Samsung AI-Volution: Escape room στη Μαλαισία για το Galaxy S24 με πρωταγωνιστή το Galaxy AI

Samsung Galaxy S24, Samsung AI-Volution: Escape room στη Μαλαισία για το Galaxy S24 με πρωταγωνιστή το Galaxy AI

Στην Κουάλα Λουμπούρ της Μαλαισίας υπάρχει ένα escape room δημιουργία της Samsung στο πλαίσιο της καμπάνιας μάρκετινγκ για τη σειρά Galaxy S24.

Η εμπειρία, που ονομάζεται AI-Volution, δημιουργήθηκε στο εμπορικό κέντρο Semua House και η Samsung την περιγράφει ως εξής:

Φανταστείτε τον εαυτό σας να βυθίζεται στην καρδιά της δράσης, όπου κάθε περιστροφή και στροφή ελέγχεται από την τεχνολογία αιχμής Galaxy AI, που υποστηρίζεται από τη σειρά Samsung Galaxy S24.

Υπάρχουν πέντε στάδια που πρέπει να ολοκληρωθούν

Σε συνεργασία με το Bomb Battle, την πρώτη συναρπαστική εμπειρία βιντεοπαιχνιδιών της Ασίας, καλείστε να συμμετάσχετε σε μια ελίτ εθνική ομάδα εξερεύνησης του διαστήματος σε μια διαβαθμισμένη αποστολή: να ερευνήσετε διακριτικά ένα φαινομενικά εγκαταλελειμμένο και ανενεργό διαστημόπλοιο για σημάδια ύπαρξης εξωγήινων.

Παρουσιάζεται με μια περίεργη, ιδιότροπη ατμόσφαιρα επιστημονικής φαντασίας και με τα εμβληματικά αστέρια του Galaxy στο κέντρο της εστίασης, αυτή η αποστολή εκτοξεύει τον κόσμο στην εξέλιξη της τεχνητής νοημοσύνης. Οπλισμένοι με τη σειρά Galaxy S24, θα πλοηγείστε σχολαστικά στο σκάφος, παραμένοντας σε εγρήγορση για τυχόν σημάδια ζωής – είτε είναι εξωγήινοι είτε άλλοι.

Ελιγμός σε κάθε δωμάτιο, αξιοποιώντας τις δυνατότητες Circle to Search with Google και Galaxy AI, όπως Note Assist, Chat Assist, Live Translate και Photo Assist για να περάσετε κουίζ και να αποδράσετε.

Tα πέντε στάδια είναι τα εξής:

Welcome Aboard — Μια εισαγωγή που προσφέρει συμβουλές που θα σας βοηθήσουν στην πορεία.
Έτοιμο για απογείωση (5 βαθμοί μετά την ολοκλήρωση) — Εγγραφείτε στο διαστημικό πρόγραμμα χρησιμοποιώντας ένα αναγνωριστικό φωτογραφίας που μπορείτε να τραβήξετε στο AI Edit Photowall.
AI-Volution x Bomb Battle (15 βαθμοί μετά την ολοκλήρωση) — Αποκωδικοποιήστε παζλ και αποδράστε χρησιμοποιώντας το Galaxy S24.
The Winning Shot (5 βαθμοί μετά την ολοκλήρωση) — Τραβήξτε μια νικητήρια selfie στην αίθουσα Nightography χρησιμοποιώντας το S24.
Μοιραστείτε τη νίκη (5 βαθμοί μετά την ολοκλήρωση) — Μοιραστείτε και προσθέστε ετικέτα σε μια νικηφόρα ομαδική φωτογραφία για να εξαργυρώσετε τα δώρα.

Οι πόντοι που κερδίζουν οι παίκτες από την ολοκλήρωση αυτών των σταδίων μπορούν να εξαργυρωθούν σε προϊόντα, όπως φιγούρες.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Apple Samsung

H Samsung “τη λέει” στην Apple με τη νέα της διαφήμιση

Η Samsung χρησιμοποίησε στο νέο της σποτ το γεγονός ότι η Apple κατάφερε να αναστατώσει πολλούς ανθρώπους με τη διαφήμιση “Crush” που αποκάλυψε την περασμένη εβδομάδα.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S25 Ultra: Ίσως έχει μία λιγότερη κάμερα αλλά καλύτερο ζουμ

Πριν κυκλοφορήσει το Samsung Galaxy S24 Ultra όλοι αναρωτιόνταν τι κάμερες θα είχε, με τις γνώμες να διίστανται.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy A54 & A34 ενημερώνονται με One UI 6.1

Ήρθε η ώρα για τα smartphone μεσαίας κατηγορίας της Samsung που έκαναν τις καλύτερες πωλήσεις πέρυσι να πάρουν την ενημέρωση One UI 6.1.

Smartphones Apple iPhone Samsung

Φημολογούμενη συμφωνία Samsung – Apple φέρνει το αναδιπλούμενο iPhone ένα βήμα πιο κοντά

Οι φήμες για ένα αναδιπλούμενο iPhone ακούγονται εδώ και πολύ πολύ καιρό, ωστόσο φαινόταν πως η Apple δεν ήταν ικανοποιημένη.