Oracle PartnerNetwork Days 2008 | Antalya, Τουρκία

, Oracle PartnerNetwork Days 2008 | Antalya, ΤουρκίαΗ Oracle προσκαλεί τους συνεργάτες της από την περιοχή της Ανατολικής Ευρώπης και της Κοινοπολιτείας Ανεξάρτητων Κρατών (ΕΕ & CIS) στο πρώτο Oracle PartnerNetwork (OPN) Day για το 2008 – το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην Antalya της Τουρκίας, στις 17 Απριλίου.

• Η εκδήλωση αναμένεται να προσελκύσει περισσότερους από 1,000 συμμετέχοντες και έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να προσφέρει λεπτομερή πληροφόρηση στους συνεργάτες που θέλουν να χρησιμοποιήσουν το εκτεταμένο προϊοντικό χαρτοφυλάκιο της Oracle για να αναπτύξουν την επιχείρησή τους. Οι εκδηλώσεις OPN Days προσφέρουν στους συνεργάτες μια βαθύτερη γνώση σχετικά με τις τάσεις στην αγορά τεχνολογίας, καθώς και ένα περιβάλλον δικτύωσης για τη δημιουργία στρατηγικών σχέσεων με άλλους παρόχους λογισμικού.
• Τα OPN Days έχει αναγνωριστεί, από την αγορά, ως ένα σημαντικό forum συζήτησης μεταξύ της Oracle και των συνεργατών της, πάνω σε θέματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά σε μερικές από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες, τεχνολογικά, αγορές του κόσμου. Ο μεγάλος αριθμός συμμετεχόντων τα τελευταία χρόνια αντικατοπτρίζει τη ζήτηση, από την πλευρά των συνεργατών, για πληροφόρηση σχετικά με τη στρατηγική ανάπτυξης της Oracle, καθώς και συμβουλές για την επιτυχή ενσωμάτωση των νέων λύσεων της εταιρίας στη δική τους επιχειρηματική δράση.
• Προκειμένου να λάβουν οι συνεργάτες ακόμα μεγαλύτερη αξία από τις εκδηλώσεις αυτές, στο πρόγραμμα του OPN Day συμπεριλαμβάνονται φέτος πολλές ευκαιρίες για κατ’ ιδίαν συζήτηση με τους ειδικούς της Oracle. Μια μεγάλη σειρά παράλληλων συνεδριών και workshops θα προσφέρει στους συνεργάτες της EE & CIS περιοχής άμεση πρόσβαση σε ειδικούς της αγοράς.

O Stain Surlien, Vice President, Alliances and Channels, της Oracle στην Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική (ΕΜΕΑ) ανέφερε σχετικά: ‘‘Οι συνεργάτες προσπαθούν, μέσα από τη συνεργασία τους με την Oracle, να βρουν ευκαιρίες επίτευξης καλύτερων οικονομικών αποτελεσμάτων. Είμαστε εδώ για να τους βοηθήσουμε να επιτύχουν τους στόχους τους και να αποκτήσουν μια σαφή και ξεκάθαρη εικόνα για το πώς μπορούν να γίνουν τελικά πιο κερδοφόρη, δουλεύοντας με την Oracle‘‘.

‘‘Ένας από τους βασικούς στόχους του ΟPN Day είναι να ενθαρρύνει την ελεύθερη διακίνηση ιδεών σχετικά με το πώς μπορούν να δημιουργηθούν περισσότερες ευκαιρίες επιχειρηματικής δραστηριότητας με την Oracle‘‘ δήλωσε ο Alfonso Di Ianni, Senior Vice-President, Oracle ΕΕ & CIS. ‘‘Το εκτεταμένο χαρτοφυλάκιο προϊόντων της Oracle έχει μεγάλη ζήτηση στην περιοχή EE & CIS. Οι συνεργάτες μας μπορούν λοιπόν, να αξιοποιήσουν τις τεράστιες δυνατότητες που προσφέρει η Oracle στην περιοχή αυτή και να παρέχουν τις καλύτερες λύσεις της αγοράς‘‘.

Ο Aydin Ersōz, Πρόεδρος της iNNOVA σχολίασε: ‘‘Το Oracle PartnerNetwork είναι αναγνωρισμένο διεθνώς ως ένα από τα σημαντικότερα προγράμματα για συνεργάτες, και η συγκεκριμένη εκδήλωση αποτελεί απόδειξη αυτού‘‘.

Ο Ersoz, μέλος, επίσης, της Συμβουλευτικής Ομάδας Συνεργατών της Oracle ΕΜΕΑ και Πρόεδρος της αντίστοιχης Τουρκικής Ομάδας συνέχισε λέγοντας:‘‘Θεωρούμε τα Oracle PartnerNetwork Days πολύ σημαντικά, αφού στοχεύουν στο να βοηθήσουν τους συνεργάτες να επιτύχουν, δίνοντας παράλληλα συμβουλές πάνω σε βέλτιστες πρακτικές χρήσης των πόρων που είναι διαθέσιμοι μέσω του OPN για τη βελτίωση της δουλειάς μας‘‘.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Oracle

Oracle: Απώλειες 5% για τη μετοχή της

Τα εταιρικά αποτελέσματα της Oracle ήταν χαμηλότερα από τις εκτιμήσεις με αποτέλεσμα η μετοχή της να καταγράψει απώλειες.

Business Oracle

Η Oracle επενδύει 1.5 δισ. δολάρια για τη δημιουργία Data Center στην Σαουδική Αραβία

Η Oracle ετοιμάζει επένδυση 1,5 δισεκατομμύρια δολάρια στη Σαουδική Αραβία τα επόμενα χρόνια, αυξάνοντας το cloud αποτύπωμά της στο μεσανατολικό βασίλειο.

Business Oracle

Oracle: Στα 12,28 δισ. δολάρια τα προσαρμοσμένα έσοδα

Καλύτερα των προσδοκιών των αναλυτών διαμορφώθηκαν τα έσοδα της Oracle σύμφωνα με τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε η αμερικανική εταιρεία παραγωγής λογισμικού για τη χρήση του β’ τριμήνου του οικονομικού έτους.

Business Oracle

Keep Sea Blue: Τεχνολογία Oracle Blockchain για την αντιμετώπιση της μόλυνση από πλαστικά

Ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός Keep Sea Blue χρησιμοποιεί καινοτόμα τεχνολογία της Oracle με σκοπό την απαλλαγή της Μεσογείου από τα πλαστικά.