Nova On Demand: Απλά και γρήγορα χωρίς έξτρα χρέωσεις

Nova On Demand Techblog

Το Nova On Demand είναι μια υπηρεσία της Nova που δίνει τη δυνατότητα σε υφιστάμενους χρήστες να αποκτήσουν επιλέον δυνατότητες, χωρίς επιπλέον χρέωση. Πρόκειται για μια υπηρεσία που περιλαμβάνει εκατοντάδες ταινίες και σειρές, δίνοντάς σου τη δυνατότητα να τις παρακολουθήσεις όποτε εσύ το επιλέξεις.

Nova On Demand Techblog

Φανταστείτε το σαν μια μεγάλη και δωρεάν τράπεζα περιεχομένου! Σε προηγούμενο άρθρο παρουσιάσαμε την ίδια την υπηρεσία, πάμε τώρα να δούμε πόσο εύκολα μπορεί να εμφανιστεί αυτή στην τηλεόρασή σου.

Nova On Demand Techblog

Σύνδεση σε χρόνο μηδέν
Για να ενεργοποιήσεις το Nova On Demand, αρκεί να συνδέσεις τον αποκοδικωποιητή σου με το modem/ router, και είσαι έτοιμος (απαιτείται Nova, πρώην Forthnet). Πόσο χρειάστηκες, 1 λεπτό; Αν ο αποκοδικωποιητής σου δεν βρίσκεται κοντά στο modem/ router τότε μπορείς να επιλέξεις την λύση του powerline και να περάσεις το σήμα του ίντερνετ μέσα από τα καλώδια ρεύματος του σπιτιού σου. Συσκευές τεχνολογίας powerline θα βρεις αρκετές στο εμπόριο και θα δεις ότι θα σε βολέψουν και για άλλες χρήσης όπως το να έχεις καλύτερη κάλυψη σε WiFi ή να αποκτήσεις θύρες Ethernet και σε άλλα δωμάτια του χώρου σου.

Nova On Demand Techblog

Αφού τελειώσεις με τη σύνδεση και ο αποκοδικωποιητής σου είναι συνδεδεμένος στο ίντερνετ, παίρνεις το τηλεχειριστήριο στα χέρια σου απλά πατάς το κουμπί που γράφει “On Demand”. Αυτό ήταν, τώρα βρίσκεσαι μέσα στον κόσμο του Nova On Demand για να παρακολουθείς ταινίες, σειρές και ντοκυμαντέρ όποτε θέλεις γιατί κανείς δε θέλει να “στήνετε” μπροστά στην τηλεόραση περιμένοντας πότε θα αρχίσει κάτι που θέλει να δει, ούτε θέλει όταν αποφασίζει να δει κάτι αυτό να έχει ξεκινήσει ήδη!

Nova On Demand Techblog

Δυνατότητες που σου λύνουν τα χέρια
Ενεργοποιώντας το Nova On Demand, ανοίγει το μενού όπου αριστερά εμφανίζεται η επιλογή Αναζήτηση και ακολουθούν οι κατηγορίες: Δημοφιλή, Box Sets, Tribute, Ταινίες, Σειρές, Παιδικά και Ντοκιμαντέρ ενώ κατά διαστήματα προστίθενται επιπλέον ενότητες, π.χ. αφιερώματα σε ηθοποιούς κ.α.

Nova On Demand Techblog

Το πιο ενδιαφέρον είναι σίγουρα ότι μπορεί να δεις ότι θές, όποτε θες, να το σταματήσεις σε όποιο σημείο θες, να επιστρέψεις πίσω να δεις ξανά μια συγκεκριμένη σκηνή ή να προχωρήσεις μπροστά και οποιαδήποτε στιγμή αποφασίσεις να σταματήσεις, θα ξέρεις ότι όταν επιστρέψεις ακόμα και μετά από μέρες, αυτό που έβλεπες θα έχει μείνει στο σημείο που το άφησες για να συνεχίσεις και να ολοκηρώσης την θέαση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Apple Kotsovolos

Οι Apple Masters Plus στα καταστήματα Κωτσόβολος

Οι 24 εξειδικευμένοι Apple Masters Plus θα βρίσκονται σε 18 καταστήματα του δικτύου Κωτσόβολος και θα φέρουν τη διακριτική σήμανση με pin της Apple.

Business Facebook

To Facebook αρνείται την πρόσληψη σε μαύρους υποψηφίους

Την άρνησή του Facebook να προσλάβει μαύρους υποψήφιους κατέδειξε πρόσφατο δημοσίευμα, λόγω “πολιτισμικής διαφοροποίησης”.

Business Bitcoin China

Η εξόρυξη Bitcoin στην Κίνα μπορεί να έχει επιπτώσεις στο περιβάλλον

Η Κίνα είναι το… βασίλειο του Bitcoin mining, αλλά αυτό μπορεί να απομακρύνει τη χώρα από τους περιβαλλοντικούς της στόχους.

Business Sony

Η Sony κυριαρχεί στους αισθητήρες κάμερας για smartphones

Η ζήτηση για αισθητήρες καμερών για τα smartphones είναι μεγάλη και η Sony φαίνεται πως επωφελείται από αυτό.