Οι μετοχές της Verizon έφθασαν σε χαμηλό δεκαετίας

Verizon, Οι μετοχές της Verizon έφθασαν σε χαμηλό δεκαετίας

Πτώση 23,3% σημείωσαν τα κέρδη της Verizon Communications Inc. το τρίτο τρίμηνο παρά την αύξηση των εσόδων, με τον κολοσσό των τηλεπικοινωνιών να ξεπερνά τις προβλέψεις των αναλυτών, όπως μεταδίδουν ξένα πρακτορεία.

Ειδικότερα, τα κέρδη της Verizon διαμορφώθηκαν σε 5 δισ. δολ. ή 1,17 δολ. ανά μετοχή το προηγούμενο τρίμηνο από 6,6 δισ. δολ. ή 1,55 δολ. ανά μετοχή ένα χρόνο νωρίτερα. Σε προσαρμοσμένη βάση, τα κέρδη της Verizon ήταν 1,32 δολ. ανά μετοχή από 1,42 δολ. ανά μετοχή ένα χρόνο νωρίτερα, ξεπερνώντας τις εκτιμήσεις των αναλυτών 1,29 δολ. ανά μετοχή σε δημοσκόπηση της FactSet.

Τα έσοδα ανήλθαν σε 34,2 δισ. δολ. από 32,9 δισ. δολ. την αντίστοιχη περυσινή περίοδο, με τους αναλυτές να τα τοποθετούν σε 33,8 δισ. δολ.

Ο Σπύρος Τζάνης είναι δημοσιογράφος. Στο επίκεντρό του βρίσκονται οι επιχειρήσεις τεχνολογίας, ενώ λατρεύει και ότι αφορά το gaming.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Netflix Verizon

Verizon: Δωρεάν Netflix Premium για τους χρήστες της πλατφόρμας +play

Η Verizon παρουσίασε το +play πριν από μήνες και ενώ είναι σε έκδοση beta συνοδεύεται από ορισμένα προνόμια, συμπεριλαμβανομένου του δωρεάν Netflix Premium για ένα χρόνο.

Business Samsung Qualcomm Verizon 5G

Samsung, Qualcomm και Verizon σπάνε τα κοντέρ του 5G

H συνδυαστική προσπάθεια των Samsung, Qualcomm και Verizon στις ΗΠΑ έφερε ταχύτητες ρεκόρ στη σύνδεση 5G.

Smartphones AMD featured Samsung

Samsung Galaxy S22 5G: Η μεγάλη αλλαγή που έρχεται

Ο πληροφοριοδότης του Twitter, UniverseIce, δημοσίευσε ένα tweet που συγκρίνει τα προστατευτικά οθόνης των Galaxy S22 και Galaxy S22+ με τα προστατευτικά οθόνης των Galaxy S21 και Galaxy S21+.

Business Verizon USA

Verizon: Δίνει εκπτώσεις και κίνητρα στους εμβολιασμένους

Η Verizon προσπαθεί να δώσει οικονομικά κίνητρα σε όσους το σκέφτονται ακόμα να κάνουν το εμβόλιο για την Covid-19.