Nova On Demand: Απλά και γρήγορα χωρίς έξτρα χρέωσεις

Nova On Demand Techblog

Το Nova On Demand είναι μια υπηρεσία της Nova που δίνει τη δυνατότητα σε υφιστάμενους χρήστες να αποκτήσουν επιλέον δυνατότητες, χωρίς επιπλέον χρέωση. Πρόκειται για μια υπηρεσία που περιλαμβάνει εκατοντάδες ταινίες και σειρές, δίνοντάς σου τη δυνατότητα να τις παρακολουθήσεις όποτε εσύ το επιλέξεις.

Nova On Demand Techblog

Φανταστείτε το σαν μια μεγάλη και δωρεάν τράπεζα περιεχομένου! Σε προηγούμενο άρθρο παρουσιάσαμε την ίδια την υπηρεσία, πάμε τώρα να δούμε πόσο εύκολα μπορεί να εμφανιστεί αυτή στην τηλεόρασή σου.

Nova On Demand Techblog

Σύνδεση σε χρόνο μηδέν
Για να ενεργοποιήσεις το Nova On Demand, αρκεί να συνδέσεις τον αποκοδικωποιητή σου με το modem/ router, και είσαι έτοιμος (απαιτείται Nova, πρώην Forthnet). Πόσο χρειάστηκες, 1 λεπτό; Αν ο αποκοδικωποιητής σου δεν βρίσκεται κοντά στο modem/ router τότε μπορείς να επιλέξεις την λύση του powerline και να περάσεις το σήμα του ίντερνετ μέσα από τα καλώδια ρεύματος του σπιτιού σου. Συσκευές τεχνολογίας powerline θα βρεις αρκετές στο εμπόριο και θα δεις ότι θα σε βολέψουν και για άλλες χρήσης όπως το να έχεις καλύτερη κάλυψη σε WiFi ή να αποκτήσεις θύρες Ethernet και σε άλλα δωμάτια του χώρου σου.

Nova On Demand Techblog

Αφού τελειώσεις με τη σύνδεση και ο αποκοδικωποιητής σου είναι συνδεδεμένος στο ίντερνετ, παίρνεις το τηλεχειριστήριο στα χέρια σου απλά πατάς το κουμπί που γράφει “On Demand”. Αυτό ήταν, τώρα βρίσκεσαι μέσα στον κόσμο του Nova On Demand για να παρακολουθείς ταινίες, σειρές και ντοκυμαντέρ όποτε θέλεις γιατί κανείς δε θέλει να “στήνετε” μπροστά στην τηλεόραση περιμένοντας πότε θα αρχίσει κάτι που θέλει να δει, ούτε θέλει όταν αποφασίζει να δει κάτι αυτό να έχει ξεκινήσει ήδη!

Nova On Demand Techblog

Δυνατότητες που σου λύνουν τα χέρια
Ενεργοποιώντας το Nova On Demand, ανοίγει το μενού όπου αριστερά εμφανίζεται η επιλογή Αναζήτηση και ακολουθούν οι κατηγορίες: Δημοφιλή, Box Sets, Tribute, Ταινίες, Σειρές, Παιδικά και Ντοκιμαντέρ ενώ κατά διαστήματα προστίθενται επιπλέον ενότητες, π.χ. αφιερώματα σε ηθοποιούς κ.α.

Nova On Demand Techblog

Το πιο ενδιαφέρον είναι σίγουρα ότι μπορεί να δεις ότι θές, όποτε θες, να το σταματήσεις σε όποιο σημείο θες, να επιστρέψεις πίσω να δεις ξανά μια συγκεκριμένη σκηνή ή να προχωρήσεις μπροστά και οποιαδήποτε στιγμή αποφασίσεις να σταματήσεις, θα ξέρεις ότι όταν επιστρέψεις ακόμα και μετά από μέρες, αυτό που έβλεπες θα έχει μείνει στο σημείο που το άφησες για να συνεχίσεις και να ολοκηρώσης την θέαση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business SpaceX Science

SpaceX: Ιστορική αποστολή πολιτών στο Διάστημα

Ο διαστημικός τουρισμός παίρνει σάρκα και οστά, με την SpaceX να εκτοξεύει την αποστολή Inspiration4.

Business European Commission

European Chips Act: Η Ευρώπη ζητά αυτονομία στους επεξεργαστές

Στην ομιλία της για την κατάσταση της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η Πρόεδρος της Κομισιόν μίλησε για την ανάγκη λήψης μέτρων στο θέμα των επεξεργαστών.

Business Google

Google: Πρόστιμο 177 εκ. δολάρια καλείται να πληρώσει στη Νότια Κορέα

Η Google καλείται να πληρώσει 177 εκατομμύρια δολάρια για παραβίαση των όρων της αγοράς smartphones στη Νότια Κορέα.

Business Samsung

THE GREEN CITY: Ενίσχυση της οικολογικής δράσης με προϊόντα τεχνολογίας

Η Samsung Electronics Hellas, πιστή στη δέσμευσή της για υπεύθυνη επιχειρηματικότητα που προωθεί την υιοθέτηση βιώσιμων πρακτικών, στηρίζει έμπρακτα τη δράση «THE GREEN CITY».