Praktiker Hellas | Επιλέγει την υπηρεσία Managed Print Services της ΗΡ

HPΗ ΗΡ Hellas ανακοίνωσε ότι η PRAKTIKER Hellas επέλεξε την υπηρεσία Managed Print Services (ΜPS) της ΗΡ για τη διαχείριση του εκτυπωτικού της περιβάλλοντος, το οποίο παρέχει μείωση & έλεγχο του κόστους, καθώς και δυνατότητα αυτοματοποίησης των διαδικασιών. Η εφαρμογή των υπηρεσιών της ΗΡ ξεκίνησε τον Απρίλιο του 2007 και κατά την διάρκεια του έτους, ολοκληρώθηκαν οι εγκαταστάσεις σε όλα τα καταστήματα της εταιρίας, τα οποία πλέον λειτουργούν με την ίδια δομή και τεχνολογικό εξοπλισμό και με αισθητά περιορισμένο κόστος λειτουργίας & διαχείρισης, σε ότι αφορά την παραγωγή των εγγράφων (εκτυπώσεις, ασπρόμαυρα & έγχρωμα αντίγραφα).

Με βάση τις ανάγκες των χρηστών του κάθε καταστήματος, η ΗΡ εγκατέστησε σε κάθε ένα από αυτά, έγχρωμους & ασπρόμαυρους δικτυακούς ΗΡ Laser εκτυπωτές & πολυλειτουργικά μηχανήματα (MFPs) με δυνατότητες εκτύπωσης, αντιγραφής, σάρωσης, αποστολής και λήψης Fax. Όλα τα MFPs της ΗΡ καθώς και οι ΗΡ εκτυπωτές διαθέτουν τη δική τους διεύθυνση στο δίκτυο (IP address) και το καθένα από αυτά ειδοποιεί για την κατάσταση λειτουργίας του, αποστέλλοντας αυτόματες αναφορές στο λογισμικό διαχείρισης HP Web JetAdmin. Οι αναφορές αυτές, αφορούν τεχνικές βλάβες, παρέχουν πληροφορίες για την κατάσταση των αναλωσίμων και του χαρτιού και στέλνονται αυτόματα στο τμήμα Πληροφορικής της Praktiker Hellas και στο Help Desk της ΗΡ, μέσω του πρωτοπόρου εργαλείου διαχείρισης Web JetAdmin.

Επιπλέον, η ΗΡ παρέχει σε μηνιαία βάση λεπτομερή καταγραφή του όγκου παραγωγής εγγράφων καθώς επίσης και της κατάστασης λειτουργίας, αξιοποίησης & διαθεσιμότητας του εκτυπωτικού εξοπλισμού.

Σε κάθε κατάστημα υπάρχει τοπική αποθήκη αναλωσίμων του εκτυπωτικού εξοπλισμού. Η ΗΡ παρακολουθεί την κατάσταση των αναλωσίμων στην κάθε αποθήκη και φροντίζει για την αναπλήρωση τους. Οι χρήστες τοποθετούν τα άδεια δοχεία γραφίτη σε ειδικούς κάδους ανακύκλωσης της ΗΡ, τα οποία η ΗΡ παραλαμβάνει και ανακυκλώνει σύμφωνα με τις παγκόσμιες διαδικασίες του προγράμματος ΗΡ Planet Partner.

Ο κ. Γιόζεφ Γκέμπερ, Διευθυντής Πληροφορικής Praktiker Hellas, δήλωσε ότι: «Η δουλειά μας έγινε ευκολότερη – τέλος το άγχος και το τρέξιμο με τα αναλώσιμα και τις βλάβες, που κάθε τόσο απαιτούσαν τεχνικούς από διαφορετικές εταιρίες, γιατί είχαμε πολλά διαφορετικά μοντέλα, ακόμα και μικρά inkjet».

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business featured MLS

MLS Πληροφορική: Πρόστιμα 815.000 ευρώ από την Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς σε 12 πρόσωπα

Την επιβολή προστίμων, συνολικού ύψους 815.000 ευρώ, σε 12 φυσικά πρόσωπα για την υπόθεση της MLS αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.

Business featured

Libre Space Foundation: Ασφάλεια στο διάστημα με Ελληνική υπογραφή

Ο προϋπολογισμός του έργου αυτού ανέρχεται στα 750 χιλ. Ευρώ, και θα διαρκέσει 3 χρόνια περιλαμβάνοντας και εκτόξευση νέων αποστολών στο διάστημα.

Business Amazon

O Jeff Bezos της Amazon ολοκληρώνει το ταξίδι του στο Διάστημα

Ο Jeff Bezos της Amazon, εκτοξεύτηκε μαζί με άλλα τρία άτομα στο Διάστημα και επέστρεψε με απόλυτη επιτυχία στη Γη.

Business TSMC

TSMC: Η κρίση των επεξεργαστών θα συνεχιστεί και το 2022

Η οικονομική πορεία της TSMC εκτιμάται ότι θα είναι καθοριστική για την εξέλιξη της κρίσης στην αγορά των επεξεργαστών.