Oracle PartnerNetwork Days 2008 | Antalya, Τουρκία

Oracle Open Days 2008Η Oracle προσκαλεί τους συνεργάτες της από την περιοχή της Ανατολικής Ευρώπης και της Κοινοπολιτείας Ανεξάρτητων Κρατών (ΕΕ & CIS) στο πρώτο Oracle PartnerNetwork (OPN) Day για το 2008 – το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην Antalya της Τουρκίας, στις 17 Απριλίου.

• Η εκδήλωση αναμένεται να προσελκύσει περισσότερους από 1,000 συμμετέχοντες και έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να προσφέρει λεπτομερή πληροφόρηση στους συνεργάτες που θέλουν να χρησιμοποιήσουν το εκτεταμένο προϊοντικό χαρτοφυλάκιο της Oracle για να αναπτύξουν την επιχείρησή τους. Οι εκδηλώσεις OPN Days προσφέρουν στους συνεργάτες μια βαθύτερη γνώση σχετικά με τις τάσεις στην αγορά τεχνολογίας, καθώς και ένα περιβάλλον δικτύωσης για τη δημιουργία στρατηγικών σχέσεων με άλλους παρόχους λογισμικού.
• Τα OPN Days έχει αναγνωριστεί, από την αγορά, ως ένα σημαντικό forum συζήτησης μεταξύ της Oracle και των συνεργατών της, πάνω σε θέματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά σε μερικές από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες, τεχνολογικά, αγορές του κόσμου. Ο μεγάλος αριθμός συμμετεχόντων τα τελευταία χρόνια αντικατοπτρίζει τη ζήτηση, από την πλευρά των συνεργατών, για πληροφόρηση σχετικά με τη στρατηγική ανάπτυξης της Oracle, καθώς και συμβουλές για την επιτυχή ενσωμάτωση των νέων λύσεων της εταιρίας στη δική τους επιχειρηματική δράση.
• Προκειμένου να λάβουν οι συνεργάτες ακόμα μεγαλύτερη αξία από τις εκδηλώσεις αυτές, στο πρόγραμμα του OPN Day συμπεριλαμβάνονται φέτος πολλές ευκαιρίες για κατ’ ιδίαν συζήτηση με τους ειδικούς της Oracle. Μια μεγάλη σειρά παράλληλων συνεδριών και workshops θα προσφέρει στους συνεργάτες της EE & CIS περιοχής άμεση πρόσβαση σε ειδικούς της αγοράς.

O Stain Surlien, Vice President, Alliances and Channels, της Oracle στην Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική (ΕΜΕΑ) ανέφερε σχετικά: ‘‘Οι συνεργάτες προσπαθούν, μέσα από τη συνεργασία τους με την Oracle, να βρουν ευκαιρίες επίτευξης καλύτερων οικονομικών αποτελεσμάτων. Είμαστε εδώ για να τους βοηθήσουμε να επιτύχουν τους στόχους τους και να αποκτήσουν μια σαφή και ξεκάθαρη εικόνα για το πώς μπορούν να γίνουν τελικά πιο κερδοφόρη, δουλεύοντας με την Oracle‘‘.

‘‘Ένας από τους βασικούς στόχους του ΟPN Day είναι να ενθαρρύνει την ελεύθερη διακίνηση ιδεών σχετικά με το πώς μπορούν να δημιουργηθούν περισσότερες ευκαιρίες επιχειρηματικής δραστηριότητας με την Oracle‘‘ δήλωσε ο Alfonso Di Ianni, Senior Vice-President, Oracle ΕΕ & CIS. ‘‘Το εκτεταμένο χαρτοφυλάκιο προϊόντων της Oracle έχει μεγάλη ζήτηση στην περιοχή EE & CIS. Οι συνεργάτες μας μπορούν λοιπόν, να αξιοποιήσουν τις τεράστιες δυνατότητες που προσφέρει η Oracle στην περιοχή αυτή και να παρέχουν τις καλύτερες λύσεις της αγοράς‘‘.

Ο Aydin Ersōz, Πρόεδρος της iNNOVA σχολίασε: ‘‘Το Oracle PartnerNetwork είναι αναγνωρισμένο διεθνώς ως ένα από τα σημαντικότερα προγράμματα για συνεργάτες, και η συγκεκριμένη εκδήλωση αποτελεί απόδειξη αυτού‘‘.

Ο Ersoz, μέλος, επίσης, της Συμβουλευτικής Ομάδας Συνεργατών της Oracle ΕΜΕΑ και Πρόεδρος της αντίστοιχης Τουρκικής Ομάδας συνέχισε λέγοντας:‘‘Θεωρούμε τα Oracle PartnerNetwork Days πολύ σημαντικά, αφού στοχεύουν στο να βοηθήσουν τους συνεργάτες να επιτύχουν, δίνοντας παράλληλα συμβουλές πάνω σε βέλτιστες πρακτικές χρήσης των πόρων που είναι διαθέσιμοι μέσω του OPN για τη βελτίωση της δουλειάς μας‘‘.

Για εγγραφές στο Oracle PartnerNetwork Day της Antalya επισκεφθείτε: www.oracle.com

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business TSMC

Η TSMC απολύει εργαζομένους της για τις διαρροές

Η TSMC απέλυσε 7 υπαλλήλους που πιστεύεται ότι έχουν διαρρεύσει εμπιστευτικές πληροφορίες σε τρίτους.

Business Tim Cook Apple

H Apple θέλει να τα βάλει με όσους κάνουν διαρροές

Ο Tim Cook απέστειλε email στους εργαζόμενους της Apple, προειδοποιώντας όσους κάνουν διαρροές για τα προϊόντα της.

Business

Beyond 4.0: Το μεγαλύτερο συνέδριο τεχνολογίας για Α.Ι. έρχεται στην Θεσσαλονίκη

Το κύριο θέμα της τεχνολογικής πλατφόρμας του BEYOND 4.0 θα είναι το “THE FUTURE of AI” με παρουσίαση προϊόντων και υπηρεσιών, στρογγυλά τραπέζια και δικτύωση για το μέλλον της Τεχνητής Νοημοσύνης.

Business SpaceX Science

SpaceX: Ιστορική αποστολή πολιτών στο Διάστημα

Ο διαστημικός τουρισμός παίρνει σάρκα και οστά, με την SpaceX να εκτοξεύει την αποστολή Inspiration4.