Oracle Day 2014 στην Αθήνα, Πέμπτη 6 Νοεμβρίου

Η εκδήλωση Oracle Day στην Αθήνα έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη 6 Νοεμβρίου, 9.00-16.00 στο ξενοδοχείο Athenaeum Intercontinental και διοργανώνεται υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πληροφορικής & Επικοινωνιών Ελλάδας (ΣΕΠΕ). Κεντρικοί ομιλητές ο Βασίλης Δημόπουλος, VP Engineered Systems, Oracle ECEMEA και ο Αντώνης Μονοκρούσος, Country Leader Oracle Hellas & Cluster Leader Oracle GCMM.

To Oracle Day στην Αθήνα θα αποτελεί ένα συγκερασμό παρουσιάσεων από στελέχη και επιδείξεων λειτουργίας και τεχνολογικών διαδικασιών, με έναν κοινό στόχο: να δουν οι συμμετέχοντες τους τρόπους με τους οποίους η σύγκλιση του cloud, των big data και των τεχνολογιών για φορητές συσκευές μπορεί να μεταμορφώσει το IT σε μια μηχανή που προωθεί την επιχειρηματική καινοτομία.

Oracle Day, Oracle Day 2014 στην Αθήνα, Πέμπτη 6 Νοεμβρίου

Η εκδήλωση θα αποτελεί ένα συγκερασμό παρουσιάσεων από στελέχη και επιδείξεων λειτουργίας και τεχνολογικών διαδικασιών, με έναν κοινό στόχο: να δουν οι συμμετέχοντες τους τρόπους με τους οποίους η σύγκλιση του cloud, των big data και των τεχνολογιών για φορητές συσκευές μπορεί να μεταμορφώσει το IT σε μια μηχανή που προωθεί την επιχειρηματική καινοτομία:

• Big Data και εργαλεία ανάλυσης επιχειρηματικών πληροφοριών – αξιοποιήστε στο έπακρο όλα τα δεδομένα που είναι διαθέσιμα σε έναν οργανισμό, δημιουργώντας αξιοποιήσιμες πληροφορίες διορατικότητας που οδηγούν σε καλύτερες αποφάσεις.

• Το δικό σας Cloud, όπως το θέλετε – πώς οι λύσεις cloud της Oracle μπορούν να εξασφαλίσουν μεγαλύτερη προσαρμοστικότητα και να μειώσουν τα κόστη και τους κινδύνους, με ευέλικτες και εξατομικευμένες υλοποιήσεις.

• Οι τεχνολογίες των φορητών συσκευών υπό νέο πρίσμα – πώς οι ολοκληρωμένες, ευέλικτες λύσεις της Oracle για φορητές συσκευές μπορούν να βοηθήσουν τους οργανισμούς να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις των σύγχρονων εργαζόμενων.

Για δωρεάν εγγραφές στην εκδήλωση επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της εκδήλωσης εδώ. Τα στοιχεία της εκδήλωσης θα βρίσκονται και στη δωρεάν εφαρμογή Oracle Event που θα βρείτε στα Google Play Store και App Store. Χρησιμοποιείστε το event id odat για να αναζητήστε την ελληνική και αποκτήστε πρόσβαση στη διαδραστική πλατφόρμα που περιλαμβάνει όλα τα δεδομένα.

Χορηγοί της εκδήλωσης της Αθήνας είναι οι εταιρείες: Gold: Intrasoft, OTE, Silver: Mednet, Nodalpoint, Bronze: Digital Agenda, PwC, SingularLogic, Softecon, Softworks, Uni Systems

Χορηγοί Επικοινωνίας της εκδήλωσης της Αθήνας είναι τα ψηφιακά και έντυπα μέσα: bIT&Mobile, bITdaily, Biztech, Business Analytics, ComBusiness, Computer Για Ολους, ComToday, Daily Resellers Network, EMEA.gr, Επιχειρώ, Greekinformatics, ICTPlus, NetFax, NetWeek, PC Magazine, PC Master, Pestaola, Sepe.gr, Techblog, Tech Channel Partner

Δ.Τ.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Oracle

Oracle: Απώλειες 5% για τη μετοχή της

Τα εταιρικά αποτελέσματα της Oracle ήταν χαμηλότερα από τις εκτιμήσεις με αποτέλεσμα η μετοχή της να καταγράψει απώλειες.

Business Oracle

Η Oracle επενδύει 1.5 δισ. δολάρια για τη δημιουργία Data Center στην Σαουδική Αραβία

Η Oracle ετοιμάζει επένδυση 1,5 δισεκατομμύρια δολάρια στη Σαουδική Αραβία τα επόμενα χρόνια, αυξάνοντας το cloud αποτύπωμά της στο μεσανατολικό βασίλειο.

Business Oracle

Oracle: Στα 12,28 δισ. δολάρια τα προσαρμοσμένα έσοδα

Καλύτερα των προσδοκιών των αναλυτών διαμορφώθηκαν τα έσοδα της Oracle σύμφωνα με τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε η αμερικανική εταιρεία παραγωγής λογισμικού για τη χρήση του β’ τριμήνου του οικονομικού έτους.

Business Oracle

Keep Sea Blue: Τεχνολογία Oracle Blockchain για την αντιμετώπιση της μόλυνση από πλαστικά

Ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός Keep Sea Blue χρησιμοποιεί καινοτόμα τεχνολογία της Oracle με σκοπό την απαλλαγή της Μεσογείου από τα πλαστικά.