Παρασκευή
15/05/2009

Samsung 460UT(n), Επαγγελματικές οθόνες για video wall

Τη νέα σειρά επαγγελματικών οθονών μεγάλων διαστάσεων 460UT(n) με το λεπτότερο πλαίσιο στον κόσμο παρουσιάζει στην ελληνική αγορά η Samsung. Το πλαίσιο των νέων οθονών δεν ξεπερνά τα 2,4 χιλιοστά σε πλάτος, ενώ είναι σχεδιασμένες έτσι ώστε να αποδίδουν τη μέγιστη δυνατή επιφάνεια προβολής.Το εκπληκτικά λεπτό πλαίσιό τους επιτρέπει τη δημιουργία εντυπωσιακών γιγαντο-οθονών (video wall), ιδανικών για εκθεσιακούς χώρους, αθλητικές εγκαταστάσεις και εμπορικά κέντρα.

samsung 460ut(n)

Παράλληλα, χάρη στην προηγμένη τεχνολογία MagicInfo, οι οθόνες Samsung 460UT(n) προσφέρουν αυξημένες δυνατότητες δικτύωσης, επιτρέποντας τη δημιουργία ενός εκτεταμένου περιβάλλοντος δικτύου, καθώς και την εύκολη διαχείριση περιεχομένου, που μπορεί να προερχέται μέχρι και από 125 διαφορετικούς υπολογιστές.

Οι νέες, επαγγελματικές οθόνες της Samsung είναι υψηλής ευκρίνειας και φωτεινότητας, με ευρεία γωνία θέασης, για άριστη προβολή ακόμη και σε δυσμενείς συνθήκες περιβάλλοντος. Μέσω της τεχνολογίας ψηφιακών ενδείξεων DID (Digital Information Display), οι νέες Samsung 460UT(n) παρέχουν στους θεατές τη δυνατότητα αλληλεπίδρασης με το περιεχόμενο της επιλογής τους, ενώ η ίδια τεχνολογία διασφαλίζει την ομαλή και αξιόπιστη λειτουργία τους παρά την πιθανή εκτεταμένη χρήση τους.

Μάθε για: ,

Συντάκτης: .

Η γνώμη σας

Παρακαλούμε σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες, όχι greeklish.

Πατώντας "Αποστολή" αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.