Η Samsung προβλέπει το καλύτερο τρίμηνο στην ιστορία της

samsung best quarter, Η Samsung προβλέπει το καλύτερο τρίμηνο στην ιστορία της

Η Samsung είχε ένα άκρως εντυπωσιακό πρώτο τρίμηνο του 2017 και προβλέπει ότι το δεύτερο τρίμηνο τα πήγε ακόμη καλύτερα με 20% αύξηση σε πωλήσεις και λειτουργικά κέρδη. Πιο συγκεκριμένα, η ίδια προβλέπει ότι έσπασε κάθε προηγούμενο ρεκόρ.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις κερδών που έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα, θεωρεί ότι το δεύτερο τρίμηνο του έτους ήταν το καλύτερο στην ιστορία της. Η Samsung προβλέπει ότι έβγαλε κέρδη περίπου 14 τρισ. won, που σημαίνει 12.1 δισ. δολάρια, από τα 60 τρισ. won (52 δισ. δολάρια), που ήταν τα συνολικά της έσοδα.

Το προηγούμενο ρεκόρ ανήκει στο τρίτο τρίμηνο του 2013, όταν τα κέρδη της άγγιξαν τα 10.16 τρισ. won. Τα έσοδα της Samsung είναι αυξημένα κατά 18% από την περασμένη χρονιά, ενώ τα κέρδη αναμένεται να αυξηθούν έως και 72%.

H Samsung δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες, αλλά πρόσφατα είχε δηλώσει πως τα περισσότερα κέρδη της προέρχονται από τα τμήματα των οθονών και εξαρτημάτων, ενώ και η μεγάλη επιτυχία των Samsung Galaxy S8 και Galaxy S8+ σίγουρα βοήθησε να ανέβουν οι αριθμοί.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
John

Περιμένω τα σχόλια των ειδικών καναπεδολόγων-φραπεδολόγων που έλεγαν μετά τα προβλήματα του Note 7 ότι πάει για κλείσιμο.

VasiliS7edge

John και εγώ αυτό περιμένω αλλά τίποτα. Και κάτι σχόλια τύπου “η δεύτερη Nokia”. Προφανώς είναι κάτι τύποι που δεν γνωρίζουν το μέγεθος της και γενικά δεν γνωρίζουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.