Samsung: Αποχωρεί από την έκθεση τεχνολογίας IFA 2020;

, Samsung: Αποχωρεί από την έκθεση τεχνολογίας IFA 2020;

Τα περισσότερα events φέτος, λόγω της παγκόσμιας έξαρσης του COVID-19, είτε έχουν αλλάξει μορφή και έχουν γίνει ψηφιακά, όπως το WWDC της Apple, είτε ακυρώθηκαν εντελώς. Όμως, ακόμα και για αυτά που θα πραγματοποιηθούν τελικά μέσα στο 2020, δεν είναι σίγουρο το μέλλον τους.

Σύμφωνα με πηγές από μέσα στη Νότια Κορέα, η Samsung αποφάσισε να μην παραβρεθεί στο επερχόμενο συνέδριο IFA 2020, το οποίο θα λάμβανε χώρα στις αρχές του Σεπτεμβρίου. Αν και δεν έχει τοποθετηθεί επίσημα η εταιρεία, φαίνεται πως ο φόβος μίας δεύτερης έξαρσης του ιού είναι ο λόγος που η Samsung επιθυμεί να αποφύγει τις συγκεντρώσεις με πολλούς παρευρισκόμενους.

Για την ιστορία, η Samsung συμμετείχε κάθε χρόνο στην IFA από το 1991, έχοντας μάλιστα παρουσιάσει αρκετά μοντέλα της στην έκθεση. Πέραν του πρώτου 5G της σειράς A, το Galaxy A90 5G, που παρουσιάστηκε πέρσι, μία από τις πιο ξεχωριστές παρουσίες της Samsung σε IFA ήταν το 2011, όπου και παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το πρώτο Galaxy Note.

Αν και υπάρχει μία παγκόσμια ύφεση, σε αρκετές χώρες τα πράγματα είναι ακόμα κρίσιμα. Επιπλέον, πολλές χώρες είναι έτοιμες ακόμα και για δεύτερο lockdown, όταν υποχωρήσει και η ζέστη. Οπότε, μέσα στις επόμενες εβδομάδες και αν επιβεβαιωθούν οι παραπάνω πληροφορίες ίσως δούμε και άλλες εταιρείες να κάνουν την ίδια κίνηση.

Πηγή

Μεγαλωμένος στην Πάτρα, ο Τάσος Παπανικολάου λατρεύει τα smartphones και οποιοδήποτε gadget μπορεί να κάνει την ζωή του πιο εύκολη και ευχάριστη. Σπουδάζει ηλεκτρολόγος - μηχανικός και συνεργάζεται με εταιρείες Stem στην Ισπανία.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Tom

Κάποια στιγμή όλα αυτά είναι λογικό να γίνονται διαδικτυακά και μόνο, δεν μπορεί η τεχνολογία που προάγει την εξ αποστάσεως επικοινωνία να συγκεντρώνει τον κόσμο σε ένα σημείο ,είναι ξεκάθαρα το μέλλον και σίγουρα θα ακολουθήσουν κι άλλοι μετά την βέβαιη αποχώρηση της Samsung

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.