Ο ετήσιος μισθός του CEO της Apple, Tim Cook, έφτασε τα $14,8 εκατ.

Tim Cook, Ο ετήσιος μισθός του CEO της Apple, Tim Cook, έφτασε τα $14,8 εκατ.

Ο ετήσιος μισθός του CEO της Apple, Tim Cook, εκτοξεύτηκε με την επίτευξη των στόχων, μετά από μία εξαιρετική χρονιά για την εταιρία. Συγκεκριμένα, ο καθαρός ετήσιος μισθός του “αφεντικού” της εταιρείας παραμένει σταθερός, αγγίζοντας τα 3.000.000 δολάρια, όπως και τις προηγούμενες χρονιές.

Όμως, το 2020 ήταν μία εξαιρετική χρονιά για την Apple, καθώς ξεπέρασε τόσο το στόχο των καθαρών πωλήσεων, όσο και το στόχο των λειτουργικών εσόδων και μάλιστα κατά 179%. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο μισθός του Tim Cook να αυξηθεί κατά 10.731.000 δολάρια.

Επιπλέον, προστέθηκαν ακόμη 1.038.259 δολάρια ως αποζημίωση, τα οποία περιλαμβάνουν εισφορές, πληρωμή ασφάλειας ζωής, εξαργύρωση των εξόδων διακοπών και αεροπορικά εισιτήρια για προσωπικά ταξίδια. Το τελικό ποσό που έφτασε ο μισθός του CEO της Apple άγγιξε τα 14.769.259 δολάρια.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Μεγαλωμένος στην Πάτρα, ο Τάσος Παπανικολάου λατρεύει τα smartphones και οποιοδήποτε gadget μπορεί να κάνει την ζωή του πιο εύκολη και ευχάριστη. Σπουδάζει ηλεκτρολόγος - μηχανικός και συνεργάζεται με εταιρείες Stem στην Ισπανία.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
SUPS 👨‍⚖️

wow o ceo μιας εταιρειας που εχει κεφαλαιοποιηση πανω απο τρις παιρνει μερικα μυρια σαν μισθο…Ολοι εσεις που θα βγειτε στα σχολια να κραξετε/ειρωνευτειτε καλο θα ηταν να κοιταξετε ποσα παιρνουν μερικοι …ceo ελληνικων δεκο για παραδειγμα, σε σχεση με τα κερδη ΑΝ εχουν ….

Αλεξ

κόβουνε τους φορτιστές απο τη συσκευασία και παίρνουν μπόνους

Oh hi Mark

Αξιος! Με τα 3 εξαρια στο χερι τα εβγαλε τα λεφτα αυτα! (Οπως φαινεται και στην φωτογραφια του αρθρου)

Tasos Spanos

Λεφτά και διάβολος πάνε πακετο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.