Business

Προσφορά Vodafone: 30 GB δωρεάν σε συνδρομητές σταθερής και κινητής

Η Vodafone δίνει δωρεάν 30 GB σε συνδρομητές της σταθερής και κινητής τηλεφωνίας εντελώς δωρεάν, λόγω του ενεργού lockdown της χώρας. Ήδη έχει έρθει μήνυμα σε αρκετούς συνδρομητές, αλλά για όσους δε τους έχει έρθει σχετικό μήνυμα μπορούν να μπουν σε αυτό το link για ενεργοποίηση της υπηρεσίας.

Τα 30GB ισχύουν για 30 ημέρες από την ενεργοποίηση της προσφοράς, δηλαδή για ένα μήνα. Όσοι ενδιαφέρεστε, μπορείτε να ενεργοποιήσετε την προσφορά έως και 30 Νοεμβρίου. Δεν υπάρχει προς το παρόν αντίστοιχη προσφορά από του υπόλοιπους παρόχους.

Επεξεργάστηκε την 13 Φεβρουαρίου 2022 12:32

Σχόλια

  • Προσφορα για γελια, προωθουμε τον υγιη ανταγωνισμο και φλουδες....
    Υγιης ανταγωνισμος δεν ειναι ολα σε εναν, υγιης ανταγωνισμος ειναι να επιλεγει κανεις τι τον συμφερει αναλογα με τις προσφερομενες παροχες ητοι διαφορετικοι παροχοι ανα υπηρεσια και οχι συγκεντρωση σε εναν, καθως επισης γιατι μια συγκεντρωση σταθερης και κινητης ειναι single point of failure και σε περιπτωση προβληματος υπηρεσιων μενεις καραβοφαναρο.

    Οποτε η "προσφορα" ειναι clickbait τιτλος της vodafone, ΔΕΝ αφορα ΟΛΟΥΣ τους συνδρομητες της ανεξαρτητα υπηρεσιων, ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ τους μαντρωμενους/σταυλισμενους/χειροποδαρα δεμενους σε αυτην κ τις υπηρεσιες της καθολικα.

    • Εμείς στον τίτλο μας αναφέρουμε "σε συνδρομητές" όχι "στους συνδρομητές". Το πρώτο σημαίνει σε κάποιους ή ορισμένους, το δεύτερό σημαίνει σε όλους. Ο δικός μας τίτλος δεν ειναι click-bait. Το ξεκαθαρίζουμε αυτό.

      • Μην μου αγχωνεσαι Κωστα, δεν δημιουργουμε εντυπώσεις, προσεκτικα και εμορφα διατυπωσα για clickbait τιτλος ΤΗΣ βονταφον, ουχι και επουδενί δικος σου η/και του Techblog, ναι;
        Βεβαια καλα κανεις κ το ξεκαθαριζεις, αλλα πιστευω αυτοι που σε παρακολουθουν το ξέρουν..

        Ο πιο σωστος τίτλος (αν θα ηθελες να ριξεις λιγο αλατοπιπερο)
        Δωρεαν 30GB απο Βονταφον, γιουπι!!!(Μεμονωμένοι πελατες ατυχησατε, αφορα μονο πελατες συνδυαστικών προγραμματων σταθερης και κινητης).
        Αστειευομαι και παλι!

        Μην κακιωνεις, ξερω υπάρχουν πολλοι "εξυπνακηδες" δεν ανηκω σε δαυτους, γραφω με σύνεση κ προσεκτικά..

  • Καλησπέρα,θα ήθελα να μάθω για ποιον λόγο δεν μπορώ να ενεργοποιησω την προσφορά!

  • Κύριε Βλαχακη εγώ έχω σταθερό vf κ κινητό vf μέσω Έλλην. Ραδιουπηρεσ. γιατί να μην επιτρέπει την ενεργοποίηση?????.....

    • Καλημέρα, δεν το γνωρίζω. Το καλύτερο θα είναι να επικοινωνήσετε με την ίδια την εταιρεία.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Λεοντιάδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.