Ο Carl Pei αποτελεί και επίσημα παρελθόν για τη OnePlus

OnePlus, Ο Carl Pei αποτελεί και επίσημα παρελθόν για τη OnePlus

Ο συνιδρυτής της OnePlus, Carl Pei, ανακοίνωσε και επίσημα ότι αποτελεί παρελθόν από την εταιρεία, μέσα στα επίσημα forums. Μετά από 7 χρόνια στην εταιρεία, ο συνιδρυτής της OnePlus αποχωρεί, χωρίς να έχει κάποιο στόχο προς το παρόν για τα νέα του, επαγγελματικά βήματα. Όπως λέει ο ίδιος, θέλει να χαλαρώσει και να περάσει χρόνο με την οικογένεια και τους φίλους του, κάτι που δε μπορούσε να κάνει όσο ήταν αφοσιωμένος στην εταιρεία.

Η δήλωση του Carl Pei:

Μετά από σχεδόν 7 χρόνια στη OnePlus, έχω πάρει τη δύσκολη απόφαση να πω αντίο. Μεγάλωσα ξοδεύοντας τεράστιο χρόνο στο διαδίκτυο, κατασκευάζοντας προϊόντα και κοινότητες. Βλέποντας ότι οι ιδέες στο μυαλό κάποιου θα μπορούσαν να μετατραπούν σε πραγματικότητα και να επηρεάσουν τη ζωή των ανθρώπων μου έδωσε μεγάλη χαρά και ήξερα από νωρίς ότι αυτό ήταν το μονοπάτι για εμένα.

Ο κόσμος δε χρειαζόταν άλλη μάρκα smartphone το 2013. Αλλά είδαμε τρόπους να κάνουμε τα πράγματα καλύτερα και ονειρευόμασταν να ταρακουνήσουμε τα νερά στη βιομηχανία. Να κάνουμε καλύτερα προϊόντα. Χτισμένα χέρι-χέρι με τους χρήστες μας. Σε πιο λογικές τιμές. Φτάνοντας στο σήμερα, η OnePlus είναι μία ισχυρή δύναμη που πρέπει να εκτιμηθεί όταν πρόκειται για κορυφαία smartphone. Με τη νέα σειρά προϊόντων Nord, αυτή η επιτυχία θα συνεχιστεί σε νέα τμήματα της αγοράς.

Ήμουν μόλις 24 ετών όταν ξεκίνησε η OnePlus και εκεί πέρασα τα περισσότερα χρόνια των 20s μου, καθώς και εκεί μεγάλωσα. Από τη νευρική συνέντευξη του πρώτου υπαλλήλου μου, το να αντιμετωπίζω σοβαρό φόβο κατά την πρώτη μου παρουσίαση ενός προϊόντων, μέχρι να μάθω πως να διαχειρίζομαι μία ομάδα… Το ταξίδι ήταν πραγματικό. Τα πράγματα που έχουμε καταφέρει και μάθαμε, δε μπορώ καν να φανταστώ μία πιο ικανοποιητική περιπέτεια.

Η κοινότητα μας εντάχθηκε στο κίνημα πριν καν έχουμε κάποιο προϊόν, όταν το μόνο που είχαμε ήταν ιδέες και φιλοδοξίες. Από την εμφάνιση εκατοντάδων από εσάς για ένα παγωτό μαζί μου, χιλιάδων που παρευρέθηκαν στις εκδηλώσεις μας και δεκάδες εκατομμύρια που αγοράζουν τα προϊόντα μας παγκοσμίως. Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους που πιστέψατε σε εμάς όλα αυτά τα χρόνια.

Θέλω να ευχαριστήσω και την ομάδα μας. Τους καταπληκτικούς ανθρώπους με τους οποίους ήμουν τυχερός να πολεμήσω στο πλευρό τους. Οι φιλίες που έκανα εδώ είναι τα πιο πολύτιμα κομμάτια του ταξιδιού. Είμαι αιώνια ευγνώμων στον Pit που έδωσε την ευκαιρία σε αυτό το παιδί χωρίς πτυχίο κολεγίου, χωρίς τίποτα στο όνομα του, παρά μόνο ένα όνειρο. Η εμπιστοσύνη, η καθοδήγηση και η συντροφικότητα δε θα ξεχαστούν ποτέ. Ευχαριστώ για την ευκαιρία μιας ζωής.

Ποτέ δε μετάνιωσα που εμπιστεύτηκα το ένστικτο μου και ούτε τώρα θα το κάνω. Τα τελευταία χρόνια, η OnePlus ήταν το μοναδικό μου επίκεντρο, και ότι άλλο ήρθε στη ζωή μου απλά έπρεπε να αναβληθεί. Ανυπομονώ να αφιερώσω λίγο χρόνο στο να χαλαρώσω και να επικοινωνήσω με την οικογένεια και τους φίλους μου. Και μετά θα ακολουθήσω την καρδιά μου για το επόμενο βήμα. Με ευγνωμοσύνη, Carl.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Gear OnePlus Wear OS

OnePlus Watch 2: Υπόσχεται ότι θα λειτουργεί έως και 100 ώρες με μία μόνο φόρτιση

Μετά την αποτυχία του original OnePlus Watch, η εταιρεία είναι έτοιμη για την επιστροφή της στην αγορά smartwatch με το OnePlus Watch 2.

Smartphones OnePlus

OnePlus 12R: Με UFS 3.1 σε όλες τις εκδόσεις

Όλες οι εκδόσεις του OnePlus 12R, συμπεριλαμβανομένης της επιλογής αποθήκευσης 256 GB, διαθέτουν αποθηκευτικό χώρο UFS 3.1 αντί για UFS 4.0.

Smartphones featured OnePlus

OnePlus 11 & OnePlus 12: Αποκτούν νέες δυνατότητες που υποστηρίζονται από τεχνητή νοημοσύνη

Η OnePlus κυκλοφορεί νέες ενημερώσεις για τις τρέχουσες και τις προηγούμενες ναυαρχίδες της, το One Plus 11 και το OnePlus 12.