On Telecoms, Εξαγοράζει το 100% της Vivodi Telecom

Με βασικό άξονα τη στρατηγική δημιουργίας ισχυρότερων παικτών στην εγχώρια αγορά των τηλεπικοινωνιών, υπεγράφη η συμφωνία εξαγοράς του 100% της Vivodi Telecom από την Οn Telecoms. Στo πλαίσιο αυτό η Οn Telecoms αποφάσισε αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου κατά 50 εκατομμύρια ευρώ σε μετρητά με παραίτηση των παλαιών μετόχων. Η αύξηση θα καλυφθεί εξ ολοκλήρου από την οικογένεια Εφραίμογλου, μοναδικό μέτοχο της Vivodi, η οποία θα συμμετέχει στο εταιρικό σχήμα με ποσοστό 20%.

Η Vivodi θα λειτουργεί ως θυγατρική της ΟΝ και θα αποτελέσει τον επενδυτικό βραχίονα ανάπτυξης των δραστηριοτήτων της εταιρείας εκτός Λεκανοπεδίου Αττικής, επεκτείνοντας το δίκτυό της στο βόρειο τμήμα της χώρας ξεκινώντας άμεσα από τη Θεσσαλονίκη.

Δύο πρωτοπόροι παίκτες στο χώρο των εναλλακτικών παρόχων ενώνουν τις δυνάμεις τους. Η Οn Telecoms κατόρθωσε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να αποτελεί μία από τις κορυφαίες εταιρείες στoν ανταγωνιστικό τηλεπικοινωνιακό κλάδο της Ελλάδας, παρουσιάζοντας την πιο εντυπωσιακή αύξηση στο μερίδιο αγοράς. Με την ενοποίηση αυτή, η Vivodi προσθέτει στη συνδρομητική βάση της ΟΝ περίπου 35.000 πελάτες LLU και 65.000 προεπιλογής φορέα, από τους οποίους σημαντικός αριθμός είναι μεγάλες επιχειρήσεις, οργανισμοί και επαγγελματίες που επί σειρά ετών εμπιστεύονται την Vivodi τόσο στις υπηρεσίες φωνής όσο και του «γρήγορου Internet». Ταυτόχρονα, η On Telecoms ενδυναμώνει την παρουσία της στην ελληνική αγορά τηλεπικοινωνιών, καθώς η Vivodi ήταν από τις πρώτες εταιρείες μαζί με την ON που προσέφεραν στην Ελλάδα καινοτόμες υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας, όπως η καλωδιακή τηλεόραση.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet On Telecoms

On Telecoms, Προσφέρει upload έως και 2 Mbps

Πολύ ενδιαφέρουσα η πληροφορία που έμαθα τις τελευταίες ημέρες σχετικά με τη δυνατότητα που έχουμε όλοι οι συνδρομητές της On Telecoms να αναβαθμίσουν την ταχύτητα του upload από 1 Mbps που είναι σήμερα σε 2 Mbps με 10 ευρώ επιπλέον το μήνα. Προσπάθησα και εγώ αλλά δεν…

Internet On Telecoms

Η On Telecoms πάει Θεσσαλονίκη

H On Telecoms, ανακοίνωσε την έναρξη της εμπορικής της λειτουργίας στη Θεσσαλονίκη και παρέχει υπηρεσίες τηλεφωνίας, ευρυζωνικές υπηρεσίες και υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας σε ακόμα περισσότερες οικογένειες και επιχειρήσεις. Επιτυγχάνει με αυτόν τον τρόπο, τους στόχους που έχει θέσει μετά την εξαγορά της Vivodi Telecom τον Οκτώβριο του 2009, να επεκτείνει το ιδιόκτητο δίκτυό της στη […]

Internet On Telecoms

On Telecoms, Νέα πακέτα και μειωμένες τιμές

Η On Telecoms ανακοινώνει νέους συνδυασμούς Τηλεφωνίας και Internet, συνεχίζοντας να εμπλουτίζει τη γκάμα των προϊόντων και υπηρεσιών που προσφέρει, βασιζόμενη στις διαφορετικές ανάγκες και απαιτήσεις των πελατών της. Παράλληλα, προσφέρει εντελώς δωρεάν σε νέους και όλους τους υφιστάμενους συνδρομητές τις πιο δημοφιλείς ψηφιακές ευκολίες.

Μικρά νέα EETT Internet Vivodi

Διοικητικά πρόστιμα στη VIVODI για θέματα προεπιλογής φορέα

Αναρωτιέμαι αν συμβαίνουν ακόμα αυτά τα πράγματα; Κάποιοι εναλλακτικοί πάροχοι τηλεπικοινωνιών να προχωρούν σε αυθαίρετες ενεργοποιήσεις προεπιλογής φορέα χωρίς την απαιτούμενη συγκατάθεση των καταναλωτών. Δηλαδή στα καλά του καθουμένου να σου αλλάζουν εταιρεία τηλεφωνίας και ίντερνετ χωρίς να το έχεις ζητήσει. Και όμως φαίνεται ότι ακόμα συμβαίνουν…