Public και ΔΟΛ ετοιμάζουν το μεγαλύτερο online shop στην Ελλάδα

H εταιρία PUBLICWORLD A.E. και ο Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη συστήνουν εταιρία στον τομέα του ηλεκτρονικού εμπορίου για την ανάπτυξη κοινής επιχειρηματικής δράσης. Η νέα εταιρία θα έχει ως σκοπό τη δραστηριοποίησή της στην πώληση προϊόντων μέσω του διαδικτύου… και αποτελεί μία συνεργασία ανάμεσα στην Publicworld A.E. που συμμετέχει πλειοψηφικά με ποσοστό 60%  και του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη Α.Ε. με ποσοστό 40%. Στο εξαμελές Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρίας κάθε μέτοχος θα εκπροσωπείται με τρία μέλη.

Στόχος της συνεργασίας είναι να δημιουργηθεί το μεγαλύτερο online shop στην Ελλάδα στην παροχή υπηρεσιών και προϊόντων ηλεκτρονικού εμπορίου αξιοποιώντας την  εμπειρία της Public στον τομέα της τεχνολογίας και των υπηρεσιών προς τους πελάτες και την εξειδίκευση της εταιρίας Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη Α.Ε. στον τομέα των μέσων ενημέρωσης, του διαδικτύου και της επικοινωνίας. Η λειτουργία του online shop αναμένεται στις αρχές του Ιανουαρίου και το αρχικό κεφάλαιο επένδυσης ανέρχεται στο 1 εκατ. ευρώ.

Δεδομένου ότι το ηλεκτρονικό εμπόριο γνωρίζει ραγδαία ανάπτυξη σε παγκόσμιο επίπεδο, και ότι πλέον στην Ελλάδα υπάρχει ένας πολύ σημαντικός αριθμός καταναλωτών που επιλέγουν το Internet για τις αγορές τους, αυτή η επιχειρηματική κίνηση αναμένεται να  αλλάξει τα δεδομένα  σε μία αγορά της οποίας τα μερίδια συνεχώς διευρύνονται.  

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
nethall.gr

Μεγαλύτερος ανταγωνισμός -> Συμπίεση των τιμών -> Καλό στην τσέπη μας

fadasma

Μην ξεχνάς τα καρτέλ nethall.gr και τις συμφωνίες σχετικά με τις τιμές.

Κώστας Βλαχάκης

Είμαι πολύ περίεργος να μάθω τι ακριβώς ετοιμάζουν. Επίσης στην κουβέντα ρίχνω μια πληροφορία που έχω, μέσα στο Δεκέμβριο θα εμφανιστεί ακόμα ένα μέγαλο online shop με προϊόντα τεχνολογίας… Δεν ξέρω περισσότερα, ούτε όνομα, ούτε ιδιοκτήτη…

nethall.gr

@fantasma: Είναι πολλοί οι παίκτες στην αγορά για να γίνει συμπαιγνία σε ηλεκτρονικά καταστήματα, αντίθετα έχει ξεσπάσει πόλεμος εδώ και καιρό (Eshop – Πλαίσιο)

ManolisT

Ρε παιδιά αυτό το online shop getitnow.gr που ανοίγει αύριο είναι αυτό το καινούριο του Γερμανού και του Λαμπράκη;;

Μιχάλης

Ευτυχώς υπάρχουν τα μέσα τώρα πια για να κατασκευάζουμε όλοι e shop με πολύ χαμηλό κόστος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business

Beyond 4.0: Το μεγαλύτερο συνέδριο τεχνολογίας για Α.Ι. έρχεται στην Θεσσαλονίκη

Το κύριο θέμα της τεχνολογικής πλατφόρμας του BEYOND 4.0 θα είναι το “THE FUTURE of AI” με παρουσίαση προϊόντων και υπηρεσιών, στρογγυλά τραπέζια και δικτύωση για το μέλλον της Τεχνητής Νοημοσύνης.

Business SpaceX Science

SpaceX: Ιστορική αποστολή πολιτών στο Διάστημα

Ο διαστημικός τουρισμός παίρνει σάρκα και οστά, με την SpaceX να εκτοξεύει την αποστολή Inspiration4.

Business European Commission

European Chips Act: Η Ευρώπη ζητά αυτονομία στους επεξεργαστές

Στην ομιλία της για την κατάσταση της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η Πρόεδρος της Κομισιόν μίλησε για την ανάγκη λήψης μέτρων στο θέμα των επεξεργαστών.

Business Google

Google: Πρόστιμο 177 εκ. δολάρια καλείται να πληρώσει στη Νότια Κορέα

Η Google καλείται να πληρώσει 177 εκατομμύρια δολάρια για παραβίαση των όρων της αγοράς smartphones στη Νότια Κορέα.