Oracle Day 2014 στην Αθήνα, Πέμπτη 6 Νοεμβρίου

Η εκδήλωση Oracle Day στην Αθήνα έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη 6 Νοεμβρίου, 9.00-16.00 στο ξενοδοχείο Athenaeum Intercontinental και διοργανώνεται υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πληροφορικής & Επικοινωνιών Ελλάδας (ΣΕΠΕ). Κεντρικοί ομιλητές ο Βασίλης Δημόπουλος, VP Engineered Systems, Oracle ECEMEA και ο Αντώνης Μονοκρούσος, Country Leader Oracle Hellas & Cluster Leader Oracle GCMM.

To Oracle Day στην Αθήνα θα αποτελεί ένα συγκερασμό παρουσιάσεων από στελέχη και επιδείξεων λειτουργίας και τεχνολογικών διαδικασιών, με έναν κοινό στόχο: να δουν οι συμμετέχοντες τους τρόπους με τους οποίους η σύγκλιση του cloud, των big data και των τεχνολογιών για φορητές συσκευές μπορεί να μεταμορφώσει το IT σε μια μηχανή που προωθεί την επιχειρηματική καινοτομία.

oracle day athens 2014

Η εκδήλωση θα αποτελεί ένα συγκερασμό παρουσιάσεων από στελέχη και επιδείξεων λειτουργίας και τεχνολογικών διαδικασιών, με έναν κοινό στόχο: να δουν οι συμμετέχοντες τους τρόπους με τους οποίους η σύγκλιση του cloud, των big data και των τεχνολογιών για φορητές συσκευές μπορεί να μεταμορφώσει το IT σε μια μηχανή που προωθεί την επιχειρηματική καινοτομία:

• Big Data και εργαλεία ανάλυσης επιχειρηματικών πληροφοριών – αξιοποιήστε στο έπακρο όλα τα δεδομένα που είναι διαθέσιμα σε έναν οργανισμό, δημιουργώντας αξιοποιήσιμες πληροφορίες διορατικότητας που οδηγούν σε καλύτερες αποφάσεις.

• Το δικό σας Cloud, όπως το θέλετε – πώς οι λύσεις cloud της Oracle μπορούν να εξασφαλίσουν μεγαλύτερη προσαρμοστικότητα και να μειώσουν τα κόστη και τους κινδύνους, με ευέλικτες και εξατομικευμένες υλοποιήσεις.

• Οι τεχνολογίες των φορητών συσκευών υπό νέο πρίσμα – πώς οι ολοκληρωμένες, ευέλικτες λύσεις της Oracle για φορητές συσκευές μπορούν να βοηθήσουν τους οργανισμούς να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις των σύγχρονων εργαζόμενων.

Για δωρεάν εγγραφές στην εκδήλωση επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της εκδήλωσης εδώ. Τα στοιχεία της εκδήλωσης θα βρίσκονται και στη δωρεάν εφαρμογή Oracle Event που θα βρείτε στα Google Play Store και App Store. Χρησιμοποιείστε το event id odat για να αναζητήστε την ελληνική και αποκτήστε πρόσβαση στη διαδραστική πλατφόρμα που περιλαμβάνει όλα τα δεδομένα.

Το Mobile App του Oracle Day ονομάζεται Oracle Events και θα το βρείτε δωρεάν για download στο App Store και το Google Play. Για να βρείτε το ελληνικό event αναζητήστε το με το event id odat.

Χορηγοί της εκδήλωσης της Αθήνας είναι οι εταιρείες: Gold: Intrasoft, OTE, Silver: Mednet, Nodalpoint, Bronze: Digital Agenda, PwC, SingularLogic, Softecon, Softworks, Uni Systems

Χορηγοί Επικοινωνίας της εκδήλωσης της Αθήνας είναι τα ψηφιακά και έντυπα μέσα: bIT&Mobile, bITdaily, Biztech, Business Analytics, ComBusiness, Computer Για Ολους, ComToday, Daily Resellers Network, EMEA.gr, Επιχειρώ, Greekinformatics, ICTPlus, NetFax, NetWeek, PC Magazine, PC Master, Pestaola, Sepe.gr, Techblog, Tech Channel Partner

Δ.Τ.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business China

O Jack Ma χάνει τον τίτλο του πλουσιότερου ανθρώπου στην Κίνα

Ο λόγος είναι ότι οι κινεζικές Αρχές έχουν βάλει στο μικροσκόπιο την οικονομική δραστηριότητα του Jack Ma.

Business Amazon

H Amazon αλλάζει το εικονίδιο της εφαρμογής για τις iOS και Android συσκευές

Έντονη ήταν η αντίδραση με τον παραλληλισμό του εικονιδίου λόγω της παρομοίωσης με τον Αδόλφο Χίτλερ γεγονός που συνοδεύτηκε με την αλλαγή του εικονιδίου.

Business Cisco

Cisco Digital Talks: Διάλλογοι στο Διεθνές Κέντρο Ψηφιακού Μετασχηματισμού και Ψηφιακών Δεξιοτήτων

Σκοπός μας είναι η προώθηση νέων ιδεών, καινοτόμων προσεγγίσεων, και η ανάπτυξη του διαλόγου σε θέματα που αφορούν: την τεχνολογία, την καινοτομία, την επιχειρηματικότητα και τον ψηφιακό μετασχηματισμό.

Business Intel Google 5G

Intel και Google συνεργάζονται για την ταχεία επέκταση του 5G

H Intel και η Google έρχονται σε συνεργασία με σκοπό τους την όσο το δυνατόν πιο γρήγορη ανάπτυξη του 5G.