Αποτελέσματα διαγωνισμού φωτογραφίας Techblog, Θέμα: Ζώα

Ολοκληρώθηκε ο δεύτερος διαγωνισμός φωτογραφίας του Techblog με θέμα “Ζώα”. Συνολικά στείλατε 59 φωτογραφίες τραβηγμένες με το κινητό ή το tablet σας και μέσα από αυτές ως επί το πλείστον παρουσιάζετε τα δικά σας κατοικίδια ζωάκια, σκύλους και γάτες. Λάβαμε αρκετές φωτογραφίες με πτηνά, ερπετά και ψάρια αλλά αυτές είναι για διαγωνισμό με άλλο θέμα.

Όλες τις φωτογραφίες από τους διαγωνισμούς φωτογραφίας του Techblog θα τις βρείτε συγκεντρωμένες στο λογαριασμό του Techblog στο Flickr.

Μιας και τα ζωάκια σας είναι όλα μοναδικά και αγαπημένα, αυτή τη φορά δεν θα ήθελα να επιλέξω κάποιες φωτογραφίες. Όλες ήταν πολύ καλές. Οριακά θα ξεχώριζα τον γατούλη παρακάτω που έχει πολύ γέλιο η στάση του! (Παναγιώτης με iPad).

, Αποτελέσματα διαγωνισμού φωτογραφίας Techblog, Θέμα: Ζώα

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

13 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Παναγιώτης

O γατουλης καθοτανε ετσι πανω απο 5 λεπτα. χαχαχαχαχα.

hayatevo9

πω πω όλες πολύ ωραιιες φώτο παιδιά μπράβο. ο γάτος είναι φοβερός! εγω,ως λάτρης των west side white terrier, θα διάλεγα ένα από αυτά!

Κωνσταντίνος

ολα ειναι πολυ γλυκά αλα και ο γατουλης δινει ρέστα….

giannis1304

Κώστα μία πρόταση, μήπως να μείνει ανοιχτή η στήλη και να στέλνει όποιος θέλει φωτογραφίες με τα αγαπημένα του κατοικίδια;

Giorgos

Πολλα κουνελια βλεπω.. Ειναι της μοδας ή ετοιμαζεστε για το Πασχα??? lol

Πολυ ωραιες φωτογραφιες, εμενα μου αρεσε ο σκυλος (δαλματιας νομιζω) πανω στο χαλακι!!!

Antonis

Μεχρι και ο γατουλης ειναι φαν της τεχνολογιας το χερακι του εχει παθει αγκιλωση απο το ποντικι του υπολογιστη.

techviewGr (Iphonias)

Κωστα ειχα στειλει και εγω μια photo δεν με πειραζει που δεν ειναι εδω αλλα απο περιεργεια να ξερω αν εστειλα σε λαθος email.

techviewGr (iPhonias)

ηταν 2 πουλια στον αερα τραβηγμενα με Neo V, οκ καταλαβα! 🙂

Haduuken!

Σορρυ, ο λεμουριος πως βρεθηκε στην Ηλιουπολη ?

Nickolas

@ Haduuken
Χαχα ο Λεμουριος είναι στο Αττικό πάρκο εκεί τράβηξα τη φωτογραφία, απλά Κώστας έγραψε που μένω και όχι που τραβήχτηκε η φότο 🙂

Arismac

το άλογο γράφει! 🙂 true grit!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business photo contest results

Αποτελέσματα διαγωνισμού φωτογραφίας Techblog, Θέμα: Καφές

Ακόμα ένα διαγωνισμός φωτογραφίας ολοκληρώθηκε εδώ στο Techblog και αυτή τη φορά μπορώ να πω ότι φωτογραφίες που λάβαμε είναι πολύ καλές και έχουν φαντασία. Ο καφές είναι ελληνικό “άθλημα” και φαίνεται ότι είσαστε καλά προετοιμασμένοι! Παρακάτω θα βρείτε συγκεντρωμένες και τις 22 φωτογραφίες που μας στείλατε. Με πολύ δυσκολία θα ξεχωρίσω τρεις, σε εσάς […]

Business photo contest results

Αποτελέσματα διαγωνισμού φωτογραφίας Techblog, Θέμα: Φαγητό

Εδώ και μια εβδομάδα βρισκόταν σε εξέλιξη ο τρίτος διαγωνισμός φωτογραφίας του Techblog. Μετά τα αυτοκίνητα και τα ζώα το θέμα αυτού του διαγωνισμού ήταν το φαγητό. Συνολικά στείλατε 15 φωτογραφίες που τραβήξατε με το κινητό σας και τις οποίες μπορείτε να δείτε συγκεντρωμένες παρακάτω.

Business photo contest results

Αποτελέσματα διαγωνισμού φωτογραφίας, Θέμα: Αυτοκίνητα

Έχουν περάσει αρκετές ημέρες, μεσολάβησε και η έκθεση MWC 2012 και επιτέλους καταφέραμε να συγκεντρώσουμε τις φωτογραφίες από τη συμμετοχή σας στον 1ο διαγωνισμό φωτογραφίας του Techblog και να επιλέξουμε τις πέντε καλύτερες. Συνολικά λάβατε μέρος 28 άτομα στέλνοντας την καλύτερη φωτογραφία σας με αυτοκίνητα, αυτό ήταν το θέμα του πρώτου διαγωνισμού. Δείτε τις 5 […]