, Nova Mobile: Εισέρχεται στην κινητή τηλεφωνία ως εικονικός πάροχος

Με τη Nova (Forthnet) να έχει κάνει εδώ και χρόνια γνωστή την επιθυμία της να εισέλθει στην αγορά της κινητής τηλεφωνίας, με τις διαπραγματεύσεις της εταιρείας να χρονολογούνται τέσσερα χρόνια πίσω, ήταν μόνο θέμα χρόνου η αρχή της MVNO, δηλαδή ως εικονικού παρόχου κινητής τηλεφωνίας.

Η Nova ξεκινάει τις δοκιμαστικές κλήσεις από την επόμενη εβδομάδα, στα πλαίσια της προετοιμασίας για την έναρξη της υπηρεσίας. Οι πρώτοι χρήστες της υπηρεσίας Nova Mobile θα είναι εργαζόμενοι και συνεργάτες της εταιρείας, καθώς και μερικοί επιλεγμένοι συνδρομητές.

Η Nova Mobile θα προσφέρεται από το δίκτυο της Vodafone, με την οποία έχει συνάψει συμφωνία από τον Ιούνιο του 2019 και για τέσσερα χρόνια από την έναρξη της υπηρεσίας και μετά. Η Nova ελπίζει πως με την κάλυψη των αναγκών και στην κινητή τηλεφωνία θα μπορέσει να προσφέρει στους καταναλωτές ένα πλήρες πακέτο υπηρεσιών, μαζί με με σταθερό, ίντερνετ και Nova TV.

Μεγαλωμένος στην Πάτρα, ο Τάσος Παπανικολάου λατρεύει τα smartphones και οποιοδήποτε gadget μπορεί να κάνει την ζωή του πιο εύκολη και ευχάριστη. Σπουδάζει ηλεκτρολόγος - μηχανικός και συνεργάζεται με εταιρείες Stem στην Ισπανία.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Makis

Για να δούμε, αν και αυτή πιστεύω θα μπει στο καρτέλ…

Γρηγόρης

Άντε,μήπως και δουλέψει ο ανταγωνισμός!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Φήμες ότι φτάνει σε Space Black και Rose αποχρώσεις

Νέα φήμη υποστηρίζει πως το iPhone 16 Pro (και το iPhone 16 Pro Max μαζί του) θα φτάσει σε νέες αποχρώσεις Space Black και Rose.