O άνθρωπος πίσω από την κάμερα των Pixel ανήκει πλέον στο δυναμικό της Adobe

, O άνθρωπος πίσω από την κάμερα των Pixel ανήκει πλέον στο δυναμικό της Adobe

Η σειρά συσκευών Pixel της Google είναι μία από τις κορυφαίες επιλογές όσων θέλουν άριστες φωτογραφίες από το smartphone τους. Συσκευές όπως το Pixel 2 και Pixel 3 κατάφεραν να τα βάλουν με συσκευές που είχαν περισσότερες από μία κάμερες και να βγουν νικητές τις περισσότερες φορές, με καταπληκτικό HDR+, Portrait Mode και Night Sight.

Ο Marc Levoy, ο άνθρωπος πίσω από το λογισμικό των συσκευών της Google, έφυγε από τη Google το Μάρτιο που μας πέρασε, αναζητώντας νέες εμπειρίες. Η Adobe ήταν τελικά η εταιρεία που κέρδισε τον Levoy, με την εταιρεία να ανακοινώνει και επίσημα την ένταξη του στο δυναμικό της, ως μέλος των ομάδων Photoshop Camera, Adobe Research και Sensei AI.

Φαίνεται πως η δουλειά του Levoy στον κλάδο του computational photography θα συνεχιστεί, με την Adobe να ανακοινώνει πως ήδη ο Levoy εργάζεται πάνω σε μία νέα, universal camera βασισμένη σε αυτό ακριβώς. Ήδη η εταιρεία έχει κυκλοφορήσει την Adobe Photoshop Camera για Android και iOS, όμως οι κριτικές είναι αρκετά μέτριες, καθώς οι περισσότεροι θεωρούν πως είναι καλή για editing, όχι όμως για λήψεις.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το σε νέα, υψηλότερης ποιότητας renders

Aπό ότι φαίνεται, κάθε μέρα θα έχουμε και ένα leak για το Google Pixel 8a μέχρι την αναμενόμενη επίσημη αποκάλυψη στις 14 Μαΐου.

Software Adobe

Adobe Premiere Pro: Αποκτά εργαλεία δημιουργίας βίντεο τεχνητής νοημοσύνης – Ίσως ενσωματώσει το Sora της OpenAI

Η Adobe ετοιμάζει ένα μοντέλο βίντεο παραγωγικής ΑΙ για την οικογένεια Firefly που θα φέρει νέα εργαλεία στην πλατφόρμα Premiere Pro.