Samsung: Επιδιώκει συμμετοχή στην παραγωγή τσιπ Apple M2

samsung, Samsung: Επιδιώκει συμμετοχή στην παραγωγή τσιπ Apple M2

To γεγονός ότι τα MacBook, Mac και iPad χρησιμοποιούν το Μ1 σημαίνει πως η Apple χρειάζεται μεγάλο αριθμό τέτοιων τσιπ. Ο κάθε προμηθευτής Μ1, επομένως, έχει σοβαρά οικονομικά οφέλη από τη συνεργασία.

Η Samsung, ως ένας από αυτούς τους προμηθευτές της Apple, παράγει υποστρώματα FC-BGA, απαραίτητα για σύγχρονα τσιπ υψηλής πυκνότητας με συνδέσεις κυκλώματος. Τώρα θέλει να συμμετάσχει και στην παραγωγή του Μ2.

Η Samsung Electro-Mechanics είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με την Apple προκειμένου να παράγει τα ίδια υποστρώματα για το επερχόμενο τσιπ M2, σύμφωνα με νέα αναφορά. Αυτή η πληροφορία δικαιολογεί το γεγονός ότι η εταιρεία επένδυσε πάνω από 1 δισεκατομμύριο δολάρια στην κατασκευή μιας μονάδας παραγωγής FC-BGA στο Βιετνάμ και έχει επενδύσει περισσότερα από 241 εκατομμύρια δολάρια σε ένα ήδη υπάρχον εργοστάσιο στη Νότια Κορέα.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPad Air

Φήμες ότι το iPad Air των 12,9″ θα έχει οθόνη MiniLED

Tα μοντέλα iPad Pro και iPad Air επόμενης γενιάς της Apple αναμένονται στις αρχές Μαΐου και, όσο πλησιάζουμε, εμφανίζονται νέες πληροφορίες.

Smartphones App Store Apple Meta

H Apple αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads από το App Store της στην Κίνα

Η Apple ανακοίνωσε πως αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads που ανήκουν σε Meta από το App Store της στην Κίνα.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.