O Jony Ive μετά την Apple θα συνεργαστεί με τη Ferrari

, O Jony Ive μετά την Apple θα συνεργαστεί με τη Ferrari

O πρώην επικεφαλής σχεδιασμού της Apple, Jony Ive, θα ξεκινήσει μία νέα συνεργασία με την Ferrari. Από την ηγεσία της ομάδας σχεδιασμού θρυλικών προϊόντων της γκάμας της Apple, o Jony Ive με την ομάδα του LoveFrom έχει συνάψει πολύχρονη συμφωνία με την Ferrari.

Ο Jony Ive έχει βάλει την υπογραφή του σε πολλές σχεδιαστικές δημιουργίες της Apple, όπως είναι το iPhone, διάφορες εκδόσεις των iMac και πολλά ακόμα προϊόντα, ενώ έχει γίνει σε πολλές περιπτώσεις το πρόσωπο της Apple, σε βίντεο περιγραφής των χαρακτηριστικών των νέων προϊόντων της Apple.

H νέα θέση του Jony Ive θα είναι στο σχεδιασμό προϊόντων για την Ferrari, χωρίς, όμως, να μπορεί κανείς να πει με βεβαιότητα εάν αυτά τα προϊόντα θα είναι οχήματα, ή κάποια αξεσουάρ που θα τα συνοδεύουν. Υπάρχουν, μάλιστα, κάποιες πληροφορίες που μιλούν για την εμπλοκή του με την παρουσίαση του πρώτου ηλεκτρικού αυτοκινήτου της Ferrari.

H LoveForm είναι η εταιρεία που έχει δημιουργήσει ο Jony Ive με τον σχεδιαστή Marc Newsom, αφότου είχε εγκαταλείψει τη θέση του ως επικεφαλής του σχεδιαστικού τμήματος της Apple, το 2019.

Μεγαλωμένος στην Πάτρα, ο Τάσος Παπανικολάου λατρεύει τα smartphones και οποιοδήποτε gadget μπορεί να κάνει την ζωή του πιο εύκολη και ευχάριστη. Σπουδάζει ηλεκτρολόγος - μηχανικός και συνεργάζεται με εταιρείες Stem στην Ισπανία.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Jake

Ferrari με notch και φόρτιση από κάτω.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Apple featured Samsung

Διέρρευσε ο οδικός χάρτης της Apple για τα επόμενα τρία χρόνια – Αναδιπλούμενο iPhone, OLED iPad, φθηνότερο XR headset

Ένας οδικός χάρτης της Apple που περιγράφει ανακοινώσεις μεγάλων προϊόντων και αναβαθμίσεις χαρακτηριστικών έχει παραχθεί από τη Samsung.

Smartphones Apple Google Google AI

iOS 18: Η Apple συζητά με τη Google για να φέρει λειτουργίες του Gemini AI στο iPhone

H Apple βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Google για να ενσωματώσει το εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης Gemini στο iPhone ως μέρος του iOS 18.

Gear Apple Apple Watch featured

Apple Watch: Φήμες ότι η επόμενη γενιά θα παρακολουθεί την αρτηριακή πίεση

Ένα απαραίτητο χαρακτηριστικό για τα μελλοντικά Apple Watch είναι και η παρακολούθηση της αρτηριακής πίεσης.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16: Οι 5 βασικές αναβαθμίσεις που περιμένουμε

Τον ερχόμενο Σεπτέμβριο περιμένουμε τη σειρά iPhone 16 με αρκετά πιο ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά από την περυσινή σειρά iPhone 15.