Pay Express από την Κωτσόβολος: Πλήρωσε σαν σε Apple Store του εξωτερικού

, Pay Express από την Κωτσόβολος: Πλήρωσε σαν σε Apple Store του εξωτερικού

, Pay Express από την Κωτσόβολος: Πλήρωσε σαν σε Apple Store του εξωτερικού

Στα Apple Store που υπάρχουν αν τον κόσμο (στην Ελλάδα δεν έχουμε) δεν υπάρχουν ταμεία! Ο πωλητής που έρχεται να σε εξυπηρετήσει καθώς μπαίνεις στο κατάστημα βρίσκεται μαζί σου καθόλη την διάρκεια που εσύ ψωνιζεις και στο τέλος αφού σου φέρει το προϊόν ή τα προϊόντα που θα αγοράσεις, πληρώνεις σε αυτόν με ένα φορητό POS που κουβαλάει μαζί του.

Δεν γνωρίζω αν η παραπάνω εμπειρία που έχω ζήσει σε ένα σωρό Apple Store στην Ευρώπη και την Αμερική (όχι δεν ψώνισα σε όλα όσα μπήκα!) μοιάζει ή θυμίζει τη νέα υπηρεσία Pay Express που έφερε για πρώτη φορά στην Ελλάδα η Κωτσόβολος, πάντως αναμένεται να μας διευκολύνει σαν πελάτες καθώς η χρήση της καταργεί την αναμονή στο ταμείο.

Η υπηρεσία Pay Express δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες, που πληρώνουν μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας να ολοκληρώσουν τη συναλλαγή τους γρήγορα, σε οποιοδήποτε σημείο του καταστήματος, χωρίς να περάσουν από το ταμείο, παρά μόνο μέσω του τερματικού pos που φέρει πάνω του ο σύμβουλος πωλήσεων.

Η υπηρεσία Pay Express μπορεί να εξυπηρετήσει και τις παραγγελίες μέσω internet που έχουν επιλέξει το collect@store (παραλαβή από το κατάστημα). Σε συνδυασμό με τα Ταμεία Express, η υπηρεσία Pay Express έρχεται να συμπληρώσει και να αναβαθμίσει την εμπειρία αγοράς.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Λεωνιδας

Επιτελους….γιατι αυτο ηταν το προβλημα στην Ελλαδα! Η αναμονη στο ταμειο του καθε Κωτσοβολου! Δηλαδη τωρα πια δεν χρειαζεται να περιμενεις την ατελειωτη ουρα που ειναι μπροστα σου με ψυγεια,τηλεορασεις,κινητα, gadgets κλπ…!

Κωνσταντίνος

Στο Apple store στο Λονδίνο που επισκέφθηκα πρόσφατα, δεν χρειαζόταν καν ο πωλητής. Μπαίνεις, παίρνεις από το ράφι το προϊόν, το σκανάρεις με το κινητό σου χρησιμοποιώντας την εφαρμογή ‘Aplle Store’ στο κινητό σου, αυτό στο χρεώνει στην κάρτα σου ή στο Αpple Pay και φεύγεις.

Παναγιωτης

Από την αρχή της προηγούμενης εβδομάδας περιμένω από τον Κωτσόβολο κάτι φιλτράκια για υπέρυθρο θερμόμετρο που ήταν και καλά διαθέσιμα. Βαρέθηκα να περιμένω και χθες τα παρήγγειλα από on-line φαρμακείο τα και σήμερα πρωί μου ήρθαν!!

Όταν έρθει με το καλό το δέμα από τον Κωτσόβολο θα φταίω εγώ να τους πω να το βάλουν σε κανα ιδιαίτερο μέρος;

doc

Φίλε το ιδιο επαθα με ακουστικα που εβγαλαν υποτιθεται στην μιση τιμη. Τα παρηγγειλα εντος μιας ωρας και με ειδοποιουσαν επι 2-3 βδομαδες με μηνυματα οτι δεν υπαρχουν διαθεσιμα στην αποθηκη ενω στο σκρουτζ εγραφε αμεσα διαθεσιμα. Επισης πηρα 2 φορες τηλεφωνο στην εξυπηρετηση και μολις κοιτουσαν για το προιον μου ελεγαν περιμεντε λιγο και μου το εκλειναν. Εν τελει με πηραν μετα απο 1 μηνα ισως παραπανω και μου ειπαν οτι δεν υπαρχουν.
Oτι χειροτερο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Kotsovolos

Πρόστιμο 2 εκ. ευρώ στον Κωτσόβολο για παραπλανητικές εκπτώσεις

Πρόστιμο 2 εκ. ευρώ επιβλήθηκε στην Κωτσόβολος (Dixons) για παραπλανητικές εκπτώσεις, πρόσφατα είχει επιβληθεί στην ίδια εταιρεία πρόστιμο 720.000 ευρώ.

Business Kotsovolos

Η ΔΕΗ εξαγοράζει την Κωτσόβολος έναντι 200 εκατ. ευρώ

Η ΔΕΗ εξαγόρασε την Κωτσόβολος. Νωρίτερα σήμερα ο βρετανικός όμιλος Currys ανακοίνωσε την επίτευξη συμφωνίας, με το τίμημα να ανέρχεται σε 200 εκατ. ευρώ.

Smartphones Kotsovolos OnePlus 11 5G

OnePlus 11 5G: Το φέρνει Ελλάδα ο Κωτσόβολος [αποκλειστικό]

Ακόμα ένα ενδιαφέρον flagship μοντέλο smartphone ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει στην Ελλάδα επίσημα μέσα στο Μάρτιο από τον Κωτσόβολο. Το OnePlus 11 5G.

Gear Black Friday 2022 Kotsovolos

«ΜΑΓΚΙΚΟ ΜΠΛΑΚ ΦΡΑΙΝΤΕΙ» από τον Κωτσόβολο!

Τα ταρώ, η μαγική σφαίρα αλλά και τα άστρα, δείχνουν το Μπλακ Φράιντεϊ στον Κωτσόβολο σαν την πιο “μάγκικη” επιλογή για έξυπνες tech αγορές με τρελές ευκαιρίες για όλους.