Προσφορά Wind F2G / Q: Δωρεάν απεριόριστα GB μέχρι τις 3 Ιανουαρίου

Wind, Προσφορά Wind F2G / Q: Δωρεάν απεριόριστα GB μέχρι τις 3 Ιανουαρίου

Η Wind μπαίνει ενεργά στις προσφορές των Χριστουγέννων με προσφορά δωρεάν απεριόριστα GB για συνδρομητές Wind F2G και Q. Η νέα προσφορά ισχύει για όλους τους συνδρομητές και μπορείτε να την ενεργοποιήσετε από σήμερα, με διάρκεια έως τις 3 Ιανουαρίου 2021. Η προσφορά μπορεί να ενεργοποιηθεί μέσω των εφαρμογών για smartphone αλλά και μέσω web από εδώ για τους συνδρομητές F2G και από εδώ για τους συνδρομητές Q.

Πληροφορίες σχετικά με την προσφορά Wind F2G / Q

  • Η ισχύς του πακέτου είναι έως τις 3/1 από την στιγμή της ενεργοποίησής, αυτό σημαίνει ότι οποιαδήποτε ημερομηνία και να ενεργοποιηθεί το πακέτο η λήξη του θα είναι στις 3/1.
  • Το πακέτο είναι δωρεάν.
  • Η προσφορά μπορεί να ενεργοποιηθεί μόνο μια φορά ανά συνδρομητή και απαραίτητη προϋπόθεση να έχει πραγματοποιήσει μια τουλάχιστον ανανέωση τις τελευταίες 30 ημέρες.
  • Τα ενσωματωμένα MB του πακέτου ΔΕΝ μπορούν να καταναλωθούν κατά την περιαγωγή.
  • Προτεραιότητα στην κατανάλωση έχουν τα ΜΒ του πακέτου της προσφοράς.
  • Μην ξεχνάμε πως υπάρχουν ήδη αντίστοιχες προσφορές από την Cosmote αλλά και από τη Vodafone, με τη διαφορά ότι ισχύουν για 10 ημέρες.

    Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

    Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

    ΣΥΖΗΤΗΣΗ

    Παρακολουθήστε τα σχόλια
    Να ειδοποιηθώ όταν
    guest

    11 Σχόλια
    παλαιότερο
    νεώτερο
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Oh hi Mark

    Λολ, χαριζουν MB απλοχερα ολες οι εταιρειες, ενω στην πραγματικοτητα για τον μεσο ανθρωπο ειναι ΑΧΡΗΣΤΑ.
    Ο λογος? Ολοι ειναι κλεισμενοι σπιτια τους (πλην ελαχιστων εξαιρεσεων) και εξυπηρετουνται μεσω WiFi.

    ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

    Γιατί πρέπει για όλα να γκρινιάζουμε; Στα θέματα με το λανσάρισμα του 5G ορισμένοι λένε “τι το θέλουμε χωρίς απεριόριστα δεδομένα” και εδώ γκρινιάζουμε επειδή δίνει -έστω και για ένα περιορισμένο διάστημα- τσάμπα απεριόριστα data η WIND; Και πού είναι το κακό; Άλλοι μένουν σε απομακρυσμένες περιοχές ή έχουν στο σπίτι τους απλή ADSL γραμμή και τώρα που υπάρχει η ανάγκη για τηλεκπαίδευση/τηλεργασία, και ολόκληρες οικογένειες είναι κλεισμένες σπίτι, μπορούν να εξυπηρετηθούν με μεγαλύτερες ταχύτητες μέσω της χρήσης 4G δικτύου. Το ότι εσύ εξυπηρετείσαι με WiFi, δεν σημαίνει ότι ισχύει για όλους.

    Λ Ν

    Δηλαδή δε δίνει στα συμβόλαια και δίνει μόνο στις κάρτες απεριόριστα GB δωρεάν. Αααα για τα συμβόλαια ισχύει με χρέωση 10 ευρώ. Εκεί στη Wind σίγουρα πολλά δεν πάνε καλά!!!

    Pol

    Σωστός…

    Gg

    Ότι και να κάνει δεν πείθει, 2 μήνες αίτηση για επαύξηση οικιακού internet από 25 σε 50 και δεν μου έχει στείλει καμία ενημέρωση, παρά τις συχνές οχλήσεις μου. Υπόγραψε νέο συμβόλαιο, πάρε νέο router και σε 5 εργάσιμες ημέρες θα ενεργοποιηθεί, μου είπαν. Μετά από 2 μήνες κρύβονται και δεν απαντούν πίσω από κάτι ανεκδιήγητες πλατφόρμες επικοινωνίας που κάποιος Βασίλης, Κωσταντίνος, Αίσωπος, προωθεί το αίτημα σου … στα αρμόδια καλάθια αχρήστων. Μούφα εταιρεία…

    Sergio

    Συμφωνώ, τραγικοί…εμείς που έχουμε συμβόλαια μένουμε στην απ’εξω

    Κώστας Βλαχάκης

    Καλημέρα παιδιά, ακούω ότι η προσφορά δεν είναι δωρεάν. Μπορείς κάποιος που το έχει δοκιμάσει να μας ενημερώσει;

    alexis kara

    καλημερα,,,,το ενεργοποίησα χθες το βραδύ και ειναι όντως δωρεαν….μεχρι 3-01-21 ειναι απεριοριστα και με χρηματικο υπολοιπο μεσα 10,50 δεν πήρανε τιποτα….

    Βασίλης Σαμαράς

    Έχω να βάλω κάρτα από το 2019 και ενεργοποιήθηκε κανονικά!

    Ευχαριστούμε για την ενημέρωση.

    Ρουμπινη

    Εμείς με τα συμβόλαια που μας τα παίρνουν κάθε μήνα δεν δικαιούμαστε τίποτα…..Ντροπή τους……

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

    Smartphones featured Qualcomm Snapdragon Snapdragon

    Αυτό θα είναι το πρώτο smartphone με Snapdragon 8 Gen 4

    Το Snapdragon 8 Gen 4 θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο ως το νέο κορυφαίο chipset για κινητά από την Qualcomm.

    Gear Apple Apple Pencil featured

    «Let Loose»: Ανακοινώθηκε event από την Apple στις 7 Μαΐου για τα νέα iPad

    Η Apple ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει ένα special event την Τρίτη 7 Μαΐου με ένα live streaming διαθέσιμο σε Apple.com και YouTube.

    Smartphones featured Google Google Pixel

    Google Pixel 8a: Ολοκληρωτική αποκάλυψη σε hands-on βίντεο

    Το Google Pixel 8a συνεχίζει να διαρρέει σαν τρελό και σήμερα έχουμε νέο leak από κατάστημα πώλησης κινητών τηλεφώνων στην Καζαμπλάνκα.

    Software Apple featured

    Apple: Εξαγοράζει γαλλική εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης με εξειδίκευση στην επεξεργασία on device

    Η Apple εξαγόρασε την startup τεχνητής νοημοσύνης Datakalab με έδρα το Παρίσι για να της παρέχει εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης on device.