Επίσημος ο Qualcomm Snapdragon 845

Qualcomm Snapdragon 845 επίσημος, Επίσημος ο Qualcomm Snapdragon 845

Η Qualcomm επισημοποίησε τον νέο κορυφαίο της επεξεργαστή, ένα chipset που θα πρωταγωνιστήσει σε όλες τις ναυαρχίδες του 2018. Ο λόγος φυσικά για τον Snapdragon 845, ίσως την καλύτερη επιλογή SoC για τους κατασκευαστές Android smartphones, τουλάχιστον μέχρι την ανακοίνωση του επόμενου.

Παραδόξως, η Qualcomm περιορίστηκε σε μια απλή παρουσίαση του νέου chipset που διήρκεσε μόλις 10 (περίπου) λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες θα γίνουν διαθέσιμες μέσα στις επόμενες ώρες. Η κυριότερη πληροφορία που γνωστοποιήθηκε στην ανακοίνωση είναι το γεγονός πως η κατασκευή του 845 θα γίνει σε συνεργασία με την Samsung. Αυτό ίσως δικαιολογήσει πιθανή αποκλειστικότητα του εξαρτήματος από τον Κορεάτη κολοσσό, τουλάχιστον για τις πρώτες εβδομάδες διαθεσιμότητας του λόγω των επερχόμενων Galaxy S9/S9+.

Στην επισημοποίηση του νέου Snapdragon ήταν παρών και ο CEO της Xiaomi, Lei Jun. Ο ίδιος επιβεβαίωσε πως η επόμενη ναυαρχίδα της εταιρείας του θα ενσωματώνει τον 845 στο εσωτερικό της. Κατά πάσα πιθανότητα, το πρώτο high-end Xiaomi smartphone του 2018 θα είναι το Mi 7. Φυσικά, την Xiaomi θα ακολουθήσει η πλειοψηφία των κατασκευαστών, αφού το νέο chipset θα αποτελέσει μάλλον την καλύτερη πρόταση επεξεργαστή για το 2018, όπως προαναφέρθηκε. Πολύ σύντομα θα δημοσιευτούν ακόμα περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Snapdragon 845. Μένει να δούμε αν αποδειχθεί ισχυρότερος του Apple A11 Bionic που μοιάζει να μην έχει αντίπαλο.

Qualcomm Snapdragon 845 επίσημος, Επίσημος ο Qualcomm Snapdragon 845

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

18 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Παπαροκας tiamat

ενταξη σε 10 λεπτα να παρουσιασεις το top of the line soccet σου που θα φορεσει ολοκληρη η βιομηχανια για το 2018?… τοσο πια σας εχει @@@ η apple που ντρεπεστε να δειξετε ποσο υστερειτε εναντι αυτης??

και ναι το iphone x χανει στα speedtest αλλα αυτο ειναι θεμα του ios και οχι του επεξεργαστη της

60frames στο 4κ υποστηριζει τουλαχιστον this time ρε losers?

NtinosMD

Νταξ οι cou της qualcom εχουν φαει τα ψωμια τους… για τον kirin δεν ακουω τιποτα . Βαλτε κανα αρθρο για τις σιλικονες της huawei…,

I am

Γιατί δεν τον είπαν απλά 835 (2018); Αφού οι διαφορές είναι ελάχιστες

Ahmet

Γιατί τέτοιος κανιβαλισμός ;
Έχει καταντήσει χειρότερο από το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός …
Και εγώ γουστάρω apple αλλά ας έχουμε μια πιο αντικειμενική θέση … Εν τέλη προς δικο μας όφελος είναι ο ανταγωνισμός

Nikos

@Παπαροκας tiamat
Όντως η apple εχει τον πιο δυνατό επεξεργαστή αλλα τι να τον κανεις αφου το ios σέρνεται…
Πλεον το android ειναι το πιο γρήγορο λειτουγρικο.
Smartphone με πολυ πιο αδυναμους επεξεργαστές ειναι πιο γρήγορα απο τα iphone…Καλα που υπάρχουν και τα benchmark για να χαίρονται οι φίλοι της apple.

Stelans

@Παπαροκας tiamat
Ο καλύτερος επεξεργαστής στα χαρτιά μονο γιατί ούτε πραγματικό multitasking έχει ουτε καλή διαχείρηση της ραμ πλέον… μία ίδια συσκευή σε design και δυνατότητες παίρνετε καθε χρόνο και λέτε και ευχαριστώ. Κοιτάς τα χαρτία και χάνεις την ουσία την εμπειρία χρήσης φίλε μου… !!

bezilys

Ε γιαυτό εγώ περνώ ανά τρία χρόνια κινητό μόνο τότε βλέπεις πραγματική διαφορά!! Και άστα κορόιδα να περνούν κάθε χρόνο κινητό!

Chris _BMW

Παπαροκα οπως κατάλαβες ΕΧΕΙΣ I PHONE !!!
Τι ; Δεν το ξερεις ;;; Έχεις λεμεεεε….

