H οθόνη του Galaxy S7 edge κέρδισε τον τίτλο “Display of the Year”

Galaxy S7 edge Display of the Year, H οθόνη του Galaxy S7 edge κέρδισε τον τίτλο “Display of the Year”

H Quad-edge flexible AMOLED οθόνη της Samsung, η ίδια που μπήκε στο περσινό Samsung Galaxy S7 edge, είναι αυτή που κέρδισε τον τίτλο της καλύτερης οθόνης της χρονιάς. Το βραβείο απονέμεται από το Society for Information Display (SID) και αποτελεί πολύ σημαντική διάκριση.

Το βραβείο “Display of the Year” δίνεται στις οθόνες που “ενσωματώνουν τις σημαντικότερες τεχνολογικές εξελίξεις ή / και εξαιρετικά χαρακτηριστικά”.

Η Samsung Display έχει επιδείξει εξαιρετική πορεία στις εύκαμπτες οθόνες. Το 2013 η curved AMOLED οθόνη της κέρδισε το βραβείο SID και δυο χρόνια αργότερα ακολούθησε το bended AMOLED panel.

Όσο για την οθόνη του Samsung Galaxy S7 edge, επισημαίνονται τα προσεγμένα περιγράμματα, οι φυσικές καμπύλες και η ενισχυμένη πρόσφυση. Το circuit plan για την οθόνη μειώνει τον “νεκρό χώρο” στην άκρη σε μόλις 1.09 mm. Αυτό αποτελεί ένα χαμηλό ρεκόρ για τη Samsung.

Η Samsung θα παραλάβει το βραβείο της στις 24 Μαΐου στο Los Angeles Convention Center, κατά τη διάρκεια του ετήσιου Display Week που θα πραγματοποιηθεί 21-26 Μαΐου. Εκτός από την οθόνη του Galaxy S7 edge θα βραβευτεί και η LG Display για την 65 ιντσών Wallpaper OLED Television display, που θα πάρει επίσης τον τίτλο της “Display of the Year”.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Giok

Τρομερή αλλά μη σου κάτσει σπάσιμο. 310 ευρώ και δεν τη φτιάχνω εννοείται.

Γιώργος Καπ

Εξαιρετική οθόνη από όλες τις απόψεις. Στο θέμα οθόνης η lg και η Samsung κατέχουν τα πρωτεία με διαφορά

Demis

@Giok ανέβηκε η τημη πρόσφατα

Despina Piraeus

Είναι κινηταρα τελος.οχι μόνο στο θέμα οθόνης το έχει ο αντρας μου και το ζηλευω

ioannis

οθοναρα και γενικα κινηταρα το καλυτερο του 17 μεχρι στιγμης. Υπερ τουμπανο. @Giok δυστυχως οσο μεγαλυτερη αξια εχει ενα αντικειμενο (ειτε κινητο, ειτε αυτοκινητο, ειτε οτιδηποτε αλλο) απαξ και σου χαλασει θα τα σκασεις.

Φωτης

Ναι ειναι εντυπωσιακή ναι εχει το καλυτερο μαυρο..Αλλα η καλυτερη οθονη δεν ειναι με τιποτα για μενα..Δεν εχει ρεαλιστικά χρωματα κ ειναι αρκετα cartoon..Κ δεν μπορεις να πεις οτι ειναι η καλυτερη γιατι απο κοντα εχω δει το ιδιο βιντεο σε 4Κ (mate 9) κ μου προκάλεσε εντύπωση αυτο..Στο mate 9 παρόλο που ειναι 1080p έβλεπες ξεκάθαρα περισσότερες λεπτομέρειες ενώ στο s7 edge έδειχνε σκοτεινό μπροστα στο mate 9..Τα χρωματα επίσης πιο ρεαλιστικά κ ζωντανά στο mate 9..Το βιντεο έδειχνε τοπια ζώα κ.τ.λ.Περα ομως οτι θεωρω οτι ειναι κ θεμα γουστου βλέποντας κ τα δυο λες οτι εχουν εντυπωσιακές οθόνες..

Akis

Φώτη έχω και τα δύο και κάνω το τεστ.

Φωτης

Akis @ πήγαινε YouTube κ πατά 4Κ video..Θα σου βγαλει διαφορα..Βρες αυτο που λέει Costa Rica 4k..Εχει ενα φίδι..Κ δες το κ πες μου..

JD

Αναμενομενο ολοι το ξερουν οτι οι Amoled δεν εχουν αντιπαλο.

Χρηστος

Δηλαδη το θεμα ghosting αλλα και dead pixels (εχω δει τουλαχιστον 20 s7edge με dead pixels αλλα ολα εδω στην Αυστραλια οποτε πιστευω μπορει να ειναι η παρτιδα ετσι) δεν μετρανε για την καλυτερη οθονη; το δικο μου s7edge εβγαλε ghosting στο 2μηνο.
Βεβαια σε θεμα αντοχης ειναι καλο, μου επεσε απο σκαλα που δουλευα, σχεδον 4μ υψος και δεν επαθε τίποτα

Enki

Εκει ειναι με snap 820 !!το καλυτερο κινητο που περασε ποτε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.