Samsung: Η πιο αγαπητή εταιρεία στη Ρωσία για άλλη μια χρονιά

Η Samsung μπορεί να μη μπορεί να τα βάλει με την Apple στις Η.Π.Α από θέμα δημοτικότητας αλλά στη Ρωσία είναι η κυρίαρχη, κάτι που δικαιολογεί το αποτέλεσμα της έρευνας που έγινε από εταιρεία ερευνών, δείχνοντας ότι η Samsung είναι η πιο αγαπητή εταιρεία για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά στη Ρωσία.

Σύμφωνα με την εταιρεία ερευνών OMI που διεξήγαγε την έρευνα, η Samsung Electronics “έπιασε” κορυφή στις προτιμήσεις του κόσμου για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, με την έρευνα να γίνεται σε πόλεις με πλυθησμο ενός εκατομμυρίου και άνω ενώ συμμετείχαν συνολικά συνολικά 1500 πολίτες. Έτσι, για τη φετινή χρονιά, το 20.1% όσων συμμετείχαν στην έρευνα διάλεξαν τη Samsung Electronics σαν την πιο αγαπητή εταιρεία, με τη Sony να ακολουθεί με ποσοστό 9.6%, την Apple με 9.5%, την Adidas με 8.5% και τη Nike με ποσοστό 8%.

Αν κάνουμε μια σύγκριση με το προηγούμενο έτος θα δούμε ότι τα ποσοστά της Samsung έχουν αυξηθεί μιας και για το 2014 η εταιρεία είχε συγκεντρώσει ποσοστό 18.2% ενώ το 2013 βρισκόταν στο 18.5%. Σημαντικό είναι να αναφέρουμε το γεγονός ότι στον τομέα των smartphone είναι η τρίτη συνεχόμενη χρονιά που δε μετακινείται από την κορυφή, με ποσοστό 31.2% της προτίμησης των καταναλωτών για τη φετινή χρονιά.

Ακόμα και στις οικιακές συσκευές η Samsung έπιασε κορυφή αφού στις τηλεοράσεις, στις συσκευές ήχου και στα DVD Player “έπιασε” κορυφή για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά με το φετινό ποσοστό να αγγίζει το 39% ενώ και στα tablet βρίσκεται κολλημένη στην κορυφή των προτιμήσεων του αγοραστικού κοινού στη Ρωσία για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, με το ποσοστό προτίμησης να φτάνει το 33.5%.

Όλα αυτά μπορούν να δικαιολογηθούν αν αναλογιστούμε ότι η Samsung όχι μόνο είναι μια αξιόπιστη εταιρεία αλλά αποτελεί το χορηγό του θεάτρου Bolshoi καθώς και σε άλλα κοινωνικά δρώμενα στη Ρωσία αλλά και του προγράμματος επιμόρφωσης Education For All.

samsung, most, favorite, company, Russia, Samsung: Η πιο αγαπητή εταιρεία στη Ρωσία για άλλη μια χρονιά

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
John

Και στην Ελλαδα επισης! <3

fotis

Φιλε john νομιζω οτι στην ελλαδα σεν ειναι .η αγαπημενη μου εταιρια εμενα ειναι η apple εχω iphone 6s 64gb space grey imac 27 2013 και θα παρω και το ipad pro 128 gb wifi cellural.αλλα δεν μπορω να πω και η samsung ειναι εξαιρετικη εταιρια

Αλέξανδρος Γ.

Foti φίλε μου εσυ επίδειξη κάνεις και μας λες ότι και καλά έχει Apple προϊόντα; ;
Αμφιβάλλω αν έχει καν το iphone 4 !
OMG δλδ κάνεις λες και έχεις χρυσάφι
🍏=🍅

Αλέξανδρος Γ.

