To deal των 66 δισεκατομμυρίων δολαρίων επιβεβαιώνεται ότι δεν θα προχωρήσει από την πλευρά της NVIDIA.
To deal των 66 δισεκατομμυρίων δολαρίων επιβεβαιώνεται ότι δεν θα προχωρήσει από την πλευρά της NVIDIA. Η εξαγορά της ARM από την NVIDIA ήταν κάτι που θεωρήθηκε αρχικά ως δεδομένο, αλλά τώρα ξεκαθαρίζεται ότι δεν θα προχωρήσει.
Ο λόγος που η NVIDIA δηλώνει ότι δεν θα προχωρήσει στην συμφωνία εξαγοράς της ARM είναι επειδή θεωρεί ότι θα υπάρχουν προβλήματα από τις ρυθμιστικές αρχές. Το συγκεκριμένο deal είχε ξεκινήσει να συζητιέται από τα τέλη του 2020, με αντίτιμο 40 δισεκατομμύρια δολάρια σε μετρητά και άλλα 22 δισεκατομμύρια δολάρια σε αξία μετοχών.
Από τον Ιανουάριο του 2022 είχε ξεκινήσει η κουβέντα περί απόσυρσης του ενδιαφέροντος της NVIDIA για την εξαγορά, αλλά ήρθε ο Φεβρουάριος για να ξεκαθαρίσει η εταιρεία τις προθέσεις της. Τελικά, το συγκεκριμένο deal δεν πρόκειται να προχωρήσει, αφού οι ρυθμιστικές αρχές της Βρετανίας θεωρούν ότι δημιουργούνται προβλήματα στην αγορά από την εν λόγω εξαγορά.
Η ανησυχία που υπήρχε από τον Νοέμβριο του 2021 ήταν ότι δημιουργούνται ζητήματα ανταγωνισμού στην αγορά. Πάντως, η Softbank συνεχίζει να ενδιαφέρεται να πουλήσει την ARM, κάτι που αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί εντός του 2022.
Η MSI RTX 5090 Lightning Z υπέστη σοβαρή βλάβη κατά τη διάρκεια extreme overclocking με υγρό άζωτο και power limit έως 2.500W. Τι συνέβη με την κορυφαία GPU.
Διαρροή αποκαλύπτει αναλυτικά τις τιμές των Xiaomi 17 και Xiaomi 17 Ultra για την Ευρώπη και την παγκόσμια ημερομηνία κυκλοφορίας στις 28 Φεβρουαρίου 2026.
ΣΥΖΗΤΗΣΗ
Προσθήκη σχόλιου