Samsung: Επενδύει 6.8 δισ. δολάρια σε OLED panels για χάρη της Apple

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει η Nikkei, η Samsung ετοιμάζεται να αυξήσει τη παραγωγή OLED panels κατά 50% ετησίως, προκειμένου να ανταπεξέλθει στη ζήτηση της αγοράς. Εδώ και πολύ καιρό ακούγεται ότι από του χρόνου η Apple θα κάνει τη μετάβαση σε OLED.

Με τη Samsung να ξοδεύει 6.82 δισ. δολάρια για να αυξήσει την παραγωγή OLED panels, είναι πράγματι πολύ πιθανό να ισχύουν οι φήμες για το iPhone του 2017.

Η επένδυση της Samsung αναμένεται να ανεβάσει την παραγωγή κατά 200 εκατ. panels για smartphones ετησίως, αριθμός που θα προστεθεί στα 300 εκατ. που μπορεί να παράγει σήμερα ο Κορεάτης. Ο αριθμός μπορεί να ακούγεται τεράστιος, όμως οι πληροφορίες θέλουν τη Samsung να εφοδιάζει την Apple με 100 εκατ. OLED panels 5.5 ιντσών για το iPhone του 2017.

Η Samsung έχει τη μερίδα του λέοντος όσον αφορά στην αγορά των OLED και η επικείμενη συνεργασία με την Apple αναμένεται να της δώσε κι άλλη ώθηση. Από την άλλη, εταιρείες όπως η LG Display- ο μεγαλύτερος κατασκευαστής LCD panels, θέλει να επωφεληθεί και θα επενδύσει 8.6 δισ. δολάρια να ενισχύσει την παραγωγή OLED panels για τηλεοράσεις και λογικά θα ακολουθήσουν τα mobile panels.

samsung apple oled, Samsung: Επενδύει 6.8 δισ. δολάρια σε OLED panels για χάρη της Apple

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.

Software Apple iOS Siri

iOS 18: Έρχονται νέες δυνατότητες στην εφαρμογή Notes – Θα υποστηρίζει εγγραφή ήχου και μαθηματικές σημειώσεις

Η Apple πρόκειται να παρουσιάσει τη νέα έκδοση λογισμικού iOS 18 στις 10 Ιουνίου κατά τη διάρκεια του WWDC 2024 Keynote.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.