Ποιο κατάστημα προτιμάτε για να αγοράζετε ηλεκτρονικές συσκευές; [Poll]

Κατάστημα, Ποιο κατάστημα προτιμάτε για να αγοράζετε ηλεκτρονικές συσκευές; [Poll]

Στο poll αυτού του Σαββατοκύριακου θέλουμε να μάθουμε ποιο κατάστημα προτιμάτε για να αγοράζετε ηλεκτρονικές συσκευές. Τον τελευταίο καιρό μπορεί να έχουμε προβλήματα με τις ηλεκτρονικές αγορές μας, κυρίως λόγω των προβλημάτων που υπάρχουν στις courier, με τον απίστευτα μεγάλο όγκο που καλούνται να εξυπηρετήσουν.

Πέραν όμως της κατάστασης τώρα, θέλουμε να μάθουμε σαν καταναλωτές από που προτιμάτε να αγοράζετε τις ηλεκτρονικές συσκευές σας, είτε smartphone, είτε τηλεόραση είτε οτιδήποτε. Ποιο είναι αυτό το κατάστημα, Ελλάδας ή εξωτερικού, που με την εξυπηρέτηση του ή με τις ευκολίες πληρωμής ή ακόμα και με τις τιμές του σας κέρδισε και δε το αλλάζετε, αν υπάρχει βέβαια.

Οπότε, η ερώτηση είναι: ποιο κατάστημα προτιμάτε για να αγοράζετε ηλεκτρονικές συσκευές; Υπάρχει κάποιο ή απλά ψάχνετε το φθηνότερο στο skroutz; Βολεύεστε να φέρνετε από έξω, ακόμα και αν αργούν παραπάνω, ή στηρίζετε μαγαζιά της γειτονιάς σας, ακόμα και αν έχουν λίγο υψηλότερες τιμές; Ψηφίστε στο παρακάτω poll και πείτε μας τη γνώμη σας στα σχόλια. Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν τη Δευτέρα.

[poll id=”17″]

Οι απαντήσεις εμφανίζονται με τυχαία σειρά.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

23 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Stathis

Θα έπρεπε να είναι με παραπάνω από μια επιλογή.. εγώ ψωνίζω τα ακριβά από media markt, τα “μεσαία” από eshop και φτηνά από Κίνα… Σαν εμένα είναι οι περισσότεροι.
Δεν έχει κανένα νόημα όπως είναι.

Last edited 3 years πριν by Stathis
Stathis

Επίσης άσχετα αν είναι “θεωρητικά” στην ίδια αλυσίδα.. public με mediamarkt θα έπρεπε να είναι ξεχωριστά. Γιατί πχ εγώ και αρκετοί ούτε να δούμε τα public ζωγραφιστά αλλά από MM ψωνίζουμε (ακόμα…)

Σωτήρης

Συμφωνώ απόλυτα και με τα δύο σχόλια. Με τη διαφορά ότι για τα “ακριβά” πλέον προτιμώ Πλαίσιο, γιατί έχει αξιόπιστο δίκτυο διανομής (είτε δικό του στην Αττική, είτε σοβαρή μεταφορική για εκτός Αττικής) και δεν επαφίεται στην τραγική “εξυπηρέτηση” που παρέχουν οι σαπροκούριερ. Επίσης, πιστεύω ότι μετά τη συγχώνευση των MM με τα Public, το επίπεδο των πρώτων θα κατρακυλήσει στα επίπεδα των δεύτερων.

Last edited 3 years πριν by Σωτήρης
Gabriel

Δεν ψήφισα κάποιο γιατί δεν με καλύπτουν οι επιλογές έτσι όπως είναι. Δεν είναι κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα, άλλες φορές από το ένα άλλες από το άλλο, ανάλογα συνήθως με τη διαθεσιμότητα του προΙόντος, μιας και οι τιμές είναι πάνω-κάτω ίδιες (αναφέρομαι στις μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων που αναφέρετε παράνω).

Κώστας Βλαχάκης

Πάντα θέλεις να ξεχωρίζεις.

Σπύρος

Ξεκάθαρα Public/Media Markt

Γιάννης

Public ξεκάθαρα

Last edited 3 years πριν by Γιάννης
Πετρος

Ψωνίζουμε μόνο από τα media markt -public έχουν τις καλυτερες τιμες και το Ποιο ευγενικό και ενημερωμένω προσωπικό…

KALLIOPI NIKOLAROU

ΜΟΝΟ media ‼️ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ‼️ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΣΤΟ ΕΙΔΟΣ‼️‼️‼️

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ

Σαν το public /media markt,δεν υπάρχει κανείς άλλος. Αυτή η εταιρεία είναι έτη φωτός μπροστά από τους άλλους. Να είναι το παράδειγμα για όλους τους άλλους, τηλεφωνική εξυπηρέτηση άψογη, ακριβής χρόνος παράδοσης, και μεταφορική εταιρία που τα φέρνει ειδικευμένη για έκτακτες συνθήκες όπως κορωνοϊούς. Μπράβο σε όλα!!!!!!!!

Johny

Μόνο Public Media Markt! Αλυσίδα που είναι ετη φωτος μπροστά για τα δεδομένα της χώρας μας και για εμάς τους πελατες και για το προσωπικο.

Oh hi Mark

Κωτσοβολο φυσικα. Παραγγελνεις το προιον που επιθυμεις, και σου ερχεται στο σπιτι οταν ειναι πλεον αντικα.

Το πουλας στο e-bay σε 3πλασια τιμη οντας σφραγισμενο και αντικα και βγαινεις κερδισμενος.

Kostas79

Ωραια το έθεσες χαχαχα μπραβο

Ολγα

Media markt Πυλαίας με τα καλύτερα παιδιά!!!