Α! Επίσης
ΔΕΝ ΣΕ ΡΩΤΉΣΑΜΕ
τι μας νοιάζει εμάς τι έχεις εσύ;;;

Rayban

Σήμερα ξεφορτώθηκα επιτέλους το υπερτιμημένο iphone 6S plus και πήρα το Galaxy S6 Edge+ , επιτέλους θα μπορέσω να βγάλω φωτογραφίες και video της προκοπής και έχει και οθονάρα σε σχέση με το Apple που ήταν τα χρώματα σαν να τα πέρασες με χλωρίνη.
Το μόνο καλό με τα Apple είναι ότι βρίσκεις αμέσως να τα πουλήσεις , 20 άτομα με πήραν τηλ. για την αγγελία.

tony

@rayban συλλυπητήρια φιλαράκι. καλό κουράγιο!!! τώρα που είδες το φως το αληθινό θα σου μείνουν οι εφιάλτες του καιρού που πέρασες με iphone..

iOS & Android User

@Fotis : Όπα !!! και εγώ έχω Porsche !!
/
@Αλέξανδρος.Γ : πολύ σωστός

Εγώ είμαι χρόνια χρήστης και των 2 ΛΣ
Android, iOS, η καλύτερη εταιρεία πιστεύω ειναι η Samsung .
Το Samsung Galaxy S6 το πατάει το iphone 6s θέλετε δεν θέλετε να το καταλάβετε η Samsung υπερτερεί !!!
Άντε άιντε ο κάθε Ελληναρας φιγουρατζης κολλημένος έχει την εντύπωση ότι αν αγοράσει με δόσεις κάποιο προϊόν της πολυφημεσμενης Apple έγινε ξαφνικά κάποιος νεόπλουτος που κέρδισε το τζόκερ,
ενώ το χρησιμοποιεί μόνο για SMS και αναπάντητες κλήσεις και για να το μοστράρει στην καφετέρια και στο techblog, ναι κύριοι το iOS είναι πιο όμορφο και σταθερό από το Android όμως αν πάρουμε Nexus smartphone που έχει stock Android τότε το Android είναι δεκάδες φορές πιο σταθερό από το iOS.
Χρήστης : iPhone 4s, Lumia 640, Samsung Galaxy S2 Plus / S3 / S6
Το iphone 4s δέχεται σταθερά αναβαθμίσεις παρόλο που είναι κινητό του 2011. Όμως είναι ξεκάθαρη η υπεροχή του iphone 4s από το Galaxy S2. Όμως το Samsung Galaxy S6 είναι πολύ καλύτερο από το iphone 6s που έχει ένας φίλος μου.

fotis

Οχι αληθεια εχω αυτα τα προοιντα δεν ειμαι ανθρωπος που λεω ψεματα .οσο για εσενα αλεξανδρε μην διαβαζεις τα σχολια μου αντι να πετας βλακειες και κακιες.τελος εγω εγραψα αυτο το σχολιο γιατι ειναι site τεχνολογιας και ο καθενας μπορει να λεει ελευθερα την αποψη του αν και ειμαι σιγουρος οτι μου κανατε επιθεση λογο της apple

Panagiotis

Αυτο το υποτιθεμενο εχω iphone δεν υσχιει πια, τελος απλα, !!!! Ολες οι ναυρχιδες εχουν 769 ευρω ξεκινημα οπβς το 6s , και μαλιστα το edge ξεκινησε στα 899 ευρω, αρα κάποτε ηταν απο τα ακριβα τωρα ΟΧΙ το εχει το καθε πιτσιρικι, και τις θήκες τις πουλαν στα πανυγηρια 4 ευρω και φεύγουν σαν ζεστο ψωμί

fotis

Panagiotis εχεις δικιο εγω δεν το ειπα για κανω εντυπωση ο καθενας μπορει να παρει iphone

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Samsung

Η Samsung λανσάρει φορτιστή 50W που κοστίζει 70 ευρώ

Εάν αγοράσετε ένα smartphone προηγμένης τεχνολογίας της Samsung ή και ένα μεσαίας κατηγορίας, δεν υπάρχει φορτιστής στη συσκευασία.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Αυτές θα είναι οι χρωματικές επιλογές – Με Snapdragon 8 Gen 2 και 12GB RAM

Το Galaxy Z Flip 6 της Samsung αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του τον Ιούλιο στo Unpacked μαζί με το Galaxy Z Fold6 και το Galaxy Ring.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.