“Το πουλί απελευθερώνεται”: Ο Elon Musk ολοκληρώνει την αγορά του Twitter

, “Το πουλί απελευθερώνεται”: Ο Elon Musk ολοκληρώνει την αγορά του Twitter

Ο Elon Musk ολοκλήρωσε τη συμφωνία εξαγοράς του Twitter έναντι 44 δις. δολαρίων και τώρα κάνει σόου στην εταιρεία κοινωνικής δικτύωσης που αγόρασε. Το CNBC αναφέρει ότι ο Musk, ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο με περιουσία κοντά στα 220 δισεκατομμύρια δολάρια, έχει ήδη απολύσει τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του Twitter, Parag Agrawal, τον Οικονομικό Διευθυντή Ned Segal και τον επικεφαλής νομικής πολιτικής Vijaya Gadde.

Με τους διαφημιστές να ανησυχούν για την κατεύθυνση που θα μπορούσε να πάρει ο Musk στο Twitter, ο ίδιος δημοσίευσε ένα tweet με τίτλο “Αγαπητοί διαφημιστές του Twitter” που αναφέρει: “Ο λόγος που απέκτησα το Twitter είναι επειδή είναι σημαντικό για το μέλλον του πολιτισμού να έχουμε μια κοινή “ψηφιακή πλατεία” της πόλης, όπου ένα ευρύ φάσμα πεποιθήσεων μπορεί να συζητηθεί με υγιή τρόπο, χωρίς να καταφεύγουμε στη βία». Ο νέος ιδιοκτήτης του Twitter λέει ότι θέλει η πλατφόρμα να είναι «ζεστή και φιλόξενη για όλους, όπου μπορείτε να επιλέξετε την επιθυμητή εμπειρία σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας».

Αυτό που ο Μασκ δεν θέλει να γίνει το Twitter είναι “ένα ελεύθερο χώρο όπου θα γίνεται κόλαση και τα πάντα θα μπορούν να ειπωθούν χωρίς συνέπειες”…

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones featured Nothing

H Nothing ενσωματώνει το ChatGPT της OpenAI στα τηλέφωνά της με το Nothing OS 2.5.5

Το Nothing Phone (2a) έχει ήδη πάρει το Nothing OS 2.5.5 με βελτιώσεις κάμερας, διορθώσεις σφαλμάτων και το security patch Απριλίου.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.