PlayStation 4.5 NEO: Πιθανή κυκλοφορία Σεπτέμβριο

Το PlayStation 4.5 ή αλλιώς PlayStation 4.5 NEO, υπάρχει εδώ και καιρό ως φήμη και υπάρχουν διάφορες απόψεις για το εαν θα έπρεπε ή δεν θα έπρεπε τελικά η Sony να κυκλοφορήσει την “μισή” έκδοση της κονσόλας της.

Η Sony δεν θα είναι η πρώτη φορά που θα κυκλοφορήσει μια ανανεωμένη έκδοση του Playstation, αλλά αυτή τη φορά είναι που περιμένουμε μεγαλύτερες αλλαγές. Τεχνικά μιλώντας περιμένουμε λίγο πιο γρήγορη CPU, GPU και RAM με ταχύτερο bandwitdth. Το πιο σημαντικό είναι ότι μάλλον θα έχει 4K υποστήριξη. Ουσιαστικά η Sony θα κάνει μεγαλύτερες αλλαγές για τους developers παρά για τους καταναλωτές.

Όσα παιχνίδια θα αρχίσουν να κυκλοφορούν από Οκτώβριο απαιτείται να έχουν “NEO Mode”, κάτι που πρακτικά σημαίνει smooth 4K mode. Ωστόσο, η Sony απαιτεί στο NEO Mode να υπάρχει το ίδιο framerate όπως και non-4K mode. Επομένως, εάν το non-4K mode τρέχει στα 60 fps, το 4K θα τρέχει επίσης στα 60 fps.

Οι τελευταίες πληροφορίες λένε ότι η Sony ίσως κυκλοφορήσει την νέα έκδοση τον Σεπτέμβριο λίγο πριν την κυκλοφορία του Sony PlayStation VR, το οποίο λογικά και θα είναι συμβατό με τη νέα κονσόλα.

ps 4.5 neo, PlayStation 4.5 NEO: Πιθανή κυκλοφορία Σεπτέμβριο

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
One

Το PlayStation VR ειναι ο λογος που μάλλον θα βγει η κονσόλα διοτι τα VR Headeset χρειάζονται τουλάχιστον 4Κ source ανάλυση για καλύτερη εμπειρία χρήσης ειδικά σε 360 view στα παιχνίδια. Για να δούμε…

Antonis

Ωστόσο, η Sony απαιτεί στο NEO Mode να υπάρχει το ίδιο framerate όπως και non-4K mode. Επομένως, εάν το non-4K mode τρέχει στα 60 fps, το 4K θα τρέχει επίσης στα 60 fps.

Προσωπικα απο το παραπανω καταλαβαινω πως εννοει η Sony οτι το ΝΕΟ PS4.5 θα τρεχει τα παιχνιδια στα 30 fps αφου το non-4K μοντελο τοσο τρεχει τα παιχνιδια και οχι 60 fps..Σε καθε περιπτωση η Sony ΣΚΟΤΩΝΕΙ το PS4 με μολις 3 χρονια ζωης βγαζοντας το PS4.5..Ευχομαι να κανει χαλια πωλησεις το νεο PS4.5 μπας και βαλουν μυαλο εκει στη Sony

Nickolas

Πριν βγει αυτή η φήμη σκεφτόμουν να την πάρω με το που θα έβγαινε το Uncharted 4, αλλά τώρα πια νομίζω θα περιμένω μέχρι την Ε3 τον Ιούνιο να δω τι θα πούμε και μετά βλέπουμε.

Πιστεύω πάντως οτι αυτή η φήμη αν ισχύει δεν κάνει και πολύ καλό στην εταιρεία. Σε περίπτωση που βγει αληθινή και η διαφορά στην ισχύ είναι εμφανής, θα έχουμε playstation 4 δυο ταχυτήτων και τότε να δουμε τι θα κάνουν οι developers.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games PlayStation PlayStation 5 Xbox

PS5: Παιχνίδι του… Xbox πρώτο σε πωλήσεις στο Playstation Store

To Xbox αποφάσισε να μοιραστεί κάποια πρώην αποκλειστικά παιχνίδια της με το Playstation και ένα από αυτά κάνει πάταγο στο store.

Games PlayStation PlayStation 4 PlayStation 5

Playstation 2023 Wrap-Up: Αναδρομή στη gaming χρονιά σας και δωράκι από τη Sony

Το Playstation Wrap-Up 2023 της Sony είναι πλέον διαθέσιμο, με την εταιρεία να κάνει και ένα δωράκι στους παίκτες της.

Games PlayStation PlayStation 5 Sony

Η Sony λανσάρει το πρώτο χειριστήριο PS5 για παίκτες με ειδικές ανάγκες

Η Sony συνεργάστηκε με ειδικούς στην προσβασιμότητα για να κυκλοφορήσει ένα χειριστήριο PlayStation 5 για παίκτες με ειδικές ανάγκες.

Gear PlayStation PlayStation 5 Sony

PS6: Φήμες και προσδοκίες για την κονσόλα επόμενης γενιάς της Sony

Το 2020 σηματοδοτήθηκε από την εντυπωσιακή παρουσίαση του PlayStation 5 από τη Sony, μια στιγμή που αναμένονταν με μεγάλη ανυπομονησία.