Samsung: Ηγείται σε 5 από τις 6 μεγάλες αγορές

Έχουμε ήδη μπει στο τέταρτο τρίμηνο του 2015, το οποίο είναι πολύ σημαντικό για τους κατασκευαστές που ποντάρουν να αυξήσουν τις πωλήσεις τους την περίοδο των γιορτών. Προς το παρόν όμως, έχουμε τα στοιχεία για τις επιδόσεις τους για το τρίτο τρίμηνο, όπου φάνηκε ότι η Samsung είχε την απόλυτη κυριαρχία.

Τα θετικά νέα για την ίδια είναι ότι πήρε την πρωτιά σε 5 από τις 6 μεγάλες αγορές. Η Samsung πούλησε τα περισσότερα smartphones σε Κεντρική και Νότια Αμερική, Δυτική Ευρώπη, Ανατολική Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική, και σε περιοχές Ασίας-Ειρηνικού.

Ωστόσο, δεν κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση στην περιοχή της Βόρειας Αμερικής, κάτι που έγινε και πέρσι. Η Samsung βρίσκεται στην δεύτερη θέση με 26% της αγοράς και 7 μονάδες πίσω από την Apple. Μέσα στο τρίμηνο πούλησε 10.5 εκατ. smartphones, και δείχνει ότι τα νέα Samsung Galaxy S6 δεν κατάφεραν να σπάσουν την κυριαρχία της Apple.

Σύμφωνα με την Strategy Analytics, η Samsung αύξησε κατά 3 εκατ. τις πωλήσεις της σε Μ. Ανατολή και Αφρική, παίρνοντας το εντυπωσιακό 52% της αγοράς. Ωστόσο, δεν μας δίνει δεδομένα για το ποια μοντέλα πούλησαν και πόσο. Στην περιοχή Ασίας-Ειρηνικού πούλησε 23.2 εκατ. συσκευές, 16.1 εκατ. σε Μ. Ανατολή και Αφρική, 15.3 εκατ. στη Δ. Ευρώπη, 11.8 εκατ. σε Κεντρική και Ν. Αμερική και 6.9 εκατ. στην Ανατολική Ευρώπη. Μέση Ανατολή και Αφρική, είναι η δεύτερη μεγαλύτερη αγορά της Samsung.

Ως ο μεγαλύτερος κατασκευαστής Android smartphones, η Samsung έχει την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει τους τεράστιους αριθμούς πωλήσεων για να προωθήσει κι άλλες υπηρεσίες της όπως το Samsung Pay. Ωστόσο, σε αγορές όπως Β. Αμερική λόγω του ότι η υπηρεσία υποστηρίζεται από μικρό αριθμό ναυαρχίδων, δεν μπορεί ακόμη να την προωθήσει και να πάρει μεγαλύτερο μερίδιο της αγοράς.

Samsung: Ηγείται σε 5 από τις 6 μεγάλες αγορές, Samsung: Ηγείται σε 5 από τις 6 μεγάλες αγορές

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Sotiris

Από πωλήσεις βρίσκεται στην καλύτερη περίοδο της ιστορίας της αλλά πρέπει να αλλάξει ροτα όσον αφορά τις ακριβές της συσκευές. Δεν είναι δυνατόν για λόγους design να θυσιάζονται τα χαρακτηριστικά της αποσπώμενης μπαταρίας και της micro sd. Και άντε το S πάει στο διάολο, τη σειρά Note γιατί να την χαλάσει για τα fashion victims? Ελπίζω στο 6 να έχει micro sd και με ένα power bank θα κάνουμε την δουλειά μας.

Δεν είναι δυνατόν να πληρώνουμε τον κούκο αηδόνι με άθλια αυτονομία για κάτι φλούδες υλικού που βρίσκεις και στα τενεκεδακια των αναψυκτικών επειδή η Apple αισχροκερδεί εις βάρος των κκαταναλωτών και οι διάφορες εταιρίες γλυκαινονται απο τα κέρδη της.

nikos note3

Πεστα sotiris.

p.p

ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΟΙ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΟ ΑΣΤΕΙΟ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ. ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΡΑΒΑΕΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΑΚΡΙΒΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΣ ΓΙΑΤΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΓΟΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΓΧΩΡΙΟΥΣ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ.ΔΕΝ ΑΚΟΛΟΥΘΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΥΦΛΑ Κ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΟΤΑΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΚΡΙΒΑ ,ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ Κ ΟΧΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ “PREMIUM”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Αυτές θα είναι οι χρωματικές επιλογές – Με Snapdragon 8 Gen 2 και 12GB RAM

Το Galaxy Z Flip 6 της Samsung αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του τον Ιούλιο στo Unpacked μαζί με το Galaxy Z Fold6 και το Galaxy Ring.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S24 FE: Πότε θα κυκλοφορήσει τελικά;

Το Samsung Galaxy S24 FE ακούγεται εδώ και πολύ καιρό ότι θα κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες ωστόσο μια νέα πηγή υποστηρίζει κάτι άλλο.