Public και ΔΟΛ ετοιμάζουν το μεγαλύτερο online shop στην Ελλάδα

H εταιρία PUBLICWORLD A.E. και ο Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη συστήνουν εταιρία στον τομέα του ηλεκτρονικού εμπορίου για την ανάπτυξη κοινής επιχειρηματικής δράσης. Η νέα εταιρία θα έχει ως σκοπό τη δραστηριοποίησή της στην πώληση προϊόντων μέσω του διαδικτύου… και αποτελεί μία συνεργασία ανάμεσα στην Publicworld A.E. που συμμετέχει πλειοψηφικά με ποσοστό 60%  και του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη Α.Ε. με ποσοστό 40%. Στο εξαμελές Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρίας κάθε μέτοχος θα εκπροσωπείται με τρία μέλη.

Στόχος της συνεργασίας είναι να δημιουργηθεί το μεγαλύτερο online shop στην Ελλάδα στην παροχή υπηρεσιών και προϊόντων ηλεκτρονικού εμπορίου αξιοποιώντας την  εμπειρία της Public στον τομέα της τεχνολογίας και των υπηρεσιών προς τους πελάτες και την εξειδίκευση της εταιρίας Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη Α.Ε. στον τομέα των μέσων ενημέρωσης, του διαδικτύου και της επικοινωνίας. Η λειτουργία του online shop αναμένεται στις αρχές του Ιανουαρίου και το αρχικό κεφάλαιο επένδυσης ανέρχεται στο 1 εκατ. ευρώ.

Δεδομένου ότι το ηλεκτρονικό εμπόριο γνωρίζει ραγδαία ανάπτυξη σε παγκόσμιο επίπεδο, και ότι πλέον στην Ελλάδα υπάρχει ένας πολύ σημαντικός αριθμός καταναλωτών που επιλέγουν το Internet για τις αγορές τους, αυτή η επιχειρηματική κίνηση αναμένεται να  αλλάξει τα δεδομένα  σε μία αγορά της οποίας τα μερίδια συνεχώς διευρύνονται.  

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
nethall.gr

Μεγαλύτερος ανταγωνισμός -> Συμπίεση των τιμών -> Καλό στην τσέπη μας

fadasma

Μην ξεχνάς τα καρτέλ nethall.gr και τις συμφωνίες σχετικά με τις τιμές.

Κώστας Βλαχάκης

Είμαι πολύ περίεργος να μάθω τι ακριβώς ετοιμάζουν. Επίσης στην κουβέντα ρίχνω μια πληροφορία που έχω, μέσα στο Δεκέμβριο θα εμφανιστεί ακόμα ένα μέγαλο online shop με προϊόντα τεχνολογίας… Δεν ξέρω περισσότερα, ούτε όνομα, ούτε ιδιοκτήτη…

nethall.gr

@fantasma: Είναι πολλοί οι παίκτες στην αγορά για να γίνει συμπαιγνία σε ηλεκτρονικά καταστήματα, αντίθετα έχει ξεσπάσει πόλεμος εδώ και καιρό (Eshop – Πλαίσιο)

ManolisT

Ρε παιδιά αυτό το online shop getitnow.gr που ανοίγει αύριο είναι αυτό το καινούριο του Γερμανού και του Λαμπράκη;;

Μιχάλης

Ευτυχώς υπάρχουν τα μέσα τώρα πια για να κατασκευάζουμε όλοι e shop με πολύ χαμηλό κόστος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business COSMOTE GERMANOS

Ψηφιακή Μέριμνα: Δώρο 12GB COSMOTE Mobile Internet για 1 χρόνο για όλους τους Δικαιούχους

Οι Δικαιούχοι του προγράμματος Ψηφιακή Μέριμνα που αποκτούν το Tablet ή το Laptop τους στην COSMOTE και στον ΓΕΡΜΑΝΟ επωφελούνται με δώρο 12GB COSMOTE Mobile Internet για 1 χρόνο.

Business Apple TSMC

H Apple επηρεάζεται και αυτή από την παγκόσμια έλλειψη επεξεργαστών

Η παγκόσμια έλλειψη επεξεργαστών χτυπά πλέον και την Apple, η οποία θα προκαλέσει καθυστερήσεις στην παραγωγή των MacBook και των iPad.

Business Apple Kotsovolos

Οι Apple Masters Plus στα καταστήματα Κωτσόβολος

Οι 24 εξειδικευμένοι Apple Masters Plus θα βρίσκονται σε 18 καταστήματα του δικτύου Κωτσόβολος και θα φέρουν τη διακριτική σήμανση με pin της Apple.

Business Facebook

To Facebook αρνείται την πρόσληψη σε μαύρους υποψηφίους

Την άρνησή του Facebook να προσλάβει μαύρους υποψήφιους κατέδειξε πρόσφατο δημοσίευμα, λόγω “πολιτισμικής διαφοροποίησης”.