O Elon Musk γίνεται ο πλουσιότερος άνθρωπος στη Γη

, O Elon Musk γίνεται ο πλουσιότερος άνθρωπος στη Γη

Σύμφωνα με το Bloomberg, η αξία της περιουσίας του Elon Musk ξεπερνά πλέον και εκείνη του Jeff Bezos της Amazon. Εάν, μάλιστα, θέλετε να μείνετε με το στόμα ανοιχτό, αρκεί να αναφέρουμε ότι η αξία της περιουσίας αυτής αγγίζει τα 188 δισεκατομμύρια δολάρια. Καθόλου άσχημα…

Ο Δείκτης Δισεκατομμυριούχων του Bloomberg δίνει τα σκήπτρα της κατηγορίας των πραγματικά πλούσιων ανθρώπων στον μονίμως χαμογελαστό Elon Musk (τώρα ξέρουμε από πού αντλεί τη χαρά του…), με τον ίδιο τον Elon Musk να σχολιάζει λακωνικά την είδηση αυτή, λέγοντας “Πολύ παράξενο, ας ριχτούμε και πάλι στη δουλειά”.

Ο Jeff Bezos της Amazon δεν μένει και πολύ πίσω του, αφού η αξία της δικής του περιουσίας αγγίζει τα 187 δισεκατομμύρια δολάρια. Τον περασμένο Νοέμβριο, ο Elon Musk είχε καταφέρει να περάσει τον Bill Gates και από τότε είχε κατακτήσει τον τίτλο του δεύτερου πλουσιότερου ανθρώπου στον πλανήτη.

Φυσικά, η μετοχή της Tesla είναι ένας από τους λόγους για το… φούσκωμα της τσέπης του Musk, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι η οικονομική άνοδος του συντελείται μέσα στην πανδημία, περίοδος που για πολλούς θεωρείται ως μία εποχή μεγάλης οικονομικής δυσπραγίας. Από την άλλη μεριά, δεν θα πρέπει να ξεχνά κανείς ότι εδώ γίνεται λόγος για στοιχεία που προκύπτουν από το Bloomberg, το οποίο δεν λαμβάνει υπόψη του οικονομικά δεδομένα άλλων ισχυρών παικτών της παγκόσμιας αγοράς που δεν ανήκουν απευθείας στα πρόσωπα αναφοράς.

Και πάλι, όμως, ο Elon Musk σίγουρα τα καταφέρνει μια χαρά!

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software featured LinkedIn

Το LinkedIn θέλει να προσθέσει παιχνίδια στην πλατφόρμα του

Το LinkedIn, η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που ανήκει στη Microsoft έχει περισσότερους από 1 δισεκατομμύριο χρήστες.

Gear Apple Apple Watch featured

Apple Watch: Φήμες ότι η επόμενη γενιά θα παρακολουθεί την αρτηριακή πίεση

Ένα απαραίτητο χαρακτηριστικό για τα μελλοντικά Apple Watch είναι και η παρακολούθηση της αρτηριακής πίεσης.

Gear featured vivo

vivo Pad 3 Pro: Μάλλον εντοπίστηκε στο Geekbench

Ένα νέο tablet vivo έχει πλέον εντοπιστεί στο Geekbench και θα μπορούσε να είναι αυτό που θα πλαισιώσει τα X Fold 3 και X Fold 3 Pro.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.