PayPal: Περικοπή του προσωπικού της κατά 7%

PayPal, PayPal: Περικοπή του προσωπικού της κατά 7%

Ακόμη μία εκ των μεγαλύτερων εταιρειών τεχνολογίας, η PayPal προχωρά σε περικοπές προσωπικού κατά 7%, που αντιστοιχεί σε περίπου 2.000 εργαζομένους.

Ο πρόεδρος και CEO της γνωστής πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών, Dan Schulman επεσήμανε πως η εταιρεία αγωνίζεται να προσαρμοστεί στις προκλήσεις που έχουν δημιουργηθεί στο μακροοικονομικό περιβάλλον, όμως αυτό απαιτεί και εξοικονόμηση των δαπανών. Για το λόγο αυτό θα δρομολογήσει τις απολύσεις αυτές.

Ο τεχνολογικός κλάδος έχει καταγράψει τις μεγαλύτερες απώλειες στις θέσεις εργασίας, καθώς οι εταιρείες του τομέα έχουν υποστεί τις μεγαλύτερες ζημιές από την κρίση της τελευταίας χρονιάς. Ειδικά δε, μετά την κάθετη αύξηση της κερδοφορίας που είχαν καταγράψει κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Ο Σπύρος Τζάνης είναι δημοσιογράφος. Στο επίκεντρό του βρίσκονται οι επιχειρήσεις τεχνολογίας, ενώ λατρεύει και ότι αφορά το gaming.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Apple Pay PayPal

Στο “στόχαστρο” των τραπεζών το Apple Pay και η PayPal

Μία ομάδα τραπεζών εργάζεται επάνω σε ένα νέο ψηφιακό πορτοφόλι με στόχο να “καταρρίψει” το Apple Pay και την PayPal και να κατακτήσει την πρωτιά.

Internet featured PayPal

Paypal: Παραβιάστηκαν σχεδόν 35.000 λογαριασμοί

Σχεδόν 35.000 λογαριασμοί χρηστών PayPal έχουν παραβιαστεί από το λεγόμενο “credential stuffing”, σύμφωνα με το Bleeping Computer.

Internet PayPal

To PayPal επιτρέπει τις απευθείας πληρωμές στην Ουκρανία

Το PayPal ανακοίνωσε ότι επιτρέπει πλέον την απευθείας μεταφορά χρημάτων σε έναν χρήστη της υπηρεσίας στην Ουκρανία.

Business Apple Pay Bitcoin PayPal

H AMC Theaters δέχεται πλέον πληρωμές με bitcoin

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, Adam Aron, είπε ότι η AMC Theaters δέχεται επίσης Ethereum, Bitcoin Cash και Litecoin για online αγορές και ότι πληρωμές μέσω Apple Pay, το Google Pay και το PayPal.