Τρίτη
07/01/2014

Samsung, Πρόβλεψη για μείωση κερδών για το τελευταίο τρίμηνο του 2013

Η ανάπτυξη της Samsung στο τομέα της κινητής τηλεφωνίας είχε φτάσει σε τέλμα; Προβλέψεις της ίδιας της εταιρίας για το τέταρτο τρίμηνο του 2013 κάνουν λόγο για μειωμένα κέρδη που φτάνουν τα 7.8 δις δολάρια. Τα κέρδη του τελευταίου τριμήνου του 2013, Q4 ’13, είναι λιγότερα από το προηγούμενο τρίμηνο, Q3 ’13, καθώς είχε κέρδη 9.6 δις δολάρια, ενώ πέρσι στο αντίστοιχο τρίμηνο Q4 ’12 είχε κέρδη 8.3 δις δολάρια.

H ίδια, η Samsung δεν αναφέρει τους λόγους μείωσης των κερδών της, αλλά η τεράστια ανάπτυξη και επέκταση της εταιρίας στο χώρο της κινητής τηλεφωνίας μάλλον έφτασε στο τέλος της. Φυσικά αυτή η μείωση δεν αποτελεί κρίση για την Samsung, καθώς έχει περισσότερα κέρδη σε ένα τρίμηνο, από ότι άλλες εταιρίες σε ένα ολόκληρο οικονομικό έτος.

Τέλος μην ξεχνάμε πως η Samsung δεν στηρίζεται ολότελα στο τομέα των κινητών της συσκευών καθώς παράγει μία πλειάδα από όλα προϊόντα.

Samsung Galaxy Grand 2

Πηγή

Μάθε για:

Συντάκτης: .

Ένα Σχόλιο

  1. Ο/Η tiamat λέει:

    τοχουμε ξαναπει οτι η ολη φαση με τα smartphone ειναι μια φουσκα!!!!

    η αγορα ηταν παρθενα γιαυτο η samsung διογκωθηκε ετσι αποτομα. τωρα ομως που ολοι αρχιζουν να εχουν smartphone αρχιζει ο κορεσμος και σε 5-6 χρονια θα αρχισει η αντιστροφη μετρηση

Η γνώμη σας

Παρακαλούμε σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες, όχι greeklish.

Πατώντας "Αποστολή" αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.