Samsung, “Δεν έχουμε σχέση με τις διαδηλώσεις έξω από το Apple Store στην Αυστραλία”

Η Samsung φωνάζει «ξυπνήστε» στα… «πρόβατα» της Apple, ήταν ο τίτλος που δώσαμε προχθές για το περιστατικό στην Αυστραλία όπου διαδηλωτές φώναζαν “Ξυπνήστε” έξω από κατάστημα Apple Store. Η Samsung αρνήθηκε ότι έχει σχέση με αυτές τις διαδηλώσεις διαφημιστικού τύπου.

update: Η RIM (BlackBerry) βρίσκεται πίσω από την διαφημιστική ενέργεια Wake up.

, Samsung, “Δεν έχουμε σχέση με τις διαδηλώσεις έξω από το Apple Store στην Αυστραλία”

Πάντως τα πρόβατα είναι πρόβατα στο διαφημιστικό της teaser για το Galaxy S III.

, Samsung, “Δεν έχουμε σχέση με τις διαδηλώσεις έξω από το Apple Store στην Αυστραλία”

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
peter

Καλησπερα

Στην Μελβουρνη εγινε αυτο ή σε αλλη πολλη , δεν το ακουσα εδω οτι εγινε.

Voyager13

Noμίζω ότι η Samsung προσβάλει και την νοημοσύνη μας. Εκτός του ότι προσβάλει όλα αυτά τα εκκατομύρια που επιλέγουν iOS συσκευές λέγοντας τους πρόβατα , τώρα θέλει να μας πείσει ότι αυτή η εκδήλωση ήταν αυθόρμητη και δεν την οργάνωσαν αυτοί. Κρίμα περίμενα περισσότερα από μια εταιρεία σαν τη Samsung και όχι να επιμένει στην αντιγραφή και παράλληλα στην διαφήμιση μέσω δυσφήμισης της Apple.

stavros

καλα την πιστεψαμε την samsung τωρα…χεχε…

Panagiotis Tr

Θα τρελαθούμε εντελώς? Ξυπνήστε πρόβατα πάτε από την Apple με τα iPhone στην Samsung με τα Galaxy? Άκρως αντίθετος με τον χαρακτηρισμό. Το ότι το αγοράζουν επειδή το έχουν όλοι, ναι οκ. Αλλά όσοι το αγοράζουν και ξέρουν τι έχουν στα χέρια τους καταλαβαίνουν ότι ΕΝΑ μοντέλο θα τους κρατήσει για 2 και 3 γενιές χωρίς προβλήματα στην συμβατότητα. Κάθε χρόνο η Apple τα πάει άριστα σε αντίθεση με τα 23.234.122 μοντέλα που κυκλοφορούν όλες οι άλλες εταιρίες για μικρό-αναβαθμίσεις.

Panos7GR

Με πληροφορίες που φτάνουν στα χερια από έμπιστες πηγές, σας ανακοινώνω οτι πίσω από αυτή τη κίνηση κρύβεται ο κ.Ζερβουδάκης για το λανσάρισμα του ZER Phone 4S, και το wake up αφορούσε τους πελάτες να ξυπνήσουν κ να δουν πως η Apple αντέγραψε το σχέδιο του ZER Phone 4S και δημιούργησε το πασίγνωστο iPhone 4S…. Χαχαχαχαχα

Ρε fan-boys της Samsung και της Apple ξεκολλατε επιτέλους! Γίνεστε πολύ γελοίοι… Σε κάθε τέτοιο θέμα τσακωνεστε σαν τα βαμμένα… Πρόβατα είστε και οι μεν και οι δε! Τσακωνεστε για 2 ΕΤΑΙΡΊΕΣ-το τονίζω ΕΤΑΙΡΙΕΣ!- που δεν σας δίνουν ούτε μισό ευρώ, ενώ αντιθέτως τις χρυσοπληρωνεται… Και για να δείτε πόσο γελοίο είναι το θέμα Samsung VS Apple, είναι σαν να μαλωνεται για το ποια οδοντόκρεμα είναι η καλύτερη, της AIM ή της Colgate!
-“Εγώ είμαι AIM γιατί έχω πιο αστραφτερά δόντια από εσένα!”
-“Όχι η Colgate είναι η καλύτερη γιατί μου προστατεύει καλύτερα δόντια και μου αφαιρεί την πλάκα!”

Χαχα δεν είναι, όντως, ΑΣΤΕΙΑ μια τέτοια συζήτηση και γενικά ένα τέτοιο θέαμα;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.