Κινητομανής®

Κακώς δεν έχετε το Best Price στη λίστα. Παράδειγμα, πριν 2-3 μέρες πήρα το Samsung Galaxy S20 FE, και στην τιμή που το πήρα το είχε μαγαζί που παίζει μόνο στο Best Price.

Καλημέρα, τα περισσότερα καταστήματα φιλοξενούνται και στις δύο πλατφόρμες bestprice και skroutz. Εγώ τουλάχιστον σπάνια βρίσκω κάποιο μόνο στο bestprice. Παρόλα αυτά έχετε δίκιο γι’αυτό και προσθέσαμε το bestprice στην απάντηση μαζι με το skroutz.

Κινητομανής®

Καλησπέρα Κώστα, για να σου δώσω να καταλάβεις, το κατάστημα mi.gr υπάρχει στο Best Price και δεν υπάρχει στο σκρουτζ. Από εκεί ψώνισα κι έμεινα πολύ ευχαριστημένος. Και είναι κατάστημα με πολλές και πολύ καλές κριτικές. Ίσως η πολιτική που είχε αλλάξει στο πρόσφατο παρελθόν το σκρουτζ έχει οδηγήσει ορισμένα καταστήματα να φύγουν απ’ την πλατφόρμα.

Συμφωνούμε οτι δεν είναι όλα τα καταστήματα και στις δύο πλατφορμες, είναι όμως συντηρητικά τα περισσοτερα.

Εγώ ψηφίζω Amazon και τα πιο φθηνά από skroutz / bestprice.

Κινητομανής®

Πάντως παίζει μεγάλο ρόλο και η κάλυψη εγγύησης που παρέχουν τα καταστήματα εκτός μεγάλων αλυσίδων (skroutz/best price/Κίνα). Για παράδειγμα, είναι κοινό μυστικό ότι στα Xiaomi αν πάρεις εκτός επίσημου δικτύου της Infoquest, δε θα έχεις το επίσημο σέρβις, ενώ αν π.χ. πάρεις Samsung έκδοσης EU (ακόμα και από ευρωπαϊκό Amazon), θα έχεις κανονικά κάλυψη από τη Samsung Hellas και τη Smartec.

Πραξιτελης

Απο media -public εχει το προσωπικό με την μεγαλύτερη τεχνογνωσία και άποψη για τα προϊόντα. Επίσης μεγαλύτερη ποικιλία.

Giannis K

Πρώτα κοιτάμε την τιμή, μετά τις καλές κριτικές του μαγαζιού και μετά τις ημέρες που θα κάνει. Τέλος κοιτάμε και τα μεταφορικά (αντικαταβολή αν χρειαστεί)

Δήμας

Μόνο Mediamarkt. Μεγάλο ενδιαφέρον για την εξυπηρέτηση του πελάτη. Καταρτισμένοι υπάλληλοι με πολλές γνώσεις στο αντικείμενο τους. Η Νο 1 αλυσίδα της αγοράς.

Ovelix

Κανένα, δυστυχώς κυρίως λόγο των τιμών και των Fake εκπτώσεων είμαι απογοητευμένος από όλα, ότι μπορώ να το βρω σε καταστήματα τις γειτονιάς το προτιμώ, ειδικά σε Gaming (κονσόλες-παιχνίδια) ή σε PC (LapTop-εξαρτήματα-αναλώσιμα) τα βρίσκω σε καλύτερες τιμές, παράδειγμα το Fifa 21 το αγόρασα για φίλο και πήγα σε κατάστημα τις γειτονιάς και το αγόρασα 64€ την ώρα που στα μεγάλα επώνυμα καταστήματα είχε 69€, για ένα service σε LapTop που χρειάστηκα, 80€ μου ζήτησε το Public και με αναμονή μια εβδομάδας με 40€ το έκανα σε κατάστημα τις γειτονιάς και το πήρα την ίδια μέρα, Με τις υψηλές τιμές και τις ύποπτα ίδιες τιμές που συντηρούν τα μεγάλα καταστήματα και με περσυνά προϊόντα εμένα προσωπικά με κάνουν να θέλω να τα αποφεύγω, αν και έχω αργήσει σε αυτόν τον τομέα ήδη έχω αρχίσει να ψάχνομαι να βρω πως να ψωνίζω και πως θα φέρνω τα πάντα από Amazon, οικονομικά μάλλον δεν θα κερδίσω αλλά τουλάχιστον αφού δεν με σέβονται τα Ελληνικά καταστήματα δεν υπάρχει και λόγος να τα προτιμώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear featured Qualcomm Snapdragon

Snapdragon X Plus: 10πύρηνη CPU, ίδια GPU και NPU με τo Elite

Το Snapdragon X Elite είναι το μόνο προϊόν στη νέα σειρά chipset της Qualcomm που επικεντρώνεται στα Windows αλλά αυτό πρόκειται να αλλάξει.

Gear Apple featured iPad

Μετά από 14 ολόκληρα χρόνια τα iPad θα αποκτήσουν Αριθμομηχανή

Η Apple, 14 χρόνια μετά από την κυκλοφορία του iPad, σχεδιάζει επιτέλους μια εφαρμογή Αριθμομηχανής για το tablet με το iPadOS 18.

Gear AirTag Apple featured

Του έκλεψαν την BMW και την πήρε πίσω χάρη στο AirTag της Apple

Η Apple καλεί τους χρήστες AirTag να καλούν την αστυνομία όταν εντοπίζουν την τοποθεσία της κλεμμένης περιουσίας τους.

Smartphones featured Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Αυτό θα είναι το πρώτο smartphone με Snapdragon 8 Gen 4

Το Snapdragon 8 Gen 4 θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο ως το νέο κορυφαίο chipset για κινητά από την Qualcomm.