James

“Μένει να δούμε αν αποδειχθεί ισχυρότερος του Apple A11 Bionic που μοιάζει να μην έχει αντίπαλο.”

Και γιατί να τον κάνουν ισχυρότερο; Αφού στην πράξη ακόμα και συσκευές με 835 είναι ταχύτερες. Τη διαφορά την κάνει το OS, όχι οι πυρήνες και τα benchmark

Chris _BMW

@James

Γεια σου ρε James με τις «εξυπνάδες σου»

Θα με βρεις σύμφωνο ως προς το οτι την διαφορα την κάνει το OS πλην όμως το I phone χάνει οπως λες κ εσυ μονο απο τις ναυαρχίδες με 6 κ 8 GB RAM … Και αυτό λόγο καλύτερου ram management..

Δεν νομίζω να οφείλεται στον 835..
Και όλο αυτό με το να ανοίγεις απλές εφαρμογές γιατι αν του βαλεις καμία επεξεργασία εικόνας κ δει κανα 4K Video χαιρετίσματα …

Αυτά απο μένα ..

ΝΙΚΟΣ

Πλέον το ios έγινε ασήκωτο, γεμάτο bugs και έπαθε ότι κορόιδευε πριν λίγα χρόνια στο android και συγκεκριμένα στα Samsung και τα Lg. Γράψε λίγα λεπτά 4κ video και κάνε και επεξεργασία στο κινητό και έλα να ψάχνεις μπρίζες , ελεύθερο χώρο και παγοκυψέλες μετά. Πάει η καραμέλα, έλιωσε και έγινε σιρόπι.

Chris _BMW

@ΝΙΚΟΣ

Μάλιστα .. ασήκωτο ..
Να φανταστώ το λες απο την εμπειρία σου λόγο των iOS συσκευών που κατέχεις έτσι Νίκο ;

ΝΙΚΟΣ

Την καλημέρα μου @Chris_BMW , καλές αγορές και καλές μάχες στα sites για την δόξα του μήλου!

Chris _BMW

@ΝΙΚΟΣ

Με κάλυψε η απάντηση σου .
Την καλημέρα μου επίσης ..

Agnostos13

Το iOS11 ήταν από την αρχή προβληματικό (θύμισε εποχές 9)…
‘Ομως θα στρώσει όπως έστρωσαν και στο παρελθόν κάποιες προβληματικές εκδόσεις γι αυτό καλύτερα να αποφεύγετε τα μεγάλα λόγια γιατί θα ψάχνετε να μαζέψετε τα ασυμάζευτα! Στον αντίποδα το android έχει βελτιωθεί θεαματικά από το παρελθόν. Έχει γίνει πλέον λειτουργικό και ανταγωνιστικό…αλλά παραμένει να είναι google!

Vendetta

Το ωραιο της υποθεσης ειναι οτι πριν λιγο καιρο που το ios κουμπωνε τελεια με το hardware του iphone τα apple fans boys ελεγαν τις ιδιες ατακες που λενε αυτη τη στιγμη τα android fan boys και το αντιστροφο φυσικα. Ηθελα να ξερα ομως το εξης…το πιθανοτερο ειναι σε λιγους μηνες η apple να διoρθωσει τα μπαγκακια και να πηγαινει σφαιρα το iphone…τι θα λέμε εμεις τα παιδια των android?
Στο θεμα των benchmark δεν μας παιρνει. Να αλλαξουμε θεμα?

James

Chris _BMW και πέρυσι είχαν 6 γιγα κάποια και έχαναν. Η διαφορά είναι στο OS φέτος. Και δεν έχουν πάρει και Oreo ακόμα οι ναυαρχίδες, που είναι πολύ πιο γρήγορο από nougat. Κερδίζει το iOS στην επεξεργασία βίντεο; Ε και; Ποιος κάνει σοβαρή επεξεργασία βίντεο στο κινητό; Μόνο για τα σοσιαλ και αυτό το κάνουν όλα

Giorgos

Πλεον σε hardware&software ειναι καλυτερο το android, αλλα και αν δεν ισχυει…λεμε τωρα… υπαρχουν οι παρακατω λογοι για να αγορασεις ενα android flagship:
> Android Notifications, καμια σχεση , στο iphone ειναι κακη αντιγραφη.
> Google Now & Google Assistant πολυ καλυτερα απο το Siri
> Download everything , music movies etc From Anywhere!
> Install Android Apps απο οποιαδηποτε source
> Μicro sd support
> Google maps, πολυ καλυτερο σε android. Το χρησιμοποιώ πολλες φορες και ειναι πλεον βασικη app σε smartphone
> Split Screen Multitasking
> Android Widget πολυ καλυτερα, και φυσικα το Android Customization….
Τα android τηλεφωνα ειναι τιμια και σε καλη τιμη, Εχω δουλεψει το iphone λογο δουλειας, υπερεκτιμημένο προϊόν…αλλα μπραβο τους απο την αλλη που το πουλανε τοσο ακριβα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.