OnePlus smartwatch: Είχε σχεδιαστεί, αλλά ακυρώθηκε η κυκλοφορία

H OnePlus έγινε άμεσα και ευρέως γνωστή ως η εταιρεία που λανσάρει smartphones επιπέδου ναυαρχίδας, αλλά σε πιο οικονομικές τιμές. Κάτι αντίστοιχο κάνει και η Xiaomi, όμως δεν περιορίζεται μόνο στα smartphones, αλλά έχει μια μεγάλη γκάμα συσκευών.

Γιατί λοιπόν η OnePlus δεν λανσάρει κι άλλα προϊόντα; Ένα καλό θα παράδειγμα είναι τα smartwatches, ένας τομέας που μοιάζει ανερχόμενος και επειδή είναι ακόμη στην αρχή του υπάρχει η ευκαιρία για κάποιον να πάρει καλό μερίδιο αγοράς.

Όπως αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή του στην WSJ ο CEO της OnePlus, Pete Lau, η εταιρεία του είχε σχεδιάσει πλήρως ένα smartwatch, το οποίο όμως επέλεξε τελικά να μην βάλει στη μαζική παραγωγή. Εμείς να υπενθυμίσουμε ότι από τον Ιούλιο του 2014, είχαν διαρρεύσει σχέδια από το λεγόμενο OnePlus OneWatch, αλλά δεν γνωρίζουμε αν ο Pete Lau αναφέρεται στην ίδια συσκευή.

O Lau είπε χαρακτηροστικά: “We had completed the design but we still decided to scrap it. We have to be focused”. Περιέγραψε την κινέζικη αγορά smartphones ως πολύ σκληρή και τόνισε ότι θα κάνουν τα πάντα για να επιβιώσουν και πρέπει να μείνουν επικεντρωμένοι εκεί. Αναφέρθηκε και στο OnePlus 3 λέγοντας ότι θα κάνουν την κάμερα να στέκεται μεταξύ των καλύτερων που έχουν μπει σε smartphone.

Για το εάν κάνει καλά που δεν μπαίνει στην αγορά των smartwatches θα το δείξει ο χρόνος, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι μελλοντικά δεν θα δούμε wearable από την OnePlus.

oneplus smartwatch, OnePlus smartwatch: Είχε σχεδιαστεί, αλλά ακυρώθηκε η κυκλοφορία

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear OnePlus

OnePlus Pad Go: Έρχεται στην Ευρώπη στις 23 Απριλίου

Το OnePlus Pad Go, το προσιτό tablet που κυκλοφόρησε σε ορισμένες αγορές τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, έρχεται τώρα στην Ευρώπη.

Smartphones OnePlus OnePlus Nord

OnePlus Nord CE4: Εκπληκτικά τα specs του mid-range – Tσιπ SD 7 Gen 3 και μπαταρία 5,500mAh

Οι συσκευές Nord CE είναι πολύ δημοφιλείς στην οικογένεια OnePlus αλλά οι αναβαθμίσεις που γίνονται από γενιά σε γενιά είναι περιορισμένες.

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Gear Smartwatch SmartWatches

Μη χρησιμοποιείτε smartwatch και smart rings που λένε ότι μετρούν τα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα

Ο FDA δεν θέλει οι καταναλωτές να χρησιμοποιούν smartwatch ή smart rings που ισχυρίζονται ότι μετρούν τα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα.