Samsung Galaxy S7 & S7 edge: Ξεπέρασαν τα 55 εκατ. πωλήσεις

samsung galaxy s7 sales, Samsung Galaxy S7 & S7 edge: Ξεπέρασαν τα 55 εκατ. πωλήσεις

Αυτή τη στιγμή τα Samsung Galaxy S8 και Samsung Galaxy S8+ έχουν τραβήξει όλα τα βλέμματα, αλλά μην ξεχνάμε και τους προκατόχους Samsung Galaxy S7 και S7 edge, τα οποία ήταν επίσης αρκετά δημοφιλή. Αυτό φαίνεται και από τους αριθμούς που δίνει η Strategy Analytics.

Σύμφωνα με την εταιρεία ερευνών Strategy Analytics, η περσινή ναυαρχίδα της Samsung έχει καταφέρει να ξεπεράσει τα 55 εκατ. πωλήσεις, από τότε που έγινε διαθέσιμη (12 Μαρτίου 2016). Το πρώτο τρίμηνο του έτους τα Samsung Galaxy S7 και S7 edge είχαν πουλήσει μαζί, 7.2 εκατ. κομμάτια.

Μιας και όπως είπαμε τα Galaxy S8 είναι ήδη στην αγορά, τα Galaxy S7 πωλούνται σε χαμηλότερες τιμές. Για παράδειγμα το S7 edge εμφανίστηκε στο eBay με τιμή στα 475 δολάρια.

Όσο για τις φετινές ναυαρχίδες, πολλοί αναλυτές εκτιμούν ότι θα ξεπεράσουν τις επιδόσεις των Galaxy S7. Τα πρώτα δείγματα από τις προ-παραγγελίες στη Ν. Κορέα είναι πολλά υποσχόμενα. Το S8 κατάφερε να σπάσει ρεκόρ παραγγελιών για την Samsung φτάνοντας στα 720.000 κομμάτια σε διάστημα 7 ημερών, ξεπερνώντας κατά πολύ τα Galaxy S7. Το προηγούμενο ρεκόρ ήταν 400.000 κομμάτια σε 12 μέρες και ανήκε στο Galaxy Note 7.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
guskok21

Τα καλύτερα κινητά του 2016 με διαφορά..

Mpidis

Σωπα ρε σοβαρά? Δεν το περίμενα. Πολύ μεγάλο νούμερο για τις καλύτερες συσκευές του 16.

Giok.

Φανταστικό τηλέφωνο, με έχει αφήσει απόλυτα ικανοποιημενο , αλλά… Ε, όχι και 315 €η σπασμένη οθόνη… Είναι για μένα λόγος η επόμενη συσκευή μου να είναι πιο φτηνή.
Ειχα διαβάσει κάπου σε άρθρο για 200 ευρώ. Ισχύει;

Φωτης

Μπορεί (αν κ ήθελα να το παρω κάποτε) να ειναι η πιο προβληματική συσκευη του 16 με διαφορα..Μετα την αναβάθμιση σε nougat..Χαμένες κλησεις κ restart απο μονη της η συσκευη..Ακομα δεν εχει βρεθεί λύση σε πολλούς στο forum..Εχω κ γνωστούς στην δουλειά που τα εχουν πάρει κρανίο!!

Παπαροκας tiamat

Φωτη αν λες αληθεια με ξενερωνεις με τη παρτη του γιατι ειμαι αναμεσα σε αυτο και oneplus5

Simon

Μόνο τρομερό λαγκ είχα για κάνα 2 βδομάδες αν θυμάμαι καλά μετά την ενημέρωση αλλά τωρα είναι οκ.

Simon

Εσύ αν το πάρεις λογικά θα την έχει όπως και ενός γνωστού που το πήρε πρόσφατα

Φωτης

Παπαροκα @ αυτα διαβάζω απο παιδια κ εχω δυο γνωστούς στην δουλειά που το εχουν πάθει..Τωρα τι να σου πω να πας σε one plus;Εγω θα έπαιρνα mate 9 η Htc 10 χεχε!!!Γουστα ειναι αυτα αλλα επειδη τα εχω δει απο κοντα κ τα εχω κάψει αυτα τα δυο με εντυπωσίασαν περισσοτερο..Κ το s7 ειναι πολυ καλο αλλα Εγω δεν μπορω πολυ τα cartoon χρωματα..Το mate 9 εχει οθοναρα θα παθεις πλακα αν το δεις απο κοντα να παιζει 4Κ video..

Vasilist

Πολύ καλή συσκευή και δικαίως έκανε αυτές τις πωλήσεις αλλά εγώ μετά το s5 που ήταν ακριβές οι οθόνες πήγα σε LG και αν πέσει με 35 δολάρια από ebay καθάρισα.
Βέβαια δεν ήταν μόνο αυτό αλλά και κάμερα αφαιρούμενη μπαταρία ir blaster κτλ αλλά και η επισκευή έχοντας αλλάξει πολλές συσκευές είναι πλέον σημαντικό για εμένα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy A55: Αποσυναρμολογείται σε βίντεο και παίρνει εντυπωσιακή βαθμολογία επισκευασιμότητας

To Samsung Galaxy A55 βρέθηκε στα χέρια του καναλιού το Youtube PBKreviews, το οποίο ετοίμασε ένα αποκαλυπτικό βίντεο συναρμολόγησης για τη συσκευή.