Samsung CEO: Πρέπει να προσαρμοστούμε αν θέλουμε να πετύχουμε

Ο Kwon Oh-hyun, CEO και αντιπρόεδρος της Samsung Electronics δήλωσε ότι ενώ ο τομέας της πληροφορικής βρίσκεται στο καλύτερο σημείο του, παράλληλα ο ανταγωνισμός από νέες εταιρείες που λανσάρουν νέες τεχνολογίες και προϊόντα στην αγορά, έχει χτυπήσει κόκκινο. Δεδομένης της κατάστασης, ο CEO θεωρεί ότι η Samsung πρέπει να αλλάξει.

Πιο συγκεκριμένα ο Kwon Oh-hyun πιστεύει ότι η Samsung Electronics δεν πρέπει απλά να σταθεροποιηθεί αυτή τη στιγμή, αλλά να γίνει πρώτη που θα κάνει τα απαραίτητα βήματα για το μέλλον.

“Αντί να βρίσκεται κολλημένη στην επιτυχία του παρελθόντος, η Samsung πρέπει να προσαρμοστεί στο νέο περιβάλλον, αν θέλει να πετύχει και στο μέλλον”, είπε χαρακτηριστικά ο CEO και προσέθεσε “I believe now is the time for us to turn ourselves into a first mover from a fast follower”.

Οι αναλυτές θεωρούν ότι οι δηλώσεις του CEO δεν είναι τυχαίες, αλλά προμηνύουν ότι η δομική αναδιοργάνωση που θα κάνει η Samsung μέχρι το τέλος του έτους, θα είναι μεγαλύτερη απ΄όσο φανταζόμασταν. Έχει ακουστεί πολλές φορές ότι θα κόψει χιλιάδες θέσεις εργασίας ενώ προσπαθεί να πείσει τους υπαλλήλους της σε διάφορες χώρες σε εθελούσια συνταξιοδότηση. Η Samsung έχει ανακοινώσει επίσης πρόγραμμα επαναγοράς ιδίων μετοχών αξίας 9.9 δισ. δολαρίων και θα αυξήσει τις πληρωμές (payouts) τα επόμενα χρόνια. Η Samsung θέλει στο επόμενο διάστημα να βελτιώσει τις σχέσεις της με τους μετόχους.

Δεν γνωρίζουμε ακόμη ποιες αλλαγές θα κάνει στο μέλλον και με ποιον τρόπο θα φανούν σε εμάς, αλλά μετά και τις παραπάνω δηλώσεις, το μόνο σίγουρο είναι ότι η Samsung έχει μπει σε τροχιά αλλαγής προκειμένου να κρατηθεί στην κορυφή.

Διαβάστε επίσης: Samsung: Αποχωρεί από την αγορά ψηφιακών μηχανών;

Samsung CEO: Πρέπει να προσαρμοστούμε αν θέλουμε να πετύχουμε, Samsung CEO: Πρέπει να προσαρμοστούμε αν θέλουμε να πετύχουμε

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
viel

παλι καλα που παραδεχονται πως δεν ειναι πρωτοι και θελουν αλαγες

Ιωάννης jb

Αλλαγές σίγουρα θα χρειαστούν!!!!
Στο τομέα smartphones εχει κάνει περισσότερες απο οσες θα έπρεπε!! Μέσα σε ένα χρόνο κάναν στροφή 180 μοιρών!!!! Ε δε πάει ετσι!!
Στις οθόνες-tv κάτι με χαλάει πάντα!! η sony μου άρεσαν ποιο πολύ….
Στους υπόλοιπους τομείς που η samsung είναι δυνατή, δε ξέρω και πολλά.. δλδ τα ψυγεία, τα πλυντήρια και όλα τα υπόλοιπα που είναι πάαααρα πολλάαααααα!!!!
Γενικά σαν εταιρία βγάζει καλά προιοντα και με καλές τιμές!!!! είναι καλή.

Nick

Τρομερή προσαρμογή και καθαρή αντιγραφή σε όλα από iPhone μέχρι και αφαίρεση sd ραδιόφωνο μα γιατί;;; Γιατί δεν έχει το iPhone γρήγορα πάει για κλείσιμο… Έτσι είναι όποιος σκάβει το λακο του αλλουνού πέφτει ο ίδιος μέσα…τόσο καιρό μας λέγατε θα κλείσει η Sony και HTC αλλά το δικό σας σπίτι καίγεται τελικά…είδα επίσεις άτομα να με τόση μανία να λένε να κλείσει η Sony και μόλις είδαν για την κρίση της lg να λυπούνται τους εργαζόμενους λες και η Sonu δεν έχει εργαζόμενους…σας αξίζει και με το παραπάνω αυτό…είναι ένα μάθημα για το θράσος που σας διακατέχει.

shadgr

Ένα πολυμηχάνημα φαξ που έχω είναι άψογο..
Ψυγείο είχα ένα, οκ.. Ψύχει τί άλλο να κάνει..
Στις τηλεοράσεις προτιμώ το μενού της LG όπως και πλέον στα κινητά G4, γιατί δεν δέχομαι στα 700++ ευρώ κινητό να έχει τόσες ελλείψεις, που τις δίνουν κινητά των 300!!!
Φέτος η samsung ήταν σκέτη απογοήτευση για μένα στον τομέα της κινητής.. Όλο apple tricks και ένα ηλίθιο αντίγραφο του marketing της.. Θα δείξει για τους άλλους, εμένα πάντως με έχασε..

Γιάννης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.